Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Ktos mi wytlumaczy dlaczego jak ktos bierze na raty, to dostaje rabat 200ziko? To chyba klient, ktory daje całą gotówe powinien byc uprzywilejowany. RTV i AGD dzięki kredytowi wziętemu przez Klienta dostaje od banku dodatkową marżę, więc mogą sobie pozwolić na dodatkowy rabat dla kupującego. Niestety to już nie te czasy, gdzie Klient z kasą wjeżdża na salon, a konsultanci wstają od biurka i zaczynają klaskać.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 minutes ago, ginn said: RTV i AGD dzięki kredytowi wziętemu przez Klienta dostaje od banku dodatkową marżę, więc mogą sobie pozwolić na dodatkowy rabat dla kupującego. Niestety to już nie te czasy, gdzie Klient z kasą wjeżdża na salon, a konsultanci wstają od biurka i zaczynają klaskać. Dokładnie. Ogólnie nikt nie lubi klientów gotówkowych(oczywiście bardzo mocno uogólniając). Mają ogromne oczekiwania, bo "płacę gotówką", a sprzedaż na nich mniej zarabia
Opublikowano 12 listopada 20204 l Dzień dobry. Czy LG OLED55CX3LA to byłby dobry wybór pod nowe konsole i przede wszystkim konsole? I czy biorąc tańszy model LG OLED55BX3LB dużo bym stracił na jakości? Wolałbym się zamknąć w kwocie 5k, ale jeśli warto dopłacić te 800 zł, to pewnie bym się skusił. Choć oferty pierwsze z brzegu wrzuciłem, więc możliwe, że gdzieś są taniej. Generalnie chodzi mi o modele. A może jest coś lepszego w tej okolicy cenowej? Kompletnie się nie znam i krew mnie zalewa jak mam drążyć temat, bo nawalone tych telewizorów, że się gubię. A Panowie są na bieżąco, to moze doradzą. Płacę plusami.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Oba to świetny wybór, wiele na jakości nie stracisz, wiec jak chcesz oszczędzić to b to tez bardzo dobry wybór. Generalnie oled to najlepszy wybór . W tej cenie nie ma nic lepszego. @Kmiot chyba ze masz bardzo jasny pokój to wtedy C no B jest trochę ciemniejszy jednak. Edytowane 12 listopada 20204 l przez kislawa
Opublikowano 12 listopada 20204 l @20inchDT no tak jak pisałem, podrzucone oferty są czysto poglądowe, aby można było zerknąć na specyfikację. Ogólnie chodziło mi czy modele są warte uwagi. A jeśli uda mi się znaleźć taniej, to tylko lepiej dla mnie ;] To może i CX się poniżej 5k znajdzie?
Opublikowano 12 listopada 20204 l Pewnie lada moment będzie, już był po 5k do wyrwania. Śledź peppera tam bardzo często wrzucają oferty, jakieś łączone rabaty itp.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Soniacz za 3100 ze szczoteczka w media expert! Nie wytrzymałem już, zamówiłem xD
Opublikowano 13 listopada 20204 l 17 minut temu, 20inchDT napisał: Soniacz za 3100 ze szczoteczka w media expert! Nie wytrzymałem już, zamówiłem xD Są dwie opcje albo ten tv jest totalnie uwalony pod wględem tego co miał mieć i Sony zapowiadało - Co przełoży się na jeszcze jakiś spadek ceny. albo Zaraz skoczy do góry bo na BF i tak kazdy zakłada że będzie najtaniej i dlatego odwleka zakup . Moim skromnym zdaniem dobrze zrobiłeś .Bo przecież nie mogą go sprzedawać za frytki. Mimo wszystko części i cała reszta coś tam kosztuje.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Soniacz za 3100 ze szczoteczka w media expert! Nie wytrzymałem już, zamówiłem xDWeź nie świruj ja już też nie wytrzymam.3100? Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 listopada 20204 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Soniacz za 3100 ze szczoteczka w media expert! Nie wytrzymałem już, zamówiłem xD https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-sony-led-kd55xh9096baep-uhd-4k-hdr-android-tv-procesor-x1 3379 zł, gdzie widzisz za 3100 ?
Opublikowano 13 listopada 20204 l 10 minut temu, kufir napisał: https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-sony-led-kd55xh9096baep-uhd-4k-hdr-android-tv-procesor-x1 3379 zł, gdzie widzisz za 3100 ? https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/telewizor-sony-led-kd-55xh9096baep-za-3100-zl-w-media-expert-13-11/
Opublikowano 13 listopada 20204 l 7 minut temu, kislawa napisał: https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/telewizor-sony-led-kd-55xh9096baep-za-3100-zl-w-media-expert-13-11/ Dzieki super oferta. A ta końcówka BEAP co to jest ?
Opublikowano 13 listopada 20204 l A (pipi) wie ;P, jakieś oznaczenie np tv na rynek europejski albo do konkretnej sieci sprzedaży.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Taniej już chyba tego Soniacza nie bedzie w tym roku [emoji4]To samo napisałem o 65” za 4490zł przedwczoraj, a co było wczoraj - wiadomo... xx
Opublikowano 13 listopada 20204 l 2000! Kto da mniej! 2 godziny temu, BatataPl napisał: Są dwie opcje albo ten tv jest totalnie uwalony pod wględem tego co miał mieć i Sony zapowiadało - Co przełoży się na jeszcze jakiś spadek ceny. Już mi nawet nie zależy. I tak wszystkie TV z tego roku mają z(pipi)any VRR z hdr. Pogram na nim 2-3 lata i kupię coś nowego, a ten oddam mamie.
Opublikowano 13 listopada 20204 l 36 minut temu, Koleś88 napisał: To samo napisałem o 65” za 4490zł przedwczoraj, a co było wczoraj - wiadomo... xx Dokładnie idzie weekend, kolejny "black weeeknd" sieciówki prześcigają się z tymi promocjami, co weekeeend są lepsze ceny. Dawno nie było już takie walki LG vs Sony vs Samsung.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Obstawiałem już dawno, że ten tv będzie za 3k ze względu na to, że jest słabszy niz model z poprzedniego roku, ale ile oni jeszcze mogą zjechać? Nie chce mi się wierzyć, że spadnie poniżej 3k do lutego.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Ciekawe jaka mają marżę wtedy byśmy wiedzieli do ilu mniej więcej mogą zejść aby nie sprzedawać po cenie zakupu.
Opublikowano 13 listopada 20204 l 20 godzin temu, leon107 napisał: Sprawdziłem te ustawienia i nic nie daje,nie wiem dlaczego jak ustawiłem jasność tak jak mi podałeś na 35 po włączeniu hdera od razu wskakuje na max u mnie w trybie obrazu GRA nie da się grać w HDR ! obraz wgląda jak blade (pipi). Koleś na YT ma tak samo. Gra z HDR , jasność idzie na max
Opublikowano 13 listopada 20204 l 26 minut temu, Fanek napisał: Dokładnie idzie weekend, kolejny "black weeeknd" sieciówki prześcigają się z tymi promocjami, co weekeeend są lepsze ceny. Dawno nie było już takie walki LG vs Sony vs Samsung. Dawno to chyba nie było takiej przepaści między cx a resztą.
Opublikowano 13 listopada 20204 l 2 minuty temu, lpcl napisał: Dawno to chyba nie było takiej przepaści między cx a resztą. jak patrzysz na oled to przecież Sony też ma w swojej ofercie, oled vs oled to żadna przepaść. LG ma nanocele LCD. Mi chodzi ofc o walke ceną o klienta
Opublikowano 13 listopada 20204 l Teraz, Fanek napisał: jak patrzysz na oled to przecież Sony też ma w swojej ofercie, oled vs oled to żadna przepaść. LG ma nanocele LCD. Mi chodzi ofc o walke ceną o klienta No ja ceną to jak najbardziej.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Co sądzicie o tym TV? mam okazję wyrwać za 10k z gwarą na 5 lat https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-qled-samsung-qe65q950r-8?gclid=Cj0KCQiA-rj9BRCAARIsANB_4ABfAgfwAy2lXvRvyrlxP1pxaL0GbuvJAm4l4mQ_qNyxs1Zl9hMg9SoaAhrkEALw_wcB