Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

właśnie doczytałem, ze do lampy potrzebuje mostka, za droga zabawka.

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

dobra, wziąłem w końcu c1. cx tylko wystawowy, gx-a już nie było, nawet bez możliwości zamówienia. facet mówił, że niby schodzą błyskawicznie. a na miejscu okazało się, że 1 rabat, jeszcze jakiś i za c1 wyszło 6600 także w sumie nie zastanawiałem się.

tylko dostawa dopiero w środę :(

Opublikowano

To weź szybko anuluj i zamow na Neonet za 5800 z dostawą na poniedzialek

Opublikowano

Ładnie te ceny lecą. Kiedyś to dopiero na jesień leciały. Jeśli ktoś nigdy nie miał oleda to z takimi cenami żal nie kupić. 

Opublikowano
  W dniu 12.06.2021 o 07:20, Schranz1985 napisał(a):

Korci mnie 48" .

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

48" już 2 stówy drożej.

Opublikowano

Panowie kolega szuka TV do max £500 i 55” przeznaczenie filmy z Netflixa i temu podobne.

dziekuje i nagradzam :hi::rep_up:

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Wie ktos czy mozna w ogole kupic kabel hdmi 2.1 o dlugosci 25m? Chce podłączyć LGCX do PC.
Czy taka odległość jest w ogole obsługiwana?

Opublikowano

Im większa potrzeba przepustowości tym krótszy kabel się zaleca, optymalnie do 3m-5m, ja na 10m miałem już problemy z obrazem.

Opublikowano

Czyli technicznie to niemozliwe?

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Podobno różnica pomiędzy OLED C11 a C12 to nie tylko biały tylni panel. Jak to w końcu z tym jest?

dfsf44444.jpg.c5e7fc4ae017c1c11fa0a2f6e4226d62.jpg

Z tego wpisu wynika, że bebechy również mają nieco inne i stąd wynika różnica w cenach.

Dziwne, że o tym akurat nikt nie mówi.

Pytanie czy wpływa to na sam obraz czy po prostu tańsze komponenty.

Opublikowano

A co sądzicie o TCL 65C825 Mini LED albo 

Samsung Neo QLED QE65QN85AAT?

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

Witam. Zapewne poruszany temat byl 10000 razy ale nie moge wygrzebać. Wszystkie strony i rankingi najlepszych tv pod ps5 sa przeladowane sponsorami wiec prosze Was o pomoc w wyborze tv 65 cali aby mial najlepsza jakos pod konsole p5. 4k, hdmi 2.1 moze byc nawet 120 hz. Nie wiem co lepiej oled czy q led jestem zielony :d najlepiej maks 5 tysiecy :)

Edytowane przez Czesiu1237

Opublikowano
  W dniu 15.06.2021 o 14:14, GearsUp napisał(a):

Podobno różnica pomiędzy OLED C11 a C12 to nie tylko biały tylni panel. Jak to w końcu z tym jest?

dfsf44444.jpg.c5e7fc4ae017c1c11fa0a2f6e4226d62.jpg

Z tego wpisu wynika, że bebechy również mają nieco inne i stąd wynika różnica w cenach.

Dziwne, że o tym akurat nikt nie mówi.

Pytanie czy wpływa to na sam obraz czy po prostu tańsze komponenty.

Przecież ceny w większości sklepów są takie same na C11 i C12. IMO jakiś Janusz sprzedawca bajkopisarz sieje ferment.

W dniu 15.06.2021 o 18:25, Czesiu1237 napisał(a):

Witam. Zapewne poruszany temat byl 10000 razy ale nie moge wygrzebać. Wszystkie strony i rankingi najlepszych tv pod ps5 sa przeladowane sponsorami wiec prosze Was o pomoc w wyborze tv 65 cali aby mial najlepsza jakos pod konsole p5. 4k, hdmi 2.1 moze byc nawet 120 hz. Nie wiem co lepiej oled czy q led jestem zielony :d najlepiej maks 5 tysiecy :)

Najlepsza jakość to jakiś OLED z LG - CX3 lub C11/C12 dostaniesz teraz w tej cenie. Neonet ma 55C11 za niecałe 4,5k. Jedyna przewaga LCD\LED to praktycznie zerowe ryzyko wypalenia i w przypadku części z nich wyższa jasność (jeśli oglądasz w mocno nasłonecznionym\oświetlonym pomieszczeniu będzie się sprawdzać lepiej).

Opublikowano
  W dniu 15.06.2021 o 18:25, Czesiu1237 napisał(a):

https://www.rtings.com/tv/reviews/best/ps5

Opublikowano

X90J jest następca XH90 z zeszłego roku? Bo właśnie mi padł telewizor, a że już 1 rękojmie wygrałem z MM za funkcje, które nie nadeszły, to albo będzie wymiana na inny model, albo zwrot gotówki.

Rozumiem ze tegoroczny Samsung nadal w trybie gry jest kupą?

Opublikowano

2 rok analizuje temat tv.
W zeszłym roku wyszło na to że najlepiej poczekać.
W tym roku fajnie prezentuje się oled 48" więc warto poczekać na promo, a jak nie da się kupić po żydzie (tanio ma byc!)
to opłaca sie poczekać na przyszły rok :lapka:

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

2 lata analizy i wnioski takie że OLED 48 jest super ale 55 już nie? xD

Opublikowano
  W dniu 17.06.2021 o 18:55, easye napisał(a):

X90J jest następca XH90 z zeszłego roku? Bo właśnie mi padł telewizor, a że już 1 rękojmie wygrałem z MM za funkcje, które nie nadeszły, to albo będzie wymiana na inny model, albo zwrot gotówki.

Rozumiem ze tegoroczny Samsung nadal w trybie gry jest kupą?

Izi ty to jaką klątwę z tymi tv masz. xd