Moldar 2 255 Opublikowano niedziela o 20:32 Opublikowano niedziela o 20:32 Yup, potem nowa matryca i kolejne 24 miesiące gwarancji. Cytuj
Dahaka 1 862 Opublikowano poniedziałek o 08:42 Opublikowano poniedziałek o 08:42 Panowie mam pytanie z innej beczki, trochę offtop, ale ten temat żyje najbardziej, to sobie pozwolę. Za półtora miesiące będę się przeprowadzał i niestety pozbyłem się oryginalnego opakowania do mojej 65 calowej bestii i mam teraz zagwozdkę jak to przenieść, żeby nic nie zepsuć. Macie jakieś pro tipy jak się z OLEDem obchodzic, żeby przetrwał ten proces? Można go kłaść ekranem w dół na jakimś kocu? Kupie sobie jakieś zwykłe pudło, ale co do pudła? Wypchać folią bąbelkową? Jakaś specjalna folia na ekran? Można złapać łapą za ekran? Trochę się cykam Cytuj
mozi 1 985 Opublikowano poniedziałek o 11:05 Opublikowano poniedziałek o 11:05 2 godziny temu, Dahaka napisał(a): Można go kłaść ekranem w dół na jakimś kocu? Można robiłem tak nie ma problemu. Ale jak będziesz go podnosił to raczej nie wyginaj. TV ma "dupsko" które powinno umożliwić złapanie a za górę to tylko przytrzymuj żeby się nie przechylał. Wnosiłem 65 oleda b6 na piętro i nie było problemu. Potem kładłem na łóżko żeby przykręcić mocowanie. TV ma się dobrze. 1 Cytuj
Mustang 1 766 Opublikowano poniedziałek o 11:57 Opublikowano poniedziałek o 11:57 A firma przeprowadzkowa nie oferuje gotowych rozwiązań? Cytuj
Dahaka 1 862 Opublikowano poniedziałek o 12:11 Opublikowano poniedziałek o 12:11 Przeprowadzke ogarniam sam Cytuj
Mustang 1 766 Opublikowano poniedziałek o 13:20 Opublikowano poniedziałek o 13:20 To uważaj przy noszeniu mebli, można się nieźle trwale uszkodzić. Albo uszkodzić TV Cytuj
ThePatrickyo 72 Opublikowano wczoraj o 20:40 Opublikowano wczoraj o 20:40 Jeszcze jako zakończenie mojej rozkminy z poprzedniej strony - stanęło na zakupie telewizora o większej przekątnej, a więc zawitał Philips 65 OLED 819 Niestety 909 w takim rozmiarze to już kupa kasy (13tys zł), a więc dylemat był pomiędzy 909 55' lub 819 65'. Jednakże aktualnie nie żałuję, telewizor świetnie wypełnia salon, a Ambilight tak jak się spodziewałem - robi znakomitą robotę, jestem bardzo zadowolony. Aż zacząłem się zastanawiać, czy może nie warto byłoby mieć PS5 Pro 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi