Opublikowano 25 listopada 20168 l Ja wiem, że męczę bułę od dawna w tym temacie, dlatego proszę o jeszcze kapkę cierpliwości w MM jest black friday i jest kilka TV u mnie w MM przecenionych, możecie mi powiedzieć, jak się one mają do tego panasonica co na początku mi poleciliście i którego nadal się trzymam? https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-panasonic-tx-50ds630e <- tego chciałem kupić https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-samsung-ue55k5600aw <- ten wydaje się średni https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-samsung-ue58j5200 <- ten też https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-panasonic-tx-55dsu501 <- ale ten mnie zaintrygował, nie jest lepszy od tego wcześneijszego panasa? chyba nie... Edytowane 25 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 25 listopada 20168 l Zamówiony, czysto przypadkiem skoczyłem na agd euro rtv i tv byl w blackfriday za 2.5k jutro odbieram Edytowane 25 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 25 listopada 20168 l A propos czarnego piątku. KS9000 przeceniony o 1400zł. Albo cenowo, albo cena stała, a za tę kwotę dodają głośniki, bądź odtwarzacz. Niby całkiem, całkiem, ale jak spojrzeć na to co w innych miejscach boju się wyczynia - ceny są cięte o 1600 $, to olbrzymi niedosyt czuć, że przykładowo w WB LGE6 w 65" wychodzi sporo taniej, niż u nas wersja 55. <_<
Opublikowano 26 listopada 20168 l Jak coś to mam na sprzedaż swôj poprzedni TV (okazał się za duży dla teściów:) ) Wsio w bdb stanie. Idealny pod gierki 720/1080p oraz filmy. https://saturn.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-sony-kdl-46hx750-1
Opublikowano 26 listopada 20168 l Jak coś to mam na sprzedaż swôj poprzedni TV (okazał się za duży dla teściów:) ) Wsio w bdb stanie. Idealny pod gierki 720/1080p oraz filmy. https://saturn.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-sony-kdl-46hx750-1 Napisz na prywatę za ile to chcesz sprzedać bo może kumpel by brał.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Jak coś to mam na sprzedaż swôj poprzedni TV (okazał się za duży dla teściów:) ) Wsio w bdb stanie. Idealny pod gierki 720/1080p oraz filmy. https://saturn.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-sony-kdl-46hx750-1 Napisz na prywatę za ile to chcesz sprzedać bo może kumpel by brał. Wystawiłem nq fb i tablicę. Mam wstępnie kilku chętnych. Jak nie wypali to dam znać.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ktos moglby mi napisac, ktore modele Sony (4K) z tego roku maja wiecej niz 60Hz ? Edytowane 28 listopada 20168 l przez easye
Opublikowano 28 listopada 20168 l Co do Samsunga KS 7000 to obudowa się NIE ROZKLEJA tylko odstaje, mniej lub bardziej, gdyż nie jest skręcona śrubami, tylko zamocowana na zatrzaski i się odkształca. Co do sklejania to podobno w ten sposób Samsung "naprawia" tą odstającą obudowę - w serwisie skejają ją na taśmę dwustronną - spryciarze Nie bardzo też rozumiem jak niby mógł TV spaść ze ściany przez tą odstającą obudowę - przecież łapę na TV dokręcasz nie do obudowy tylko do wejść na śruby pod obudową. Ogólnie powiem tak - rzeczywiście z bliska nie wygląda to zbyt estetycznie, ale u mnie wisi na ścianie i przy wchodzeniu do pokoju widać jego bok, jeżeli się nie przyjrzeć z odległości 20 cm to jest to zupełnie niewidoczne, ogólnie jakby o tym nie wiedzieć, że obudowa w niektórych miejscach odchodzi na milimetr - dwa, to pewnie nigdy by się na to nie zwróciło uwagi. Ktoś poprostu wpadł na (pipi).owiutki pomysł z tymi zatrzaskami. Co do jakości obrazu to się zgodzę, wczoraj pierwszy raz odpaliłem Uncharted 4 - ryje beret.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Zatrzaski, dwustronne tasmy - to jest ta jakosc, ktora poleca blantman przy okazji plujac na Sony xD No nie powiem, przez te wszystkie historie z Samsungami ten telewizor mimo super osiagow na starcie jest u mnie skreslony... Edytowane 28 listopada 20168 l przez easye
Opublikowano 28 listopada 20168 l Polecam jakość wyświetlanego obrazu a nigdy nie powiedziałem że jest zbudowany z najlepszych materiałów. sam na obudowę psioczyłem. Nie tylko ja polecam ten tv pod względem jakości obrazu a na czymś musieli oszczędzić. Codename, balon czy grzybiarz też mogą ci o tym tv coś napisać. Oczywiście jak cię stać to kupuj droższy tv z tymi samymi parametrami obrazu ale produkowany przez inną firmę. Ciekawe ile zapłacisz Edytowane 28 listopada 20168 l przez blantman
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ok tylko ile oni na tym zaoszczędzili że zrobili to na te zatrzaski a nie śruby. Jak na tv za te 7 czy 8 tys. na premiere to odwalili tandetę i tyle. Cholera jakby na moim tv za 2 tys. zaczęli oszczędzać to chyba musieliby go na klei z biedronki składać. Edytowane 28 listopada 20168 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 28 listopada 20168 l No ok ja ich nie bronie. Wybrałem po prostu tv po jakości wyświetlanego obrazu i w tej cenie nic lepszego w czerwcu nie znalazłem. A szukałem długo i czytałem 100 rożnych recenzji.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Spoko. Może w założeniach to miało działać lepiej no ale niestety dla posiadaczy i klientów wyszło jak wyszło. Ciekawe czy nowe modele też będą korzystały z tego rozwiązania?
Opublikowano 28 listopada 20168 l Spoko. Może w założeniach to miało działać lepiej no ale niestety dla posiadaczy i klientów wyszło jak wyszło. Ciekawe czy nowe modele też będą korzystały z tego rozwiązania? No ale jak wyszło? Że tv za przystępną cene ma obraz prawie high endowy kosztem brzydkiego i tandetnego tyłu, który widzimy tak naprawdę jak z pudełka wyciągamy. Ehhh No i założe się, że najwięcej problemów mają z nimi ci userzy, którzy ich nie mają, czyli w sumie normalka.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Obraz ma świetny. Kapitalnie wypala hdr czy żywy gały ale obudowa to tandeta. Ja poczekam na lepsze modele ponieważ takie coś nie jest warte tej kasy.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Nikt tu nie mówi że najważniejsza ale jak lepiej tv za 2k są poskładane i nic tam nie wystaje to normalka to raczej też nie jest. Ta a najbardziej spinają się posiadacze bo ich tv najlepsiejszy i złego słowa nie można powiedzieć.
Opublikowano 28 listopada 20168 l No jak? Przecież sami posiadacze piszą że wykonanie tyłu jest tandetne ale tak jak nie jest to normalne w tej klasy tv, tak jakość obrazu prawie jak z półki hiend też nie jest normalna w takim poziome cenowym. Ja np osobiście to kupuję bo już nawet zapomniałem jak ten tv wygląda z tyłu tym bardziej że ma box on switch na reszrę kabli, a obraz dzień w dzień mnie szarpie (film Mad Max 4k z hdr <3).
Opublikowano 28 listopada 20168 l No ale poza niskim input lagiem to ten Samsung chyba niczym sie az tak nie wyroznia - chyba wiele tivikow do 6 kola ma podobny obraz, pare stron temu udowodnil to Mataman ze swoim tanszym nawet Soniakiem (a sa nowsze modele <6tys), Panasonic z serii 700 (ktory ma Soul - czy 780) tez niczym nie ustepuje, jakby czlowiek sie pewnie zainteresowal jeszcze innymi firmami to tez by sie cos znalazlo, wiec juz nie przesadzaj... Edytowane 28 listopada 20168 l przez easye
Opublikowano 28 listopada 20168 l Przepraszam chciałbym wnieść cos bardzo ważkiego dla tematu szajsung=srajsung MDR