Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

Powiem Tobie tak, że zasadniczo jest wszystko chyba okey. Wydaje mi się, że menu trochę szybciej działa, głośnik w tv jakby delikatnie lepiej działają ale niestety możliwe, że popsuli tryb SDR głównie na domyślnym trybie standard. W moim odczuciu na wersji 23.20.41 ten tryb standard był jaśniejszy i żywszy ale może to moje oczy szaleją bo na necie nie znalazłem złych opinii.
HDR świeci super. Zrobiłem pewne korekcje w trybie kino i jest bajka.
A na jakiej jesteś wersji?

Co do tego, ze nie widzi Tobie obecnie tej wersji to podobnie miałem z wcześniejszą wersją tzn. była dostępna, potem zniknęła i za dwa dni znowu się pojawiła. W momencie pojawienia się wersji 23.20.42 na stronie LG zniknęła wersja wcześniejsza z końcówką .41

P.S.
Na stronie LG jest dostępna wersja najnowsza z końcówką .42

https://www.lg.com/pl/wsparcie/informacje-o-gwarancji/cs-OLED65C45LA.AEU/

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Kolos28 napisał(a):

Wydaje mi się, że menu trochę szybciej działa

Dokładnie takie samo odniosłem wrażenie na moim LG C4

Opublikowano
Godzinę temu, Kolos28 napisał(a):

A na jakiej jesteś wersji?

Na tej co naprawiała VRR, więc jedna w tył.

Opublikowano
Na tej co naprawiała VRR, więc jedna w tył.
No to zostań na tej 23.20.41
Teraz strach pobierać aktualizacje bo mogą celowo pogorszać walory zeszłorocznych telewizorów by czymś przekonać do kupna serii 2025.
Opublikowano

Może dla bezpieczeństwa sobie wyłączę powiadomienia, bo można przypadkiem kliknąć.

Opublikowano
Może dla bezpieczeństwa sobie wyłączę powiadomienia, bo można przypadkiem kliknąć.
Aktualizacja chyba zawsze będzie wyskakiwać w powiadomieniach.

Wiesz całkiem możliwe, że ta aktualizacja o końcówce .42 jest spoko ale jeśli masz obiekcje to nie ma sensu aktualizować.
Opublikowano

Ja tam w trybie gry to zauważyłem, że opcje są jakby zamulone.

Opublikowano

A to nie zauważyłem by opcje w trybie gry jakoś specjalnie muliły, raczej działają tak jak zawsze.