Pupcio 18 409 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Właśnie sęk w tym że ich pojebana szafka nie pomieści nic innego więc musi być jakiś 43 max Myślałem nad tą BESTIĄ tylko nigdy nie kupowałem nic od philipsa więc nie wiem jak tam z żywotnością tego a głównie o to chodzi dla seniora https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-philips-43pus8959-43-led-4k-120-hz-titan-os-ambilight-3-dolby-atmos-dolby-vision-hdmi-2-1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Pupcio rusz głową. Starzy ludzie nie potrzebują wodotrysków. Oglądają w koło jedno i to samo więc OLEDa im nie zaproponujesz. Na jakości obrazu suię kompletnie nie znają a i dodatkowo pewnie mają już pewną wadę wzroku. Więc czy to będzie PHILIPS, TLC czy inny Samsung czy Toshiba - JEDEN wał. A jak sie zjebie po 5 latach to serio będziecie płakali że tv za 2 i pół kola się zapsuł? Kupicie nowy, Cytuj
Pupcio 18 409 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teraz telewizory się psują po 5 latach? No nieźle Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Oledzik może szybciej xd Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ważniejsze żeby obsługa była prosta, żeby pilot im przypadł do gustu, oraz żeby tv nie sprawiał problemów. Jakość obrazu na współczesnym tv 4K i tak będzie dla nich wystarczająco dobra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi