Kolos28 282 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Przesunięć nie widać, jedynie po jakimś czasie albo z prawej albo z lewej strony ramka jest szersza. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ta funkcja chyba nie większego znaczenia czy włączona, albo ma jakieś ukryte działanie, bo przy graniu np. HUD i tak będzie ciągle w tym samym miejscu. Nie wiem jak takie przesunięcie może pomóc.Poczytaj o tym, ja w sumie nie zagłębiem się w temat ale niektórzy ustawiają np. kursor myszki i po pewnym czasie obraz im ucina kursor do połowy ale ogólna zasada przesunięcia obrazu polega na jego całkowitym przesunięciu w jedną i w drugą stronę. Gdzieś na Reddit przeczytałem, że telewizory mają rezerwę w matrycy by móc przesuwać pixele i nic nie powinno ucinać a tylko obramowanie się zwiększa i zmniejsza w zależności od kierunku przesunięcia.Tutaj na tym filmiku, koleś też poleca wyłącznie przesunięcia pixeli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi