Plugawy 3 757 Opublikowano niedziela o 18:38 Opublikowano niedziela o 18:38 Ale aferka mnie ominęła hehe nasz ostatni tv też kobieta wybierała i na spontanie poszedł zakup i jest to najfajniejszy tv jaki dotąd mieliśmy. Oczywiście miałem z 15min na przemyślenie czy nie wziąć czegoś innego, ale w tej budżetowej cenie nie było lepszej opcji i tylko się mogłem zgodzić. Przeskok z 43 cali na 55 robi robotę, ale po roku już stwierdziliśmy, że jakby był 65 to by nie zaszkodzilo a 75tez mógłby być super. Takze zawsze brać większy niż się wydaje Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Miałem folie i obraz jest 10/10. zwykła tv, albo filmy w 1080p wyglądają bardzo dobrze, zdecydowanie lepiej niż na poprzednim Oled b7 2017. HDR to już w ogóle szczena na podłodze. Włącz sobie te pokazówki na Youtube to zwariujesz. A ile czasu czekałeś zanim go uruchomiłeś?U mnie dziś po 10tej wjechał do salonu i chyba do wieczora wystarczy go przytrzymać? Cytuj
Hubert249 4 331 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Kolos28 napisał(a): A ile czasu czekałeś zanim go uruchomiłeś? U mnie dziś po 10tej wjechał do salonu i chyba do wieczora wystarczy go przytrzymać? Od razu go włączyłem, przecież to nie lodówka xD Cytuj
Rudiok 3 418 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Szukanie tv to jest jednak mini doktorat. Czy ktoś ma wiedzę czym realnie różnią się OLED65C41LA https://allegro.pl/oferta/telewizor-oled-lg-oled65c41la-65-4k-uhd-czarny-16312932329 od OLED65B46LA https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-telewizor-oled65b46la.bhtml? Bo wychodzą teraz w podobnej cenie a jedyne co udaje mi się znaleźć to fakt, że matryce do 41LA są z produkcji spoza Korei i mają nieco słabszy obraz niż zwykły C4. Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jesli nic sie nie zmieniło w klasyfikacji to patrz na te litery tuż po rozmiarze (czyli 65C4, 65B4 itp.) które oznaczają klasę sprzętu, tak jak bylo wcześniej gdy kupowalem swoj z serii 2. Ta końcówka po 65C4 typu 65C41LB/LA to zwykle oznaczalo kolor obudowy, wiec kazdy z C2 jakich szukalem realnie nazywal sie C21LA lub C21LB (nie ma czegos takiego jak "zwykły C2"). Wtedy było mniej więcej tak: A21 - najsłabszy model, 60Hz, niska jasność, HDMI 2.0 B21 - sredni pulap, 100Hz, procek sredniej generacji, srednia jasność, HDMI 2.1 C21 - 100Hz, najjasniejszy HDR, szybszy procesor, HDMI 2.1. Te co podałeś to wg mojej wiedzy wybor między slabszym B4 vs lepszym C4 więc brać ten drugi skoro cena podobna https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-b4-oled-vs-lg-c4-oled/49540/49541 Ale niech ktos moze jeszcze zweryfikuje co pisałem. Cytuj
Jakim 1 801 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) True. Jeśli cena podobną to bierz serie C bo to wyższy a co za tym idzie lepszy model. I jaśniejszy i pewnie trochę lepszy procek więc zapewne będzie szybciej działał. Tyle Edytowane 3 godziny temu przez Jakim Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Od razu go włączyłem, przecież to nie lodówka xD Oki A w jakim trybie grasz, w trybie gry? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi