S_600 252 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Panowie, tv lg oled55c6v (od teścia, były oglądane tvny i info kanały) , dużo wypalonych pasków info (jest nawet pegi 12 w lewym gornym rogu :)) czy opcja Usuń Szumy, która niby trwa ok godz coś da czy kaplica? Generalnie tv na swoje czasy kosztował majątek. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca Nic się nie stanie jak odpalisz, a zanim ktoś napisze, że nic to nie da to by się już skończyło. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca W dniu 10.07.2024 o 22:17, Wooyek napisał(a): https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/alienware-aw3225qf A nie pokrzywiony? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca W dniu 8.07.2024 o 23:14, Tomek P. napisał(a): Kupował ktoś z Was tv w sklepie kajt24.pl prestigetv.pl? Ten drugi sklep ma samsunga qn95c w dobrej cenie plus kalibracja gratis Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Ja grilla u nich kupowałem jakieś 2 tyg temu, wszystko tip top Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 109 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Veni, vidi, vici! ,,There he is!". Sony BRAVIA 7 | 85 cali K-85XR70. QLED, Mini-LED. Mam to! Hiper humor! Zawisło w końcu na tej p********j ścianie! I jestem cholernie zadowolony! Bardzo, bardzo blisko OLEDa w kwestii wyświetlacza/matrycy, czyli tego co ekranik i technologie procesora tego SONY potrafią. Na razie zapoznaję się z tym, jakie możliwości ma ten TV! A opcji, ustawień, i to w obrazie i audio jest od groma! Na ten moment kalibracja odpada. Dopiero za pół roku, i to od specjalistów HDTV. Tylko! To jest i tak wysokiej klasy sprzęt RTV, więc technicy z Sony radzili mi najpierw samemu doświadczyć tego, co oferuje mi ten telewizor, a potem zrealizować taką usługę kalibracji, bo kalibracja czasami może przerosnąć nasze oczekiwania - dać nam to czego byśmy nie chcieli. Soundbar dojdzie z czasem, ale tylko w opcji bluetooth - jakaś pojedyncza listwa z ewentualnym subwooferem. Na konsolce zagram z czasem, jak ogarnę obraz i dźwięk do filmu i seriali czy YT. Wie ktoś jak w tym modelu Sony ustawia się proporcje obrazu/format? Np. aby go rozciągnąć, dostosować do 16:9, IMAXa etc. 2 Cytuj
Ryuk 1 482 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Panowie kupilem sobie S95C 55 Cali do gaming room, pytanie ma ktos moze jakis adapter albo suggestie jak powiesic ten one box za tv? Jest jakis adapter ktory mozna przycepic do wall mount? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 20 godzin temu, Ryuk napisał(a): Panowie kupilem sobie S95C 55 Cali do gaming room, pytanie ma ktos moze jakis adapter albo suggestie jak powiesic ten one box za tv? Jest jakis adapter ktory mozna przycepic do wall mount? Jak TV stoi na szafce, to jest na podstawce z tyłu, specjalne miejsce aby go zamontować. Jak wieszasz to właśnie chyba po to on jest tak zbudowany (one Connect), że całe bebechy TV masz w tym boxie, dzięki temu mamy idealnie płaski tv (nigdzie nie odstaje od ściany) a to sobie schodzi jednym kablem (rynna albo listwa). 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca (edytowane) Kto próbował Inteligentnej kalibracji na Samsungu przy pomocy telefonu? Wczoraj się tym bawiłem i jestem pozytywnie zaskoczony. Ostatnio sporo czasu poświęciłem na ręczne ustawienia na przykładzie kilku filmików i redditowych ekspertów, a tutaj wjeżdża apka Smarthings i w trakcie automatycznej kalibracji, która trwa kilkanaście sekund, wykręca lepszy obraz niż ja w trakcie kilku godzin zabawy suwakami. Edytowane 23 lipca przez ginn Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Nie sądziłem, że monitory tak poszły do przodu jeśli chodzi o jakość obrazu. Normalnie mi to zwisało bo kupiłem do CoD I liczyłem się z " mgiełką " wypranymi kolorami, a tu obraz jest tak świetny, że gram w inne gry na nim. UW2725DF. No genialne wrażenie robi. Nic nie ustawiałem nawet a obraz jak w LG c3. Warte swojej ceny. W połączeniu z mocarnym pc musi to robić gigantyczne wrażenie. Jeszcze w 60- 120fps i plus. Polecam. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca W dniu 23.07.2024 o 13:39, Donatello1991 napisał(a): Nie sądziłem, że monitory tak poszły do przodu jeśli chodzi o jakość obrazu. Normalnie mi to zwisało bo kupiłem do CoD I liczyłem się z " mgiełką " wypranymi kolorami, a tu obraz jest tak świetny, że gram w inne gry na nim. UW2725DF. No genialne wrażenie robi. Nic nie ustawiałem nawet a obraz jak w LG c3. Warte swojej ceny. W połączeniu z mocarnym pc musi to robić gigantyczne wrażenie. Jeszcze w 60- 120fps i plus. Polecam. Robi Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Robi Ty jaki masz? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Ty jaki masz? MSI MPG 321URX QD-OLED 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Polecacie jakieś urządzenia ochronne przed przepięciami do gniazdka? Nie chcę kupować całej listwy, bo mnie ten klamot wkurwia, a wolałbym chronić tv. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Pilot od C1, musi być taki sam, czy może być coś innego? Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Ma ktoś samsung s95c i może podzielić się ustawieniami obrazu pod konsole? Próbowałem kilku z YouTube ale cały czas coś mi nie pasują. Jakiś obraz mam cały czas rozmazanyWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 2 hours ago, Tomek P. said: Ma ktoś samsung s95c i może podzielić się ustawieniami obrazu pod konsole? Próbowałem kilku z YouTube ale cały czas coś mi nie pasują. Jakiś obraz mam cały czas rozmazany Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Nie mam, ale sprawdź od nich https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/s95c-oled/settings 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Zakładam, że wystarczy tryb gry i nic nie kombinować więcej. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 6 godzin temu, Tomek P. napisał(a): Ma ktoś samsung s95c i może podzielić się ustawieniami obrazu pod konsole? Próbowałem kilku z YouTube ale cały czas coś mi nie pasują. Jakiś obraz mam cały czas rozmazany Najlepiej tutaj poszukać pod tryb gry. https://www.avsforum.com/threads/2023-samsung-4k-s95c-s90c-s89c-owners-thread-no-price-talk.3267261/ 1 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Kupowaliście tv wysyłkowo? Polecacie/odradzacie? Kupiłbym LG C3, ale nie widzę go w pobliżu. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Zakup jak każdy inny, a jak coś nie gra to można bez problemu zwrócić. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Panowie, jest sprawa. Telewizor mi zdechł i jutro jadę po nowy. Co brać: LG B3 77 cali, LG C4 65, Bravia A80L 65, czy Samsung S90C 65 cali. Ceny wszystkiego identyczne (1500$). Kusi mnie ten B3, bo wielki. 77calowe wersje tamtych telewizorów to już 2500 jakies Cytuj
Wulfen1 1 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Teraz samsung s90d jest nawet nieco tańszy od s90c, więc lepiej już brać s90d. Ja sam właśnie zamówiłem 65 s90d(podobno w europie tylko wersja 65 calowa ma QD). Cytuj
Rash 240 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września 11 godzin temu, Homelander napisał(a): Panowie, jest sprawa. Telewizor mi zdechł i jutro jadę po nowy. Co brać: LG B3 77 cali, LG C4 65, Bravia A80L 65, czy Samsung S90C 65 cali. Ceny wszystkiego identyczne (1500$). Kusi mnie ten B3, bo wielki. 77calowe wersje tamtych telewizorów to już 2500 jakies Bierz 77 cali home. Nie pożałujesz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi