Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

15% zniżki w NEONET, nalicza po dodaniu do koszyka

https://www.neonet.pl/telewizory-15procent-taniej

Acha można jeszcze ugrać 50zł zapisując się na newsletter, trzeba tylko trafić na wyskakujące okienko.

Kupon i 15% powinien się łączyć.

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

Te zniżki to ściema wielka. Samsung 49" ks7000 kosztuje więcej niż bez promocji gdzie indziej :P

Opublikowano

Te zniżki to ściema wielka. Samsung 49" ks7000 kosztuje więcej niż bez promocji gdzie indziej :P

Ja tam widze normalną cene, patrzyłem właśnie po tych Samsungach jako punkt odniesienia.

49" w ogóle nie widze w tej chwili.

60"  6500zł

65" 8000zł

Obczaj jeszcze raz;)

Opublikowano

49" trzy razy znalazłem, żeby było śmieszniej to są różne ceny :D

a620c470dba6a845487e1678df2f484c.jpg

ab843cca446e8a718452337c92246928.jpg

274927196b474e4c72e6f6664143d506.jpg

Opublikowano

Daj f5 xD  na lapku nic mi nie znajduje

Wyniki wyszukiwania dla 'SAMSUNG UE49KS7000'

Brak wyników wyszukiwania.

Mediaexpert to wiem, że zawsze robią wał i podbijają cene, na NEONET mało kiedy widze u nich takie promocje, w zasadzie sobie nie przypominam, pewnie troche walczą o klientele. Porównując po tym KS7000 cene są normalne wzg innych sieciówek.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

49" ma opis "wyprzedaż ekspozycji". Ale faktycznie przez szukajke go nie znajduje :D

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

Od tego hdr nie mecza sie bardziej oczy? Serio az razi czasem, no ale zal wylaczac bo swietnie do wyglada. Ogolnie jestem mega zadowolony. I ta ultra plynnosc :banderas:

Na 43 calach nie zobaczysz roznicy xDDDD

Opublikowano

A w jakich gierkach sprawdzałeś hdr, i w której najbardziej ci się spodobał?

Opublikowano

Narazie nie gierki tylko tv.

Ale zauwazylem ze czasem ten intensywny bialy sie zlewa. Np skokow nie mozna ogladac bo jak ktos ma bialy stroj to sie zlewa jak mam wlaczony hdr. To sie jakos ustawia czy ma byc? Barwy w hdr sa niesamowite ale to mnie wkurza troche.

Gierki dooiero sprawdze wieczorem, mam zamiar tlou ogarnac bo ponoc w natywnym 4k

Albo nba 2k17

Opublikowano

Gdzie mozna obejrzec skoki z HDRem ? ^^

Jak ogladasz zwykla telewizje, to HDR wylacz...

Opublikowano

Wiem ze nie obsluguja ale troche szkoda wylaczac skoro obraz jest jakies milion razy ladniejszy z hdr niz bez

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wypalanie oczu, to najbardziej wyjarało mi w Forza Horizon 3. To w kwestii XO :) 

XD80 55'

Opublikowano

Narazie nie gierki tylko tv.

Ale zauwazylem ze czasem ten intensywny bialy sie zlewa. Np skokow nie mozna ogladac bo jak ktos ma bialy stroj to sie zlewa jak mam wlaczony hdr. To sie jakos ustawia czy ma byc? Barwy w hdr sa niesamowite ale to mnie wkurza troche.

Gierki dooiero sprawdze wieczorem, mam zamiar tlou ogarnac bo ponoc w natywnym 4k

Albo nba 2k17

Co do hdr to polecam do sprawdzenia na początek FFXV, NBA2k, Ratcheta i Infamous First Light.

Co do jasności przy normalnym oglądaniu tv to może podświetlanie sobie obniż?

Opublikowano

W NBA to nawet nie tyle robi robotę hdr co rozszerzone kory i 4k. Zobaczysz jak się muziny pocą w trakcie meczu i od potu odbija się otoczenie. KOSMOS!

aaaa i RE7 sprawdź po ponoć kozackie oświetlenie z HDR.

Opublikowano

RE7 świetnie wygląda z HDRem. Niektóre lampki dają po oczach nieźle ;)

Włączanie HDR na materiale który tego nie ma trochę mnie dziwi, ale co kto lubi ;)

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

No przynajmniej w gierkach wymumaszenie tego efektu daje tragiczny obraz.

Opublikowano

A gdzie jest info ktora gra obsluguje hdr a ktora nie?

Opublikowano

Na Samsungu jak jest gra/film z hdr to wyskakuje napis przy ładowaniu że "odtwarzane jest video hdr".

Jak masz w konsoli/bd playerze hdr na auto to automatycznie ci odpali w TV.

W samsungu jest też tryb obrazu HDR+ czyli nakładanie (emulowanie) efektu "hdr" do treści bez hdr. H ujówka do spodu. Unikać jak ognia.

Opublikowano

No przynajmniej w gierkach wymumaszenie tego efektu daje tragiczny obraz.

W czym bym tego nie włączył to wyglądało co najmniej dziwnie.

Opublikowano

Co myślicie o Philips 49PUS6401?  Miałem już raz Philipsa z Ambilightem i dawał radę, także chętnie bym do niego wrócił, bo tv wydaje się całkiem całkiem

Opublikowano

Wiadomo już kiedy dokładnie na rynek wchodzą QLEDy Samsunga i nowe OLEDy LG ?

Opublikowano

Kanabis co zes kupił za telewizor?:)

Bravie xd80

Niestety z podnietki nie sprawdze gier bo zapomnialem pada z pracy :reggie:

Ale puszczalem sobie filmiki 4k z hdr 60fps i jest dobrze. Bardzo dobrze. No i fajne funkcje mozna sparowac pada od ps4 z tv :)

Opublikowano

Co masz za filmiki i skąd?