nuke` 2 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Trochę ponad 800 zł ale polecam http://www.allegro.pl/item1085812600_monitor_lcd_iiyama_e2407hds_b1_full_hd_0_bad_pix.html (może znajdziesz taniej) W teście Komputer Świat ten monitorek numer 1 Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Panowie w MM będzie jutro promocja na LG 37ld450 (37cali) 1499 zł, opłaca się brać ten telewizor? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 (edytowane) chciałem kupić jakiś duży ponad 40 calowy TV z bajerami itp, ale pomysalem że narazie 3D nie warto kupwoac a kupno zwyklego może za kilka miesiecy okazać sie strzałem w stope ("kurna mam nowy telewizor ale wlasnie 3D rozwinelo skrzydła , ale rpzeciez nie kupie po prau miechach nowego") wiec pomysalem że tymczasowo "na przeczekanie" aż 3D da czadu albo da dupy (sytuacja bedzie jasna) kupie monitor, względnie tani, o wiele tanszy niż tv, i na nim bede grał (dodatkowy plus że bede go tez bardzo wykorzystywał do kompa) pewnie wystarczył by jakies 23 calowy ktore mozna latwo znalesc ponizej 1000, ale pomysalem że nie bede sie az tak ograniczał i znalazłem cos takiegio http://e-planet.pl/strona,produkt,id,185586,kat,611.html podobno to dobry monitor do ps3, i pare osob na forum go ma, czy to dobry wybor? a może pojawilo sie cos innego (podobne wymiary, cena i jakość) czego nie znalazlem? co polecacie ? cena okolo 1000-1300, powyzej 25 cali, dobre statystki Edytowane 29 sierpnia 2010 przez Yano Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Za taka forse mozesz juz kupic 32 calowy TV. http://www.ceneo.pl/2244493 - na przyklad taki http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32b450-le32b450c-20090625155.htm - a tu jego recenzja Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 No super, nie dosc ze 32 cale, to jeszcze przy hdready wytrzyma przed kompem z 15 minut max. Genialny pomysł na monitor... Cytuj
Tida 4 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Witam- oplaca się brac ten telewizor za 1100 zł? http://www.google.pl/search?hl=pl&client=opera&hs=QeF&rls=pl&q=32HR3234&btnG=Szukaj&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Będzie mi on służył właściwie tylko do gier, nie oczekuje zadnych wodotryskow. mam 1300 zł na wydanie więc w 32 calach dostalbym za tą cene najwyzej funaia jakiegoś. Cytuj
No5o 1 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) THOMSON 32HR3234, czas reakcji [ms] 8... raaaczej nie. Trzymaj się wszystkiego, co ma maksimum piątkę. Nie zrzędź na Funai'a. Jest sporo niezłych modeli w 32 (jak sam pisałeś), a nie potrzebujesz 1080p, do wszystkich gier? Choćby FUNAI LT850-M22 albo LH7-M32BB, mimo, że wygląd nie zachwyca. Albo jakaś Toshiba? W Neonet jest teraz oferta na Panosonica 42 cale. Płacisz 799 zł, a potem raty. Pomyśl nad nim, jeżeli siedzisz daleko od tv? Edytowane 2 września 2010 przez No5o 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) panowie (i panie) nie znam sie a mysle nad zakupem tv. raczej full hd, ok 40 cali (3d mnie meczy, olewam ten system) jakie parametry beda kluczowe, ponizej jakich wartosci nie schodzić, na co uwage zwracac bede na nim grał głownie, czasem jakiś film zarzucę . Mysle tez o nim w sumie jako o tv, na którym bede gral na konsolach next gen (PS 4; dlatego obowiązkowe full hd, a jak mówiłem 3d mam w poważaniu) drogi forumku poradź coś Edytowane 2 września 2010 przez Orson Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Jeszcze raz napiszę to samo: Panasonic TX-P42S10E lub TX-P42U10E. Bliźniacze modele, z których pierwszy ma dodatkowe wejście HDMI i powłokę anty refleksyjną. Cena poniżej 2500. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) No dobra, rozważe ten model , w sumie zalezy za ile go dorwe heh a jakąs rozpiske parametrów poniżej których zejsc nie wolno mógłby mi ktoś podac? Jakby była jeszcze małym komentem opatrzona to byłbym wdzięczny... jestem nastawiony na plazme, czy jest miedzy nia a lcd duza róznica ? Edytowane 4 września 2010 przez Orson Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 co myslicie o telewizorze Funai LH7-M32BB? Cena zachęcają... http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/funai-lh7-m32bb.bhtml?from=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-03&utm_content=344735 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Chce kupić tv LCD 26 cali. Tylko ponoć takie małe przekątne nie mają FullHD. Mógłbym też wybrać jakiś monitor z tunerem tv z fullhd, ale są chyba droższe. Używać go będe oczywiście do oglądania i częstego grania na konsoli. Co doradzacie? Pozdro! Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 a powiedzcie mi co polecacie : plazme czy lcd (gry głównie) ? Bo byłem zdecydowany na plazme ale naczytałem sie o tych wypalonych powidokach i już nie wiem jak jest z tym inputlagiem, wytłumaczy mi ktoś (równiez pytam głownie w kontekscie gier) ? jaki parametr imputlaga jet akceptowalny? pewnie odp na me pytanie juz gdzies tu padły, ale jakos nie widzi mi się przekopywac przez srtki postów. Jakby ktos pomógł to byłbym wdzieczny aha co sadzicie o Panasonic'u, dobre robi plazmy? Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Panasonic robi chyba najlepsze plazmy. Nie jestes pro playerem w fpsy online lub bijatyki i prkatycznie kazdy lcd w trybie "gra" bedzie ok. Sharpy maja niski il. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Sam ma plazme Panasa, naprawdę polecam. Dobre plazmy są jeszcze od Hitachi, ale ciężko dostać oraz najlepsze są od Pioniera , ale za bardzo ciężkie siano. Reszt producentów robi praktycznie po to plazmę w swojej ofercie, bo tak trzeba oraz aby były gorsze od swoich LCD i napędzają sobie tym lepszą sprzedaż tańszych w produkcji LCD Ja mam w salonie plazmę, w sypialni LCD. Tu i tu miałem podłączone konsole, polecam plazmę, ma żywsze kolory, czas reakacji zawsze lepszy, a przy kablówce analogowej biją na łeb jakością obrazu LCD. Co ważne mam do plazmy podłączone PS3 i X360 oraz Wii, która wygląda o wiele lepiej na plaźmie jak inne konsole SD (PS2, Gacek, Xbox). Pamiętaj, że jak plazmę to tylko Panasa, Hitachi albo Pioniera, a wypalanie, awaryjność, wielki pobór prądu i inne mity o plazmach tych marek nie dotyczą. Edytowane 16 września 2010 przez balon1984 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 a taki Panasonic nadałby sie? jest taka zakładka w tej rozpisce , mianowicie funkcje poprawiające jakośc obrazu. Jako, ze mysle o tym tv w konteklscie gier martwi mnie to, że nie ma tego trybu "GAME " (coś tam) słusznie czy to tylko zbedny bajer? Co sądzicie o tym tv, plis pomóż ktoś ;-) baloon może ty coś poradzisz odnosnie tego modelu? Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Bedzie ok, plazmy maja tak niskiego inpul lag'a, ze nie trzeba zadnego trybu Game. Jak masz kase, smialo bierze tego Panasa. Edytowane 16 września 2010 przez Gość Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 W niedalekiej przyszłości (miesiąc bądź dwa) mam zamiar zakupić tv i tu pojawia się problem, za bardzo się na nich nie znam, a nie chcę kupić jakiegoś shitu. I zwracam się do was z prośbą o poradzenie kilki modeli. Cena jaką chcę przeznaczyć to ok 1800-2000zł, przeznaczenie to głównie ps3 i filmy bluray. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) Cena jaką chcę przeznaczyć to ok 1800-2000zł, przeznaczenie to głównie ps3 i filmy bluray. Dorzuć 200PLN i masz Panasonic TX-P42U20E. Edit: podaje ten model, ponieważ ma on dobry stosunek cena/jakość obrazu i sam zamierzam kupić model z tej serii, aby kiedyś zastąpić Samsung PS42A451 Edytowane 12 października 2010 przez kant1983pl Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Bylbym wdzieczny gdyby ktos zechcial mi polecic TV LCD lub LED do grania i ogladania... TV Przekatna 26', nie wiecej. Cena - do 1700. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 jak do grania to weź wiekszy. Jesli nie posiadasz srodków- poczekaj do swiat, beda mega promocje a i cos moze doskładasz floty chociaż za 1700 mozesz wyjac nawet 42 cal hd (ale o LED zapomnij). Prawda jest taka, ze o ile nie jestes purysta- hd-fetyszystą , to wielkich róznic nie zobaczysz (no chyba ze mowa o telewizorach z innej półki cenowej tj powyzej 4 koła) , wazna jest powierzchnia, kupisz za małą i bedziesz sobie plół w brode Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Potrzebuję właśnie czegoś małego. Do sypialni. Przez zdecydowanie największą ilość czasu grać będę na 120 calowym ekranie Będę wdzięczny za wszelkie sugestie Edytowane 14 października 2010 przez Maiden Cytuj
brzydal 0 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Wiesz jeżeli chodzi o telewizory, to ja Ci polecę samsunga, bo są to chyba obecnie jedne z najlepszych tv. A co do samego modelu, wiele też zależy od tego gdzie będzie stał/wisiał, jak daleko będziesz od niego siedział, nasłonecznienie w pokoju, czy i jak dużo okien jest w tym pokoju, itp. Ale tak na sucho to mogę Ci polecić coś takiego http://www.slooo.pl/product-pol-727-Samsung-32-LCDTV-Full-HD.html to jest akurat 32 cale (tak naprawdę nie jest to wielka różnica między 26" a 32") a 32 jest bardziej uniwersalny. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Interesuje mnie telewizor plazmowy 46-50 cali, full hd, niekoniecznie z 3D, głownie do ps3, podłączenia komputera, i w przyszlosci jakiegos dekodera, badz odtw. BD. Do wydania 3500zł. Czekam na propozycje, i z góry dziekuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi