Opublikowano wczoraj o 08:46 1 dzień Powiem Tobie tak, że zasadniczo jest wszystko chyba okey. Wydaje mi się, że menu trochę szybciej działa, głośnik w tv jakby delikatnie lepiej działają ale niestety możliwe, że popsuli tryb SDR głównie na domyślnym trybie standard. W moim odczuciu na wersji 23.20.41 ten tryb standard był jaśniejszy i żywszy ale może to moje oczy szaleją bo na necie nie znalazłem złych opinii.HDR świeci super. Zrobiłem pewne korekcje w trybie kino i jest bajka.A na jakiej jesteś wersji?Co do tego, ze nie widzi Tobie obecnie tej wersji to podobnie miałem z wcześniejszą wersją tzn. była dostępna, potem zniknęła i za dwa dni znowu się pojawiła. W momencie pojawienia się wersji 23.20.42 na stronie LG zniknęła wersja wcześniejsza z końcówką .41P.S.Na stronie LG jest dostępna wersja najnowsza z końcówką .42https://www.lg.com/pl/wsparcie/informacje-o-gwarancji/cs-OLED65C45LA.AEU/
Opublikowano wczoraj o 08:51 1 dzień 3 minuty temu, Kolos28 napisał(a):Wydaje mi się, że menu trochę szybciej działaDokładnie takie samo odniosłem wrażenie na moim LG C4
Opublikowano wczoraj o 09:57 1 dzień Godzinę temu, Kolos28 napisał(a):A na jakiej jesteś wersji?Na tej co naprawiała VRR, więc jedna w tył.
Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień Na tej co naprawiała VRR, więc jedna w tył.No to zostań na tej 23.20.41Teraz strach pobierać aktualizacje bo mogą celowo pogorszać walory zeszłorocznych telewizorów by czymś przekonać do kupna serii 2025.
Opublikowano wczoraj o 10:56 1 dzień Może dla bezpieczeństwa sobie wyłączę powiadomienia, bo można przypadkiem kliknąć.
Opublikowano wczoraj o 11:22 1 dzień Może dla bezpieczeństwa sobie wyłączę powiadomienia, bo można przypadkiem kliknąć.Aktualizacja chyba zawsze będzie wyskakiwać w powiadomieniach.Wiesz całkiem możliwe, że ta aktualizacja o końcówce .42 jest spoko ale jeśli masz obiekcje to nie ma sensu aktualizować.
Opublikowano wczoraj o 14:52 1 dzień A to nie zauważyłem by opcje w trybie gry jakoś specjalnie muliły, raczej działają tak jak zawsze.