ginn 803 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Po instalacji wychodzi, że aktualnie jest 2013. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 9 godzin temu, ginn napisał(a): Na S90C wjechał mi dzisiaj nowy update. Tochę zmian jest, w tym nowa wersja Tizena. Właśnie aktualizuję. A to ciekawe bo, na s95c nie ma nic nowego. Dalej mam 2000. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Panowie co jest teraz w topce telewizorów? Niedługo dorobię się swojego gamer roomu i TV ma być wisienką na torcie. Szukam TV na lata, 75-88", bez limitu cenowego, ale też bez jakichś nieracjonalnych szaleństw. Lubię OLEDowe czernie, gram na PS5/PS3/Switch. Teraz siedzę w ekosystemie Samsunga (TV, soundbar, tel) i w sumie nie narzekam (oprócz tego że dźwięk nie wychodzi mi automatycznie z trybu Gra jak zmieniam źródło, to zjebane jest) Czy Black Friday to dobry czas na polowanie czy raczej początek przyszłego roku? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 3 godziny temu, jimmy napisał(a): Panowie co jest teraz w topce telewizorów? Niedługo dorobię się swojego gamer roomu i TV ma być wisienką na torcie. Szukam TV na lata, 75-88", bez limitu cenowego, ale też bez jakichś nieracjonalnych szaleństw. Lubię OLEDowe czernie, gram na PS5/PS3/Switch. Teraz siedzę w ekosystemie Samsunga (TV, soundbar, tel) i w sumie nie narzekam (oprócz tego że dźwięk nie wychodzi mi automatycznie z trybu Gra jak zmieniam źródło, to zjebane jest) Czy Black Friday to dobry czas na polowanie czy raczej początek przyszłego roku? Mówią, że teraz ten https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-telewizor-qe77s90daexxh.bhtml 1 Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada 5 godzin temu, jimmy napisał(a): Panowie co jest teraz w topce telewizorów? Niedługo dorobię się swojego gamer roomu i TV ma być wisienką na torcie. Szukam TV na lata, 75-88", bez limitu cenowego, ale też bez jakichś nieracjonalnych szaleństw. Lubię OLEDowe czernie, gram na PS5/PS3/Switch. Teraz siedzę w ekosystemie Samsunga (TV, soundbar, tel) i w sumie nie narzekam (oprócz tego że dźwięk nie wychodzi mi automatycznie z trybu Gra jak zmieniam źródło, to zjebane jest) Czy Black Friday to dobry czas na polowanie czy raczej początek przyszłego roku? Jak na kwotę można przymknąć oko to ten od Samsunga: https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-telewizor-qe77s95datxxh.bhtml A jak można to oko zamknąć to ten: https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-telewizor-xr-77a95l-.bhtml 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Godzinę temu, LiŚciu napisał(a): Jak na kwotę można przymknąć oko to ten od Samsunga: https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-telewizor-qe77s95datxxh.bhtml A jak można to oko zamknąć to ten: https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-telewizor-xr-77a95l-.bhtml Imo ten Samsung 95 jest nawet w kilku aspektach gorszy niż 90, co ciekawe, no i tańszy o 4k. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-s95d-oled-vs-samsung-s90d-s90dd-oled-qd-oled/49702/49703 1 Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada No On kasy nie liczy. Jakbym też nie liczył, to bym wziął s95d bo trochę wyższa jasność i ciekawsza konstrukcja z tym connect-boxem. Cytuj
janol 433 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Od wzoraj mam Samsunga S90D (65"). Jak patrzyłem sobie, przed zakupem, na materiały na YT o tym telewizorze, to rzucił mi się w oczy Gaming Hub. Dopiero po zakupie okazało się, że w Polsce nie jest on dostępny (chyba). Czy jak zmienię kraj użytkowania np. na USA to coś się zmieni w "normalnej" obsłudze? No i dodatkowe pytanie, czy w swoich Samsungach macie takie menu w trybie gry? Spoiler Cytuj
janol 433 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Taaa, już też mam. Wcześniej nie miałem podłączonej konsoli i sprawdzałem przy Geforce Now, włączył się normalnie tryb obrazu "Gra" ale streaming nie wywołuje przejścia całego telewizora w tryb gry, z tym dodatkowym menu. Przy połączeniu z konsolą wszystko śmiga. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Zwykle słuchawki mam podlaczone kablem 3.5mm do joypada od PS5, ale dla testu podpiąłem bezprzewodowo do LG C2 po bluetooth i mam audio laga chyba sekundowego. Ustawienia TV są w trybie optymalizacji pod gry. Da się coś wyczarować by zmniejszyć lag dzwieku wzgledem obrazu by bylo w miare zsynchronizowane, czy pozostaje wrocic na kabel? Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Mam co prawda C1, ale ten lag na bluetooth na słuchawkach miałem znaczący i czasami też zrywanie połączenia. Poradziłem sobie poprzez zakup adaptera bluetooth, takie o podłączane przed optyka: Lag się zmniejszył, dźwięk już nie przerywa. Od pół roku tak słucham. 1 Cytuj
WisnieR 2 773 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 10 godzin temu, _Red_ napisał(a): Zwykle słuchawki mam podlaczone kablem 3.5mm do joypada od PS5, ale dla testu podpiąłem bezprzewodowo do LG C2 po bluetooth i mam audio laga chyba sekundowego. Ustawienia TV są w trybie optymalizacji pod gry. Da się coś wyczarować by zmniejszyć lag dzwieku wzgledem obrazu by bylo w miare zsynchronizowane, czy pozostaje wrocic na kabel? Nic nie zrobisz. Zainwestuj te potężne 400zł i kup sobie z promocji Arctisy 7X bo są poniżej 400zł teraz i będziesz ich używać przez najbliższe 5 lat. BT w TV (niezależnie od marki) to będzie konkretny lag niestety i nie ma innego rozwiązania jak chcesz coś mieć bezprzewodowo. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Sluchawki właśnie kupilem nowe, wiec dodatkowo gamingowe odpadają. Myslalem, że może jest gdzieś w konsoli lub TV jakiś setting na dodanie sekundy offsetu dźwięku względem obrazu czy cos by finalnie się zgrywaly. No nic, zawsze kabelek Jack w dualsense wchodzi w grę. Swoja drogą, nie dość że jest audio lag po blutoothie to jeszcze dźwięk z TV na słuchawkach jest dość cichy nawet na 100% volume. Zarowno w moich starych sluchawach jak i nowych. Cytuj
WisnieR 2 773 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 49 minut temu, _Red_ napisał(a): Sluchawki właśnie kupilem nowe, wiec dodatkowo gamingowe odpadają. Myslalem, że może jest gdzieś w konsoli lub TV jakiś setting na dodanie sekundy offsetu dźwięku względem obrazu czy cos by finalnie się zgrywaly. No nic, zawsze kabelek Jack w dualsense wchodzi w grę. Swoja drogą, nie dość że jest audio lag po blutoothie to jeszcze dźwięk z TV na słuchawkach jest dość cichy nawet na 100% volume. Zarowno w moich starych sluchawach jak i nowych. To może jakiś adapter BT na USB do samej konsoli one mają mniejszego laga i kosztują grosze. 1 Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Jesli takie cos zabangla to pewnie. Poszukam. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 5 godzin temu, WisnieR napisał(a): Nic nie zrobisz. Zainwestuj te potężne 400zł i kup sobie z promocji Arctisy 7X bo są poniżej 400zł teraz i będziesz ich używać przez najbliższe 5 lat. BT w TV (niezależnie od marki) to będzie konkretny lag niestety i nie ma innego rozwiązania jak chcesz coś mieć bezprzewodowo. Gdzie jest promka na arctisy za 4 stówy? Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Teraz, Słupek napisał(a): Gdzie jest promka na arctisy za 4 stówy? https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/sluchawki-bezprzewodowe-steelseries-arctis-7-za-419-zl-67-zl-taniej-w-rtv-euro-agd/ Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada no tak ale te arctis+ to nie są inne względem x? Jak się dowiadywałem to słyszałem żeby brać 7x bo działają z każdą konsola bezprzewodowo itd. a "plusy"? Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 8 minut temu, Słupek napisał(a): no tak ale te arctis+ to nie są inne względem x? Jak się dowiadywałem to słyszałem żeby brać 7x bo działają z każdą konsola bezprzewodowo itd. a "plusy"? To już trzeba Wiśniera pytać, ale wydaje mi się, że to wciąż ten sam model tylko jest: 7+ z szatą pod PC (cokolwiek to znaczy) 7x z szatą graficzną pod Xboxa 7p z designem/kolorami pod Plejkę Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada podobno p nie można połączyć bezprzewodowo z xboxem tylko właśnie x Cytuj
WisnieR 2 773 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Widzę że już po promocji.... NO TRUDNO SIĘ MÓWI Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 3 godziny temu, Słupek napisał(a): podobno p nie można połączyć bezprzewodowo z xboxem tylko właśnie x tak jest X ze wszystkim. 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada W okolicach 3k tv 42'' do oglądania tureckich seriali i starożytnych kosmitów dla rodziców? Jakoś się zagłębiać czy w tej cenie to jeden chuy? Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Za 3K to kupisz porządny TCL 50" idealny dla staruszkow, luknij w ostatnie strony gdzie to polecałem. https://www.psxextreme.info/topic/119210-noob-kupuje-telewizor-bądź-monitor-pod-ps5xsx/page/772/#findComment-5373625 (cos sie yebie z linkowaniem i nie prowadzi do dobrej strony u mnie - szukaj na str. 772). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi