McDrive 3 089 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: I co, będzie jutro relacja? Liczę na live z rozdaniem nagród Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: I co, będzie jutro relacja? We wtorek będzie bo nie mogą wcześniej mi go dostarczyć (taki termin bo największe jaja że aby skorzystać z promocji musiałem go na sklep zamówić opłacić na miejscu i dopiero uruchamiają procedurę przewozu, wniesienia itd za 1zł), już opłacony itd ale muszę wyczekać. Relacje od razu zdam Edytowane 21 marca 2021 przez Whisker Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 We wtorek będzie bo nie mogą wcześniej mi go dostarczyć (taki termin bo największe jaja że aby skorzystać z promocji musiałem go na sklep zamówić opłacić na miejscu i dopiero uruchamiają procedurę przewozu, wniesienia itd za 1zł), już opłacony itd ale muszę wyczekać. Relacje od razu zdam Ale można go samemu wziąć też? Bo ja nie wieszam, więc mi ta ich dostawa nie potrzebna kompletnie. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: 2 godziny temu, Whisker napisał: We wtorek będzie bo nie mogą wcześniej mi go dostarczyć (taki termin bo największe jaja że aby skorzystać z promocji musiałem go na sklep zamówić opłacić na miejscu i dopiero uruchamiają procedurę przewozu, wniesienia itd za 1zł), już opłacony itd ale muszę wyczekać. Relacje od razu zdam Ale można go samemu wziąć też? Bo ja nie wieszam, więc mi ta ich dostawa nie potrzebna kompletnie. Tak, można samemu ja niestety nie mam auta na 65 cali Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Nie pękaj, ja na 77 tym bardziej. Ale coś się pożyczy Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 I tak długo wytrzymałeś od ostatniego posta o tym że kupiłeś 77 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Poczekaj jaki spam zrobię jak już go faktycznie kupię. Będziesz mógł ponabijać pościki przypi erdolką. Jaram się w chu to piszę. Jaram się też wersją G [mention=24619]Whisker[/mention] czekając na jego relację, więc nie wiem w czym masz problem Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Nie przypierdolka tylko rozbawiło mnie to że każdy post do tego sprowadzasz. Swoją drogą myślałem że już kupiłeś. No nic jak juz kupisz to koniecznie wrzucaj. Nie mogę się doczekać wrażeń! Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Być może, no ale to wynika z podjarki. No kurde, od 4 lat o tym marzę, więc chyba mogę się pojarać trochę przed Zamówiony jest, ale nikt nie wie kiedy będą wysłane. Widać najpierw idzie elitarne G, a potem reszta 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Wychodzi na to, że G pozamiatał w tym roku 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whisker 1 450 Opublikowano 23 marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 marca 2021 Zamontowany i konfigurowany, webOS zasuwa jak szalony a obraz żyleta do potęgi, muszę jeszcze z kablami się uporać i zacznę podłączać konsole jak na razie to mega przeskok i super wrażenia, nowy pilot magic remote i wieszak w zestawie więc nie trzeba dokupywać oddzielnie 6 4 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Robi wrażenie. Sam pewnie wymienie w tym roku B8 na właśnie G1, ale jeszcze się zastanawiam. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Teraz, Donatello1991 napisał: Robi wrażenie. Sam pewnie wymienie w tym roku B8 na właśnie G1, ale jeszcze się zastanawiam. Ja miałem B6 wiec spokojnie będziesz widzial różnice też Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Dobra, a jak zafarby i szarości? Bo to jedyne co istotne w sumie. Cała reszta wiadomo, że za(pipi) iście. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 W tym aspekcie jest zdecydowanie duża poprawa Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 24 minuty temu, Whisker napisał: W tym aspekcie jest zdecydowanie duża poprawa Wygląda jakby odstawał od ściany? Dobrze go tam zamontowali? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 W tym aspekcie jest zdecydowanie duża poprawa To zadanie brzmi trochę jak, "dalej jest (pipi) owo, ale lepiej niż było". Zdecydowanie nie brzmi optymistycznie... Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 (edytowane) 14 minut temu, lpcl napisał: Wygląda jakby odstawał od ściany? Dobrze go tam zamontowali? Dokładnie niecały centymetr, tak dobrze, przylega całkowicie, oprócz ekranu jest delikatna wypustka na całym tyle TV, kable, elektronika. Wcześniejsze oledy miały gore cieńszą a dół gruby, tutaj masz już jednakowo na całym tv Edytowane 23 marca 2021 przez Whisker Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 (edytowane) 7 minut temu, Whisker napisał: Dokładnie niecały centymetr, tak dobrze, przylega całkowicie, oprócz ekranu jest delikatna wypustka na całym tyle TV, kable, elektronika. Wcześniejsze oledy miały gore cieńszą a dół gruby, tutaj masz już jednakowo na całym tv Wiem widziałem na yt, tylko tutaj wygląda jakby jeszcze odstawał od ściany ale widocznie takie złudzenie. Btw nigdy nie lubiłem tv na ścianach bo przeważnie wiszą za wysoko i kark zaczyna boleć od gapienia się w górę. Ten twój wydaje się w miarę ok jeżeli o to chodzi. Edytowane 23 marca 2021 przez lpcl Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 (edytowane) 27 minut temu, lpcl napisał: Wiem widziałem na yt, tylko tutaj wygląda jakby jeszcze odstawał od ściany ale widocznie takie złudzenie. Btw nigdy nie lubiłem tv na ścianach bo przeważnie wiszą za wysoko i kark zaczyna boleć od gapienia się w górę. Ten twój wydaje się w miarę ok jeżeli o to chodzi. Jeszcze na dole będzie szafka przeniesiona z przeciwnej ściany więc nie jest za wysoko, też nie chciałem bo zwyczajnie nie lubię jak ekran jest bardzo wysoko a druga sprawa to kable, im wyżej tym trzeba się liczyć z zakupem HDMI dłuższego czy to do konsoli czy nagłośnienia Edytowane 23 marca 2021 przez Whisker Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 1 minutę temu, Whisker napisał: Jeszcze na dole będzie szafka przeniesiona z przeciwnej ściany więc nie jest za wysoko, też nie chciałem bo zwyczajnie nie lubię jak ekran jest bardzo wysoko a druga sprawa to kable, im wyżej tym trzeba się liczyć z zakupem HDMI dłuższego czysto do konsoli czy nagłośnienia I tak dobrze, że żaden nastukany zenek nie połamał ci go przy montażu. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 (edytowane) 6 minut temu, lpcl napisał: I tak dobrze, że żaden nastukany zenek nie połamał ci go przy montażu. Panowie z Media Expert hahaha a tak na serio to przyjechało dwóch gości w wieku 25 i 30 i się pytają, „Panie a jak my go zamontujemy jak nie dokupił Pan wieszaka” No to ja mówię Panowie w pudełku dodaje LG teraz w zestawie do G1, podrapali się po głowach ale sprawdzili No jest. Podczas montażu robili fotki bo pierwszy raz montowali ten model. Jeden po zamocowaniu wieszaka powiesił się i podciągnął na nim, wyglądało to dość karkołomnie ale stwierdził że jak 80kg wytrzymuje to TV napewno nie spadnie ogólnie sprawnie im poszło z moimi podpowiedziami po wcześniejszych obejrzeniach montażu na YouTube Edytowane 23 marca 2021 przez Whisker 5 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Chłopaki w CW już na kozak foty czekają Pikny zakup! Gratki, niech służy! Ja nie wiem jaki koleiny TV sobie sprawię, ale wiem że na bank większy niż obecne 65 cali. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 17 godzin temu, balon napisał: Chłopaki w CW już na kozak foty czekają Pikny zakup! Gratki, niech służy! Ja nie wiem jaki koleiny TV sobie sprawię, ale wiem że na bank większy niż obecne 65 cali. Na CW też się coś powkleja odnośnie cali, to fakt chciałbym 77 ale ceny dwa razy większe prawie w stosunku do 65 a to trochę chore moim zdaniem, jeszcze te 2-3 tys bym dopłacił. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 W euro promo, 100 zł za każde 1000 wydane, G77 wychodzi 19 tys jak ktoś planował brać. https://m.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-oled77g13-tv-oled-uhd-4k-lg.bhtml Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi