Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Nie wiem co ci napisać, u mnie przy 3.3k już by działało - jeszcze miesiąc popracuję, może coś na święta szefo stwo rzuci pod choinkę i dołożę do tych 4k i szukałbym Oleda albo brał Soniacza X90J

:shieeet:

• Plusik 1
Opublikowano
19 minut temu, Figuś napisał:

Nie wiem co ci napisać, u mnie przy 3.3k już by działało - jeszcze miesiąc popracuję, może coś na święta szefo stwo rzuci pod choinkę i dołożę do tych 4k i szukałbym Oleda albo brał Soniacza X90J

:shieeet:

NIE NO TYLE TO NIE

Opublikowano

Nie zapominajcie tylko ze prawie wszystkie  tegoroczne modele na rynek europejski from Samsung jadą na matrycach ads czyli nic innego jak klasyczne ipsy z lepszymi kątami.Także jeśli komuś zależy na kontraście to radziłbym lepiej odpuścić. 

Opublikowano

Kupilem wczoraj tego Sony X90j, ale dojdzie do mnie we wtorek :devil:

Mam pytanie techniczne: czy te nóżki są stabilne? Mam w domu małe dziecko i zastanawiam się, czy jest jakies ryzyko, że tv poleci jak się zacznie na nim wieszać? :) 

Wieszanie na ścianie nie wchodzi u mnie w grę...

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, easye napisał:

W jakiej cenie i ile cali? Też jako 2 TV bym się nad nim zastanowił.

65 cali za 4400 :) 

Wydaje mi się, ze cena spoko. 

No i cieszy mnie te 400 zł do wydania w PS Store. 

EDIT: Na 65 cali ta promocja nie przysługuje, tylko 75 :(

Edytowane przez Zajcik
Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Ja bym nie kombinował i zarejestrował na jednym i tym samym koncie my sony, które jest powiązane z kontem na PSN, bo to raczej nie będą kody do wklepania tylko uzupełnią wirtualny portfel na PSS

Ok dzięki, myślałem ,że dostanę kod na maila. 

Opublikowano
9 minut temu, Ukukuki napisał:

sprawdź regulamin promocji bo może być też kod, ja napisałem "że raczej" to będzie doładowanie portfela na PSS ale mogę się mylić

• Plusik 1
Opublikowano
16 minutes ago, Ukukuki said:

Niezależnie jak Ci doładują, to pewnie byś chciał to mieć na jednym koncie. 

W razie jakichkolwiek problemów możesz dzwonić na customer service, który działa dość sprawnie.

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

sprawdź regulamin promocji bo może być też kod, ja napisałem "że raczej" to będzie doładowanie portfela na PSS ale mogę się mylić

Trzeba wejść na konto linkiem do promocji, zalogować się, podać dane swoje itp, numer seryjny tv, zdjęcie z odpalonym numerem seryjnym, zdjęcie rachunku i wtedy po jakiś 3-4 dniach otrzymujesz 2 kody po 200 zł do doładowania. Na mail.

• Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

OLED ewidetnie nie potrafi niebieskiego w ciemnych scenach. :Coolface:

A tak na serio, to koleś musiał mieć niezłe gówno, albo kamera aż tak mocno przekłamuje, że czarny ma kolor błękitnego nieba w lato w południe.