Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak powiedziałem wcześniej: to Twoje życie i wiesz jak je przeżyć. Tak tylko sobie myślę, że jeżeli jako gracz nie postawisz całkowicie na swoim przy wyborze tv to kiedy? :) Wszelkie makiety, porównania, nawet oglądanie w sklepie ma mały sens. A weź zrób eksperyment, bo przecież można zwrócić. Zamów 65 cali, poużywaj parę dni i sam zobaczysz. 

Opublikowano

IMG_4400.png.f79f0adf3a4efba22aacf0b20412c5ed.png

Sam fakt, że robiłeś jakieś makiety i inne takie świadczy o tym, że chciałeś większy TV. I gdyby żona machnęła ręką to i 65 byś sobie walnął. Bo przecież ona chciała 42 i gdyby to było Ci obojętne, jak to przedstawiasz, to byś po prostu kupił 42 i po sprawie. A jednak walczyłeś o większy.

IMG_4401.thumb.jpeg.c62201cf4f9dcba879d29b564cd0f37f.jpeg

• Haha 2
Opublikowano

O ja jebie xD To nie pierwsza chyba akcja z kropkowaniem swoich wpisów. Tam gdzie konczy się dystansik, zaczyna się edycja kropką nienawiści.

edit

skisne, nie napisałem nic obraźliwego, a teraz siedzi wkurwiony w tle i sypie minusami xddd. Chłopie, to nie jest normalne zachowanie dorosłego czlowieka xd

• Haha 6
  • Minusik 1
Opublikowano

chciałem tylko kupić telewizor, a dostałem falę klaunów i szydery bo śmiałem nie kupić tak dużego telewizora jak się tutaj wszystkim wydaje że powinienem. to jest to dorosłe zachowanie na którym powinienem się wzorować? toksyczność tego forum momentami przeraża

3 minuty temu, MichAelis napisał(a):

Dałem grzecznie klauna, a ten zaraz po postach mi poleciał. Psycha koło waty to nawet mu nie stała.

akurat ty dostałeś klauna bo jesteś zwykłym chujem którego nie lubię

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

ja jebie, prosiłem o propozycje w konkretnych parametrach, po chuj ta cała dyskusja i nawracanie mnie na większy rozmiar? i jeszcze to ja mam problem że komuś odpowiadam kto proponuje mi rzeczy których nie chcę, a potem odpowiadam na zarzuty o cuckoldztwo wyciągnięte z dupy bo śmiałem wziąć pod uwagę zdanie żony zamiast za radą kolegów w jakże szczęśliwych związkach powiedzieć żeby się nie wpieprzała. tak, zdecydowanie to ja mam problem.

Edytowane przez gtfan
Opublikowano
16 minut temu, gtfan napisał(a):

chciałem tylko kupić telewizor, a dostałem falę klaunów i szydery bo śmiałem nie kupić tak dużego telewizora jak się tutaj wszystkim wydaje że powinienem. to jest to dorosłe zachowanie na którym powinienem się wzorować? toksyczność tego forum momentami przeraża

akurat ty dostałeś klauna bo jesteś zwykłym chujem którego nie lubię

Na otarcie lez cyganom kup 65 calowy ;)

U cyganow zony maja tyle do powiedzenia, co ty w domu :)

• Haha 5