Opublikowano 10 stycznia 20214 l https://twitter.com/wcgamingtweets/status/1348001030852763655?s=21 po lewej stan do grudnia, po prawej aktualny. Wiec tak jak pisałem Sony osrane Edytowane 10 stycznia 20214 l przez kislawa
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Support tez potwierdza ze to usunęli w takim razie zwracam tego klamota, albo na podstawie niezgodności towaru z opisem albo będę się z chujami sądził... w ostateczności możemy się napierdalać :D. Edytowane 10 stycznia 20214 l przez kislawa
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Meh, ja to już mam w dupie. Za dwa-trzy lata będą jakieś fajne miniledy NIE SONY, to sobie kupię, a tego oddam mamie.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Niby tak ale jednak 12k wydane boli szczególnie ze czuje się po prostu oszukany.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Nie mówię że nie ma powodu być wściekłym, bo chuje powinni dostać pozew zbiorowy za te akcje z rozmazanym trybem 120hz, a teraz jeszcze ucięli kolejne reklamowane ficzery. Edytowane 10 stycznia 20214 l przez 20inchDT
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Dlatego albo będzie grany zwrot albo wymiana na tegoroczny model. Na szczęście prawo jest po naszej stronie. W przyszłym tygodniu będę się kontaktował z tymi klamczuszkami i zobaczymy jaki maja pomysł
Opublikowano 10 stycznia 20214 l ALLM to jeszcze yebał pies, ale VRR szkoda, wychodzi na to że nie są w stanie zrobić na tym procku. Chyba zaczekam już na nowe modele jak tego tv używam tylko do samej konsoli.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Ja też zrezygnuje.Bez vrr allm i 120 hz to zwyklak ze średnim hdr.Oczywiście za 3 to nadal dobry diil ale js też kupuje tv pod kątem gier i liczę na te bajery i chcę tv na całą generację.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Tak i ja czułem że premiera nowych TV od sony to nie jest dobry czas na kupowanie telewizora. Najpierw konsola, a TV najlepiej pół roku po premierze. Tak aby już mieć pewność co do kompleksowej obsługi HDMI 2.1. Obietnice koncernu zawsze można sobie głęboko w dupkę wsadzić. Gdybym okazał odrobinę więcej cierpliwości i poczekał na XH90 to dziś byłbym mega wkurwiony, chcąc oddać tv do sklepu. Sony tym czasem zapowiada nowe modele na 2021 i tym razem wszystkie mają być już wyposażone w hdmi2.1 i jego opcje.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l W ogóle co to za motyw reklamować sprzęt bajerem, który wyjdzie kiedyś tam w patchu...
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Godzinę temu, kislawa napisał: Dlatego albo będzie grany zwrot albo wymiana na tegoroczny model. Na szczęście prawo jest po naszej stronie. W przyszłym tygodniu będę się kontaktował z tymi klamczuszkami i zobaczymy jaki maja pomysł Będziesz bezpośrednio do Sony dzwonil? Daj znac, troche szkoda ze nie ma na co wymienic.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 3 minuty temu, easye napisał: Będziesz bezpośrednio do Sony dzwonil? Daj znac, troche szkoda ze nie ma na co wymienic. Najpierw skontaktuje się z Sony, w ostateczności skorzystam z rekojmi w media markt. Ale weź kurwa teraz pakuj te 85 cali.....
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 55 minut temu, 20inchDT napisał: * w patchu Nowe modele maja miec to od razu po wyjeciu z kartonu, tak przynajmniej zapowiadaja w pierwszych info. Jutro konferencja Sony na CES zobaczymy.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 37 minut temu, Fanek napisał: Nowe modele maja miec to od razu po wyjeciu z kartonu, tak przynajmniej zapowiadaja w pierwszych info. Jutro konferencja Sony na CES zobaczymy. Wydaje mi się, że chińczyk nie był tego taki pewien.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 41 minut temu, kislawa napisał: Najpierw skontaktuje się z Sony, w ostateczności skorzystam z rekojmi w media markt. Ale weź kurwa teraz pakuj te 85 cali..... Ja uderze z rękojmia do MM o obniżenie ceny telewizora do ostatnich promocji. Jak wyjdzie ze za 75 cali zapłaciłem 6200 zl, to go zostawie, bo ogolnie mimo wszystko jestem z niego zadowolony, a do czerwca i tak nie ma co kupic. Znajomy ma Oleda z tego roku i tam też ciągle patchuja tego VRR,w COD ma migotanie obrazu.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Ja nie rozumiem tego HDMI 2.1, jeśli ktoś ma dobry TV 4K 120hz (np. kupiony w 2016/2017r pod PS4Pro i filmy 4K- bo jednak HDR to był przełom) to jeszcze spokojnie z 5 lat wytrzyma. Serio ktoś chce kupić nowy TV żeby grać w 120 klatkach?
Opublikowano 10 stycznia 20214 l A dlaczego nie? Ja gram na PC, samo granie bez VSynca w 4k przy 60-120 fpsach w zależności od gry jest spoko. Na starym TV mimo tego ze jest 120hz możesz grac maksymalnie w 60 klatkach, do tego jak wbgrze wylaczysz Vsync to obraz się lamie. Nowe telewizory w koncu maja funkcje jak monitory PC, choć jak widzimy nie wszytskie.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l A co mają pisac, ze sprzedali towar niezgodny z opisem i zapraszamy po zwrot pieniędzy? XD
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Ja jeszcze obstawiam opcje, ze wyjdzie w aktualizacji na wiosnę jak zapowiadali, wtedy też pojawią się nowe modele. Sony w przypadku TV lubi w opóźnione „premiery” aktualizacji nie od dziś. Martwi tylko to na stronie Sony US, na stronach w EU dalej jest informacja o aktualizacji. Scenariusze mogą być różne, łącznie z tym ze usunęli to ze strony USA żeby nastawić ludzi na zakup nowych modeli, (stock obecnych jest już pewnie na wyczerpaniu). A jak wyjdą nowe modele z VRR i ALLM to pojawi się tez upgrade dla XH. Pożyjemy zobaczymy. Tez się wcurwię jak nie dotrzymają obietnic aktualizacji bo wjechała 75” i fakt o przyszłej dostępności tych funkcji był jednym z kluczowych co do wyboru tego tv.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Od 1.40 mówią że XH90 dostanie VRR i ALLM, gdyby ktoś chciał podkładke
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Polecam śledzić ten wątek na TT W specyfikacji produktu na US stronie dalej jest info o dodaniu tych funkcji w przyszłej aktualizacji, wiec mam nadzieje ze potrzebna drama i okaże się ze dostaniemy upgrade:https://www.sony.com/electronics/televisions/xbr-x900h-series/specifications