Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że wszystkie niższe modele są na ips. Jak nie potrzebujesz tego tv na teraz, to ja bym poczekał na promocje po nowym roku. Ja jakiś miesiąc temu kupiłem xh90 za 3100 ze szczoteczką do zębów (chce ktoś kupic dla dziecka? xd) :reggie:

Opublikowano

Moze nie są do dupy, ale jak dałbyś radę dozbierać, to SH90 jest naprawdę swietnym telewizorem w swojej cenie - FALD, HDMI 2.1, swietny procesor, dobry HDR, a niedawno byly promocje i chodzil po 3100 zl.

Opublikowano

Ja dziś miałem okazję pograć w cp2077 na mocarnym pc i oledzie 55 za 6k.
Czy zrobił na mnie wrażenie?
Szczerze? Nie specjalnie, oczywiście wszystko ładnie czerń ideał itd ale czy warto wyłożyć siano jak za 3 zaraz będzie słony xh90.
No nie bardzo wg mnie.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No sorry ale ja mając oleda, jak idę do znajomego, który ma XH90 to nie wiem gdzie zwymiotować - taka jest różnica w obrazie. Jest to bardzo dobry LCD ale od oledow dzielą go lata świetlne.

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Schranz1985 napisał:

Tak ten model.
Spokojnie, lada moment będą nowe modele to cena znów spadnie w okolice 3100.

myślisz że będzie na niego jeszcze cena poniżej 3500 ?

ciekawe czy stany magazynowe już im się nie kończą

Opublikowano

Kurczę mocno liczę że tak.
Ale faktycznie ten model był mega chodliwy w końcówce roku wiec uj wi.
Co do oleda to był to jakis tam model philipsa i serio wg mnie nie warto płacić 2x za ta smolista czerń.

Opublikowano

Warto kupić ten tv w budżecie do 3000 tysięcy?  https://www.neonet.pl/telewizory/samsung-qe55q60ra-qled-smart-hdr.html?gclid=Cj0KCQiA_qD_BRDiARIsANjZ2LARFo5ecej18Z87VbMu-YjuotfDB2bZprJHO-b7Pc9Pin4SeGxvT4EaAuHfEALw_wcB

Opublikowano

Już klikałem na 75XH9096 ale mówię idę z psem najpierw, wracam ceny w MM z 7299 na 9999, w RTVeuroAGD online już nie kupisz tylko w sklepach które są zamknięte i możliwe ze towar z ekspozycji No kurła. Inne sklepy odpadają bo muszę isc w raty a tylko te sklepy maja faktycznie 0% smuteczek

Opublikowano
Warto kupić ten tv w budżecie do 3000 tysięcy?  https://www.neonet.pl/telewizory/samsung-qe55q60ra-qled-smart-hdr.html?gclid=Cj0KCQiA_qD_BRDiARIsANjZ2LARFo5ecej18Z87VbMu-YjuotfDB2bZprJHO-b7Pc9Pin4SeGxvT4EaAuHfEALw_wcB
Nie warto.

Opublikowano

Widziałem post Aleksa który postawił LG Nano najniżej. Z drugiej strony widziałem dobre opinie na temat tego TV. Do tego teraz są też promocje. No chyba, że czekać na ewentualne promocje na Sony XH90 ale to też nie ma gwarancji, że jakiekolwiek będą.

Opublikowano

LG nano są na matrycach IPS. Kupiłbym taki, tylko w przypadku gdybym musiał oglądać tv z dużą rodziną. Jeśli priorytetem nie są kąty widzenia, to szukałabym czegoś na VA.

Z tym czekaniem na XH90, to może być różnie. Może się okazać, że ten tv jest już wyprzedany i poniżej 3,5 tys. (za 55 cali) go nie zobaczymy.

• Dzięki 1