PiPoLiNiO 758 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 No jo@gmeru , ale wymienić u mnie b9 65 na g 65 to bezsensu. A z c77 dopłacać 3.5K do G to już kompletnie nie bardzo... Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Ehhh...@lpcl jak składałem zamówienie 5 dni temu to nie było nic o promocji poza tym że istnieje. Teraz musiałem ponownie zamówić aby dodali lapka. I faktycznie wychodzi na to, że w tym roku od razu dodają gratisowy sprzęt. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 (edytowane) 6 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Ehhh...@lpcl jak składałem zamówienie 5 dni temu to nie było nic o promocji poza tym że istnieje. Teraz musiałem ponownie zamówić aby dodali lapka. I faktycznie wychodzi na to, że w tym roku od razu dodają gratisowy sprzęt. Bo jakoś na samym początku chyba pierwszego dnia pewnie ktoś przeoczył albo chcieli przyciąć nieświadomych klientów. Akurat w związku z moimi problemami z tv śledziłem temat nowych tv lg. Edytowane 11 marca 2021 przez lpcl Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Bo jakoś na samym początku chyba pierwszego dnia pewnie ktoś przeoczył albo chcieli przyciąć nieświadomych klientów. Akurat w związku z moimi problemami z tv śledziłem temat nowych tv lg. Ja również. Ale myślałem, że to się odbędzie jak zawsze. Że po zakupie rejestrujesz produkt i dostajesz gratis. Dlatego dziwiło mnie, że nigdzie nie ma regulaminu promocji. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Czaiłem się na GX 65 do nowej chałupy nie poszło, to teraz przyczaję się na G1 1 Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 @SoulG1 będzie sztosik ps. A tak wygląda nowy panel dla gracza w nowym webOS. Wszystko mamy elegancko pod ręką. Jest nawet rodzaj gry jak RPG ale nie do końca jarzę ustawienia pod grę RPG: 3 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Jak tylko wyczytałem, że modele G mają mieć jakaś tam superduper matrycę wiedziałem, że to TV dla mnie 8) Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 25 minut temu, gmeru napisał: @SoulG1 będzie sztosik ps. A tak wygląda nowy panel dla gracza w nowym webOS. Wszystko mamy elegancko pod ręką. Jest nawet rodzaj gry jak RPG ale nie do końca jarzę ustawienia pod grę RPG: No tak na pokazówce to na nóżkach a jak przychodzi co do czego to panie kup se pan oddzielnie. Imo kiepsko to zostało pomyślane. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Ok, zakupiony G1 65 , olewam podstawkę, tym razem zawieszę go na ścianie. Ciekawe kiedy wysyłka czy 1 kwietnia już będzie 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) 12 minut temu, Jakim napisał: Jaki miałeś tv do tej pory? LG Oled B6J w 65 calach i przez ponad rok wahałem się w stronę większego ale Sony xH90 a później LG CXa No ale teraz bardzo fajnie się to wyklarowało i cenowo uważam że jest bardzo spoko zwłaszcza że dostajesz rabat 3tys i montaz za 1zł to się z wierceniem nie będę użerał Edytowane 13 marca 2021 przez Whisker Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 1 godzinę temu, Whisker napisał: LG Oled B6J w 65 calach i przez ponad rok wahałem się w stronę większego ale Sony xH90 a później LG CXa No ale teraz bardzo fajnie się to wyklarowało i cenowo uważam że jest bardzo spoko zwłaszcza że dostajesz rabat 3tys i montaz za 1zł to się z wierceniem nie będę użerał Z tym montażem to byłbym ostrożny tj. nie wiem czy dam nie wolałbym tego zrobić bo jak przyślą ci jakiś nieogarów to jeszcze ci spierdolą ten tv. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 1 godzinę temu, Whisker napisał: LG Oled B6J w 65 calach i przez ponad rok wahałem się w stronę większego ale Sony xH90 a później LG CXa No ale teraz bardzo fajnie się to wyklarowało i cenowo uważam że jest bardzo spoko zwłaszcza że dostajesz rabat 3tys i montaz za 1zł to się z wierceniem nie będę użerał To ile Cię wyszedł w sumie? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 @Whisker Można wiedzieć skąd taki fajny rabacik? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Godzinę temu, lpcl napisał: Z tym montażem to byłbym ostrożny tj. nie wiem czy dam nie wolałbym tego zrobić bo jak przyślą ci jakiś nieogarów to jeszcze ci spierdolą ten tv. Nie No chyba takich to nie przyślą zobaczę jaki mają sprzęt najpierw 17 minut temu, Ins napisał: @Whisker Można wiedzieć skąd taki fajny rabacik? Jest na stronie w przypadku pre ordera na ten TV 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Teraz, Whisker napisał: Nie No chyba takich to nie przyślą zobaczę jaki mają sprzęt najpierw Nie wiem co na to twoja żona. xd Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, lpcl napisał: Nie wiem co na to twoja żona. xd hehe 52 minuty temu, Soul napisał: To ile Cię wyszedł w sumie? 11,450zł + ten voucher na konsole (o ile będzie, No raczej sprzedam nie odpakowaną) Edytowane 13 marca 2021 przez Whisker 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 1 minutę temu, Whisker napisał: hehe 11,450zł To co rozumiem, że niedługo zobaczę cię w halo 5? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 2 godziny temu, Whisker napisał: hehe 11,450zł + ten voucher na konsole (o ile będzie, No raczej sprzedam nie odpakowaną) A tak w ogóle to ile dałeś za tego b6, bo pewnie sporo więcej niż teraz za tego g1? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, lpcl napisał: A tak w ogóle to ile dałeś za tego b6, bo pewnie sporo więcej niż teraz za tego g1? Dokładnie 13,500zł wtedy ale to było ponad 4 lata temu, dlatego mówię ceny są spoko Ale co jest najlepsze to to że teraz wart jest B6 (nawet te 65 cali) grosze i jestem ciekawy czy w ogóle go sprzedam za 1000zł Edytowane 13 marca 2021 przez Whisker Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Teraz, Whisker napisał: Dokładnie 13,500zł wtedy ale to było ponad 4 lata temu, dlatego mówię ceny są spoko Zwłaszcza, że jakbyś chciał puścić konsolę to i tak te 2k mniej wyjdzie. A jak tam z wypaleniami po tych 5 latach? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Właściwie to czym się różnią te C1 i G1 (mowa o tych 2021)? Bo tak patrzę cenowo, to jednak lipy nie ma, ale po pół roku wiadome będzie, że zejdą do 5k zł, a jak się trafią promki, to i szło kupić za 4k nawet. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 1 minutę temu, lpcl napisał: Zwłaszcza, że jakbyś chciał puścić konsolę to i tak te 2k mniej wyjdzie. A jak tam z wypaleniami po tych 5 latach? No jest jedno w rogu po logo dzien dobry TVN widać to tylko na pomarańczowej i czerwonej planszy wiec w większości gier czy filmów tego nie widać ale nie ma co ukrywać że jest. Pisałem nawet kiedyś w tym temacie że te oledy miały tendencje do wypaleń i nie ma pasów itd ale logo widać przy ostrych kolorach Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Teraz, Whisker napisał: No jest jedno w rogu po logo dzien dobry TVN widać to tylko na pomarańczowej i czerwonej planszy wiec w większości gier czy filmów tego nie widać ale nie ma co ukrywać że jest. Pisałem nawet kiedyś w tym temacie że te oledy miały tendencje do wypaleń i nie ma pasów itd ale logo widać przy ostrych kolorach A które nie mają tendencji? Ale ponoć ten g1 ma mieć trwalszą matrycę. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Teraz, lpcl napisał: A które nie mają tendencji? Ale ponoć ten g1 ma mieć trwalszą matrycę. Ponoć ale nauczony doświadczeniem całkowicie omijał będę jakiekolwiek paski w wiadomościach bo to one głównie wykańczały tamte oledy. A co najlepsze przez okres gwarancji choćbyś tłukł ile fabryka dała to nic się nie pojawiała a po 3 latach cyk kawałek loga. Już ponoć CXy były poprawione w tej kwestii No ale to dalej oledy i trzeba o nie dbać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi