Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Schranz1985 napisał:

Xh90 w MM juz 4tys i to w promo przekreślone z 4600 xD.
Tak wiec chyba już się szykują na blak frajerów.
Możliwe że to była najlepsza cena na ten tv w tym roku.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

No 4028 to jest rozbój w biały dzień za to szkielko. A pomyśleć, że człowiek w lipcu na premierę dał 5800, oj szczypie... ostatni raz ulegam hypowi... z elektroniką nie wygrasz. Pozdr 

Edytowane przez zajudzony
Opublikowano
6 minut temu, zajudzony napisał:

No 4028 to jest rozbój w biały dzień za to szkielko. A pomyśleć, że człowiek w lipcu na premierę dał 5800, oj szczypie... ostatni raz ulegam hypowi... z elektroniką nie wygrasz. Pozdr 

możesz rzucić linkiem ? ja widzę cenę 4999 za 65. 
dzięki

Opublikowano (edytowane)

https://www.neonet.pl/telewizory/sony-kd65xh9005-uhd-android-tv-motionflow-xr-800-hz-hdr-10.html?tduid=aa89caad79649580b4778b086325e0dd&affId=2381265&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja + Dodajcie https://www.neonet.pl/smartband/huawei-band-4-czarny.html. Robi się cena 4028zł, co myśle ze jest super ceną za 65 calowego soniacza ;)

Edytowane przez Fust3nD
Opublikowano
7 minut temu, Oziek napisał:

neonet... 
w piątek go wziąłem stamtąd za 4700 :( 

Ale w Neonet czas realizacj do 21 dni ...

Opublikowano
Godzinę temu, zajudzony napisał:

Lipiec, chyba najgorszy okres zakup nowego tv. 

Opublikowano

Ej ale nie płaczcie przecież wiadomo jak jest.
Kogo stać bierze na premierę kogo nie stać czeka na okolice bf/po nowym roku.
To nie ps5 ze będzie trzymać cenę.
Nikt z was mi nie ściemni że nie wiedział że w listopadzie będzie dużo taniej.

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest potrzeba wymiany mojego obecnego TV LG OLED B7 na nowszy model obsługujący HDMI 2.1 ? Czy jest to konieczne by w pełni poczuć różnicę przesiadając się z PS4 Pro na PS5/XSX ? Czy ma to jakikolwiek sens ?

Opublikowano
53 minuty temu, Schranz1985 napisał:

W sony centre 55 xh90 3379.
Brawo Sony.

Jak zjedzie na 2999zł poczuje lekkie kłucie w serduszku, na tą chwilę to tylko 120zł taniej niz dałem za swój.

Opublikowano
21 godzin temu, leon107 napisał:

Dobra dzięki jutro sprawdzę bo teraz oglądam mecz,widzę że jasność masz 35 u mnie przy włączeniu hdr-a od razu jest max 

Sprawdziłem te ustawienia i nic nie daje,nie wiem dlaczego jak ustawiłem jasność tak jak mi podałeś na 35 po włączeniu hdera od razu wskakuje na max u mnie w trybie obrazu GRA nie da się grać w HDR ! obraz wgląda jak blade (pipi).

Opublikowano

To może coś w ustawieniach konsoli w wyświetlaniu grafiki/hdr?  Ja sobie ustawiłem na 35 jasność w trybie gry i mi tak trzyma. 
Dziwnie, że wraca do startowych ustawień...

Akurat ponoć GTS obok Gears 5 i Ori2 mają najlepszy hdr z gierek na konsolach.

Opublikowano
1 godzinę temu, medzik1992 napisał:

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest potrzeba wymiany mojego obecnego TV LG OLED B7 na nowszy model obsługujący HDMI 2.1 ? Czy jest to konieczne by w pełni poczuć różnicę przesiadając się z PS4 Pro na PS5/XSX ? Czy ma to jakikolwiek sens ?

Wg mnie nie, tym bardziej, że masz bardzo dobry TV.  Hdmi 2.1 i mityczne 120 ks to dla mnie bajer PRowy dla normalnych graczy (w esport na bank ważny) oraz czuje, że na tej generacji to będzie tylko jako ciekawostka. 

No z drugiej strony jak masz chęć i kasę to czemu nie:nosacz3: