Pierre Deck 728 Opublikowano wtorek o 10:28 Opublikowano wtorek o 10:28 26 minut temu, gtfan napisał(a): właśnie kupiłem większy telewizor Cyganom? 1 Cytuj
Homelander 2 511 Opublikowano wtorek o 10:35 Opublikowano wtorek o 10:35 22 minutes ago, gtfan said: no i? jakąś psychoanalizę dostanę? Nie dostajesz szydery za kupno małego telewizora tylko za racjonalizowanie ustępowanie żonie w tego typu sprawie I nie wiem dlaczego się wkurwiasz, to Twój pierwszy dzień na forum czy jak? Cytuj
balon 5 396 Opublikowano wtorek o 11:16 Opublikowano wtorek o 11:16 Ja go tam trochę rozumiem. Pamiętam jak jakoś w 96r szukałem 21 cali crt pod PSX a mama pozwoliła na max 15 cali. Byłem mega zły ale przeszło i 15 cali też było ok. Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano wtorek o 11:19 Opublikowano wtorek o 11:19 Ja miałem CRT 14" Sanyo, nikt nie narzekał Cytuj
Rudiok 3 414 Opublikowano wtorek o 11:19 Opublikowano wtorek o 11:19 Nie znam ani jednej osoby, która by żałowała że kupiła większy telewizor. 1 Cytuj
mozi 2 003 Opublikowano wtorek o 11:36 Opublikowano wtorek o 11:36 Kasuje posty zastępując kropkami = o chuy wam chodzi jest git. 1 Cytuj
dominalien 306 Opublikowano wtorek o 11:42 Opublikowano wtorek o 11:42 21 minut temu, Rudiok napisał(a): Nie znam ani jednej osoby, która by żałowała że kupiła większy telewizor. Żałowałem, jak kupiłem ekran 200” do jak się okazało zbyt małego pomieszczenia. Mało używałem, w końcu zdemontowałem i mam TV Cytuj
Rudiok 3 414 Opublikowano wtorek o 11:50 Opublikowano wtorek o 11:50 8 minut temu, dominalien napisał(a): Żałowałem, jak kupiłem ekran 200” do jak się okazało zbyt małego pomieszczenia. Mało używałem, w końcu zdemontowałem i mam TV To już ekstremum. Mówimy o wyborze między 55 a 65 co dla niektórych jest długością siura. Cytuj
balon 5 396 Opublikowano wtorek o 11:52 Opublikowano wtorek o 11:52 33 minuty temu, _Red_ napisał(a): Ja miałem CRT 14" Sanyo, nikt nie narzekał Ja philips i mam go go dziś 1 Cytuj
Homelander 2 511 Opublikowano wtorek o 11:55 Opublikowano wtorek o 11:55 38 minutes ago, balon said: Ja go tam trochę rozumiem. Pamiętam jak jakoś w 96r szukałem 21 cali crt pod PSX a mama pozwoliła na max 15 cali. Byłem mega zły ale przeszło i 15 cali też było ok. A jak koledzy się śmiali to tupałeś nóżką mówiąc, że taki właśnie chciałeś, większy ci niepotrzebny, a tak w ogóle to ci nie zależy i mama ma zawsze rację? Cytuj
Figaro 8 398 Opublikowano wtorek o 12:13 Opublikowano wtorek o 12:13 2 godziny temu, gtfan napisał(a): w domu to akurat mam zajebiście, może właśnie dzięki temu że nie stosuję się do rad udzielanych tutaj. co jak co, ale tu ma rację. słuchanie związkowych rad od forumowiczów to dosłownie najgorsza możliwa decyzja xd 1 Cytuj
dominalien 306 Opublikowano wtorek o 12:16 Opublikowano wtorek o 12:16 (edytowane) 27 minut temu, Rudiok napisał(a): To już ekstremum. Mówimy o wyborze między 55 a 65 co dla niektórych jest długością siura. Bardziej chodzi mi o to, że jak się kupi 73” i się siedzi 3m od TV może być za duży. Edit: jak 10 lat temu wymieniłem dziewczynie 32” na 50 to siedzieliśmy urzeczeni jaki ogrom. Nie muszę mówić, że już tak nie uważamy. Edytowane wtorek o 12:18 przez dominalien Cytuj
Rudiok 3 414 Opublikowano wtorek o 12:19 Opublikowano wtorek o 12:19 1 minutę temu, dominalien napisał(a): Bardziej chodzi mi o to, że jak się kupi 73” i się siedzi 3m od TV może być za duży. Ale jak robisz research to mniej więcej sobie jesteś w stanie policzyć ile siedzisz od ekranu i masz najczęściej wybór między dwoma wielkościami, albo któraś jest bardziej polecana. I jakby mi wyszło, że plus minus 55 będzie dla mnie okej to brałbym 65 bo to no brainer. Cytuj
Jakim 1 801 Opublikowano wtorek o 12:29 Opublikowano wtorek o 12:29 Jeśli tylko mieści się na ścianie to brać teoretycznie jak największy. Większośc treści oglądanych teraz to streamingi w 4k/ gierki w wyższych rozdzielczościach więc większy rozmiar- więcej detali. Chyba, że gra na switchu i ogląda tvp 3. Cytuj
mozi 2 003 Opublikowano wtorek o 13:39 Opublikowano wtorek o 13:39 Godzinę temu, dominalien napisał(a): Bardziej chodzi mi o to, że jak się kupi 73” i się siedzi 3m od TV może być za duży. No nie wydaje mnie sie. Sam siedze 3m od 77 i jest ok. 85 cali też by był git. 1 Cytuj
balon 5 396 Opublikowano wtorek o 16:41 Opublikowano wtorek o 16:41 4 godziny temu, Homelander napisał(a): A jak koledzy się śmiali to tupałeś nóżką mówiąc, że taki właśnie chciałeś, większy ci niepotrzebny, a tak w ogóle to ci nie zależy i mama ma zawsze rację? Koledzy podjarani siedzieli przed nim i jebaliśmy do upadłego w Tekkena, ISS oraz NBA LIVE. Jak sobie w końcu szli (czyt. mam wyganiał) odpalałem Spyro To byli lepsi koledzy. Cytuj
Homelander 2 511 Opublikowano wtorek o 16:58 Opublikowano wtorek o 16:58 14 minutes ago, balon said: Koledzy podjarani siedzieli przed nim i jebaliśmy do upadłego w Tekkena, ISS oraz NBA LIVE. Jak sobie w końcu szli (czyt. mam wyganiał) odpalałem Spyro To byli lepsi koledzy. My byliśmy gorsi Ja miałem 21 cali, a jak szliśmy do kolegi z 14calowym tv to się z niego śmialiśmy Niestety, graliśmy u niego bardzo często, bo jego mama pracowała w takiej pizzerio-hamburgerowni i przynosiła zawsze sporo takiego jedzenia. Tak więc były plusy i minusy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi