Square 8 947 Opublikowano poniedziałek o 22:56 Opublikowano poniedziałek o 22:56 Tylko nie pisz za tydzień, że jednak mogłeś brać większy. 1 Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano poniedziałek o 22:59 Opublikowano poniedziałek o 22:59 Tak jak powiedziałem wcześniej: to Twoje życie i wiesz jak je przeżyć. Tak tylko sobie myślę, że jeżeli jako gracz nie postawisz całkowicie na swoim przy wyborze tv to kiedy? Wszelkie makiety, porównania, nawet oglądanie w sklepie ma mały sens. A weź zrób eksperyment, bo przecież można zwrócić. Zamów 65 cali, poużywaj parę dni i sam zobaczysz. Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano poniedziałek o 23:19 Opublikowano poniedziałek o 23:19 (edytowane) . Edytowane wtorek o 07:33 przez gtfan Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano poniedziałek o 23:42 Opublikowano poniedziałek o 23:42 Sam fakt, że robiłeś jakieś makiety i inne takie świadczy o tym, że chciałeś większy TV. I gdyby żona machnęła ręką to i 65 byś sobie walnął. Bo przecież ona chciała 42 i gdyby to było Ci obojętne, jak to przedstawiasz, to byś po prostu kupił 42 i po sprawie. A jednak walczyłeś o większy. 2 Cytuj
Pupcio 19 154 Opublikowano wtorek o 08:10 Opublikowano wtorek o 08:10 Gtfan musisz wyhodować jaja albo zawsze będziesz grał na 42' (albo portalu jak reszta cuck tatuśków) 3 Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano wtorek o 08:14 Opublikowano wtorek o 08:14 Spodnie mu też żona wybiera? Cytuj
Pierre Deck 730 Opublikowano wtorek o 08:17 Opublikowano wtorek o 08:17 2 minuty temu, Masorz napisał(a): Spodnie mu też żona wybiera? Woli miec spokoj, niz spodnie, ktore mu sie podobaja 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartolinsky 1 821 Opublikowano wtorek o 08:39 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 08:39 @gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku. Spoiler Ajajaj jaki cuck, trzeba było cyganów do sklepu zawołać to by ci coś większego pomogli wybrać 1 16 1 Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano wtorek o 09:21 Opublikowano wtorek o 09:21 O ja jebie xD To nie pierwsza chyba akcja z kropkowaniem swoich wpisów. Tam gdzie konczy się dystansik, zaczyna się edycja kropką nienawiści. edit skisne, nie napisałem nic obraźliwego, a teraz siedzi wkurwiony w tle i sypie minusami xddd. Chłopie, to nie jest normalne zachowanie dorosłego czlowieka xd 6 1 Cytuj
MichAelis 5 646 Opublikowano wtorek o 09:27 Opublikowano wtorek o 09:27 Dlatego na forum zawsze musi mieć racje bo w domu nigdy nie może Dałem grzecznie klauna, a ten zaraz po postach mi poleciał. Psycha koło waty to nawet mu nie stała. 5 Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano wtorek o 09:27 Opublikowano wtorek o 09:27 XDD Najwyżej ze śmiechu. Nie ja się spłakałem wycofywaniem swoich wpisow. Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano wtorek o 09:29 Opublikowano wtorek o 09:29 chciałem tylko kupić telewizor, a dostałem falę klaunów i szydery bo śmiałem nie kupić tak dużego telewizora jak się tutaj wszystkim wydaje że powinienem. to jest to dorosłe zachowanie na którym powinienem się wzorować? toksyczność tego forum momentami przeraża 3 minuty temu, MichAelis napisał(a): Dałem grzecznie klauna, a ten zaraz po postach mi poleciał. Psycha koło waty to nawet mu nie stała. akurat ty dostałeś klauna bo jesteś zwykłym chujem którego nie lubię 1 Cytuj
MichAelis 5 646 Opublikowano wtorek o 09:31 Opublikowano wtorek o 09:31 Problem twój to nie żadna toksyczność forum, tylko to że nawet jak prosisz o pomoc to z każdym dyskutujesz i udowadniasz, że nie ma racji. To się leczy. Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano wtorek o 09:37 Opublikowano wtorek o 09:37 (edytowane) ja jebie, prosiłem o propozycje w konkretnych parametrach, po chuj ta cała dyskusja i nawracanie mnie na większy rozmiar? i jeszcze to ja mam problem że komuś odpowiadam kto proponuje mi rzeczy których nie chcę, a potem odpowiadam na zarzuty o cuckoldztwo wyciągnięte z dupy bo śmiałem wziąć pod uwagę zdanie żony zamiast za radą kolegów w jakże szczęśliwych związkach powiedzieć żeby się nie wpieprzała. tak, zdecydowanie to ja mam problem. Edytowane wtorek o 09:43 przez gtfan Cytuj
dominalien 306 Opublikowano wtorek o 09:44 Opublikowano wtorek o 09:44 Ja bym chciał mieć większy rozmiar. 1 1 Cytuj
Pierre Deck 730 Opublikowano wtorek o 09:47 Opublikowano wtorek o 09:47 16 minut temu, gtfan napisał(a): chciałem tylko kupić telewizor, a dostałem falę klaunów i szydery bo śmiałem nie kupić tak dużego telewizora jak się tutaj wszystkim wydaje że powinienem. to jest to dorosłe zachowanie na którym powinienem się wzorować? toksyczność tego forum momentami przeraża akurat ty dostałeś klauna bo jesteś zwykłym chujem którego nie lubię Na otarcie lez cyganom kup 65 calowy U cyganow zony maja tyle do powiedzenia, co ty w domu 5 Cytuj
dominalien 306 Opublikowano wtorek o 09:55 Opublikowano wtorek o 09:55 No, nie oszczędzacie kolegi. Nie dość że w domu ma kiepsko, to jeszcze na forumku dostaje po głowie. Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano wtorek o 10:00 Opublikowano wtorek o 10:00 w domu to akurat mam zajebiście, może właśnie dzięki temu że nie stosuję się do rad udzielanych tutaj. 1 Cytuj
Pupcio 19 154 Opublikowano wtorek o 10:02 Opublikowano wtorek o 10:02 Masz zajebiście dopóki nie będziesz chciał większego telewizora Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano wtorek o 10:02 Opublikowano wtorek o 10:02 właśnie kupiłem większy telewizor Cytuj
dominalien 306 Opublikowano wtorek o 10:05 Opublikowano wtorek o 10:05 3 minuty temu, gtfan napisał(a): w domu to akurat mam zajebiście, dopóki robię co mi każą. FTFY Spoiler Nie łam się, mam tak samo. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano wtorek o 10:06 Opublikowano wtorek o 10:06 Wczytano protokół odpisywania na każdy post Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano wtorek o 10:08 Opublikowano wtorek o 10:08 (edytowane) no i? jakąś psychoanalizę dostanę? Edytowane wtorek o 10:09 przez gtfan Cytuj
dominalien 306 Opublikowano wtorek o 10:09 Opublikowano wtorek o 10:09 Leżę chory w domu, nudzi mi się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi