Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 4 minuty temu, Fanek napisał: czy ty mnie kurwa nie pomyliłeś z kimś? Nie, skądże? Wraz z izim jesteście no. 1 wrogów OLED-a w tym temacie. 1 2 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 No Vizyry z Białegostoku zawsze będą traktować normalna dyskusje o telewizorach jak wojnę xD typical... Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Cóż, mój wraca do sklepu. Wrażenia z wielkości są mega, więc szkoda. No ale tyle siana za szachownicę na jasnych elementach, to tak średnio jednak. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Będziesz brał 2 sztukę zeby porównać? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Nie. Za dużo (pipi)ania jest przy takim rozmiarze. Mam zamówioną od 30 dni z laptopem gratis, ale anuluje. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Szkoda, no ale jak widać słabio wypada te "ferrari" wśród telewizor, jak nawet największym fanom technologi nie chce się bawic z losowością matryc. No ale tyle z przytyków, bo doskonale rozumiem, przed wyborem nowego telewizora bałem się tego samego, a że dla mnie każda technologia ma coś spierdolone, to w zeszłym roku pierwszy raz wybrałem portfelem i o dziwo do dzisiaj jestem mega zadowolony. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 No cóż mogę powiedzieć. Gdyby to było 65 to bym próbował, ale przy 77trzeba ogarnąć busa w jedną i drugą stronę, ktoś musi pomóc to wnieść i złożyć. Za dużo kombinacji.Próbowałem zrobić fotę, ale no nie ma szans bo za mocno świeci i aparat wariuje. Ogólnie na białym przez cały ekran idą poziomie i pionowe linie. Oczywiście najbardziej widoczne jest to w grach jak się rusza kamerą. Co ciekawe poziome są mocniejsze od pionowych. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 8 godzin temu, easye napisał: No Vizyry z Białegostoku zawsze będą traktować normalna dyskusje o telewizorach jak wojnę xD typical... >reakcja śmiechu pod zdjęciem brandingu >normalna dyskusja no i nie schlebiaj sobie, bo czasem takie tu fikoly walisz że chylę czoła Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 No na poprzedniej stronie przeczytałem, że skala problemu taka jak wypalenia, to trudno się z tego nie śmiać. 56 minut temu, PiPoLiNiO napisał: No cóż mogę powiedzieć. Gdyby to było 65 to bym próbował, ale przy 77trzeba ogarnąć busa w jedną i drugą stronę, ktoś musi pomóc to wnieść i złożyć. Za dużo kombinacji. Próbowałem zrobić fotę, ale no nie ma szans bo za mocno świeci i aparat wariuje. Ogólnie na białym przez cały ekran idą poziomie i pionowe linie. Oczywiście najbardziej widoczne jest to w grach jak się rusza kamerą. Co ciekawe poziome są mocniejsze od pionowych Zadzwoń może do sklepu może zwrot też kurier zabiera, że względu na gabaryty telewizora. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: No cóż mogę powiedzieć. Gdyby to było 65 to bym próbował, ale przy 77trzeba ogarnąć busa w jedną i drugą stronę, ktoś musi pomóc to wnieść i złożyć. Za dużo kombinacji. Próbowałem zrobić fotę, ale no nie ma szans bo za mocno świeci i aparat wariuje. Ogólnie na białym przez cały ekran idą poziomie i pionowe linie. Oczywiście najbardziej widoczne jest to w grach jak się rusza kamerą. Co ciekawe poziome są mocniejsze od pionowych. Oddawaj plusy z zakupów growych Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Oddawaj plusy z zakupów growych Zostawiam je na pamiątkę pięknych chwil Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Fota z reddit. W ruchu widać to masakycznie. 1 Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 LG 4K 120hz 55 cali HDMI 2.1 za... 3k. Zostało parę sztuk. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Macie jakieś sprawdzone uchwyty ruchome do TV ? Cytuj
mario10 515 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Lokomotywa ciekawa opcja Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 LG 4K 120hz 55 cali HDMI 2.1 za... 3k. Zostało parę sztuk.Ale na co komu ips bez czerni z jasnością 300 nitów ?Haaalo 2021 rok mamy.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 3 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 No ale 4k 120fps HDMI 2.1. no co Ty przecież to przyszłościowe xD Cytuj
mario10 515 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 No tak ale telewizor kosztuje 3k więc nie drogo w porównaniu do nowości na ten rok. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Kumam że ktoś ma budżet na tv. Ale naprawdę każdy budżet można zwiększyć czekając nawet kilka miesięcy. Dobre LCD latają już po 4-4,5 k. Dodatkowo jak poczekasz te kilka miesięcy będą tegoroczne modele w tej cenie. Nie wiem może to ja ale jak spędzam pod tv średnio 3 h dziennie to chce dobry sprzęt na lata a nie technologie sprzed dekady. Ips obecnie no nie mógłbym. Rozumiem że oled to loteria i cena odstrasza ale są dobre LCD z fajnymi matrycami. Też te o których pisał ostatnio gmeru. 1 1 Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Tak mi się skojarzyło z komentarzami ze wstawki telefonu za 1400zł. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Za 3300-3400 chodził XH90, który zdecydowanie jest lepszym wyborem niż IPS od LG. Obecnie w sklepach 3699 z wielorabatami, ale to już lepiej na niego polować. https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-sony-ke-55xh9005?gclid=Cj0KCQjwse-DBhC7ARIsAI8YcWKcDNDZ7jaOv6NJRjUDHzfqoZ0kLHm18QawLilZ2zxipfTifrgbWlgaAn0NEALw_wcB Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 59 minut temu, WisnieR napisał: Tak mi się skojarzyło z komentarzami ze wstawki telefonu za 1400zł. Kiepskie porównanie bo telefon dużo osób używa tylko do dzwonienia i np discorda. Ja sam na telefonie nic nie oglądam ani nie gram to narzędzie do prostych rzeczy i nie muszę mieć telefonu za 4-5 k. Mam bieda androida i zmieniam jak telefon zamula czasem po 3 latach albo i dłużej. To jest forum o grach i patrząc przez pryzmat gier kupujemy tutaj telewizor. Telewizor domyślnie ma być na lata dla kolegi więc czemu nie odłożyć w 3-4 miesiące ekstra 600 aby kupić np tego Sony. Są też raty zero procent czy opcja odłożonej o kilka miesięcy zapłaty. Jednak telewizor kupujemy aby mieć jak najlepszą jakość obrazu. Oglądamy netflixy i inne w uhd z hdr czy gramy w gry w 4k i hdr. Oczywiście na takie tv jest miejsce z chujowym albo żadnym hdr czy świecące jak psu jajca. Nasi rodzice do TVN 24 , 1 z 10 czy jakiegoś serialu TVN, TVP etc nic innego nie potrzebują. Do rewatcha wojny domowej, potopu, ranczo czy czterech pancernych dobry LCD czy oled nie potrzebny. 1 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Zeszły rok okazał się lipny w tym ledy idą mocno teoretycznie w końcu będzie tru 2.1 przyzwoity hdr i czerń.Pozostaje znów czekać do listopada i za 4 albo i mniej na bank będzie dobrej klasy 55"Tylko co z tym ps5 kiedy ten vrr kiedy gry dostaną pacze pod 120kl?Taki rl już dawno powinien mieć ale podobno to celowe zagranie żeby ludzie przechodzili na epicka.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 33 minutes ago, blantman said: Kiepskie porównanie bo telefon dużo osób używa tylko do dzwonienia i np discorda. Ja sam na telefonie nic nie oglądam ani nie gram to narzędzie do prostych rzeczy i nie muszę mieć telefonu za 4-5 k. Mam bieda androida i zmieniam jak telefon zamula czasem po 3 latach albo i dłużej. To jest forum o grach i patrząc przez pryzmat gier kupujemy tutaj telewizor. Telewizor domyślnie ma być na lata dla kolegi więc czemu nie odłożyć w 3-4 miesiące ekstra 600 aby kupić np tego Sony. Są też raty zero procent czy opcja odłożonej o kilka miesięcy zapłaty. Jednak telewizor kupujemy aby mieć jak najlepszą jakość obrazu. Oglądamy netflixy i inne w uhd z hdr czy gramy w gry w 4k i hdr. Oczywiście na takie tv jest miejsce z chujowym albo żadnym hdr czy świecące jak psu jajca. Nasi rodzice do TVN 24 , 1 z 10 czy jakiegoś serialu TVN, TVP etc nic innego nie potrzebują. Do rewatcha wojny domowej, potopu, ranczo czy czterech pancernych dobry LCD czy oled nie potrzebny. Dobrze powiedziane. Kurcze zobaczymy jak ten rok pójdzie to chyba się szarpne w końcu na nowy TV, bo jest tak jak mówisz. Spędzam przed nim najwięcej wolnego czasu, a mam nowy laptop, telefon, a TV 7 lat... Będzie trzeba w okolicach murzyńskiego piątku wychaczyc dobry LCD Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 9 godzin temu, Lokomotywa napisał: LG 4K 120hz 55 cali HDMI 2.1 za... 3k. Zostało parę sztuk. Fajny, ale dla rodziców wybrałem 49' bo prawie 1000zł taniej, a do "zwykłego" oglądania wystarczy. Teraz OLED-y niech testują ludzie twierdzący, że dentyści z dużych miast są lepsi, bo są z dużych miast Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi