Patricko 1 439 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Torchlight w końcu wjeżdża na konsolę! Trochę czasu minęło, ale bawiłem się wybornie z tą grą.Premiera na jesień. https://worthplaying.com/article/2019/3/28/news/113558/ Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Nie myslalem, ze doczekamy tego, ale nic tylko bardzo sie cieszyc. To jest swietna gra. Mam nadzieje, ze wersja na Switcha tez sie tworzy. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Ogrywam na Switchu i jest miło ale mam pytanie: czy siła umiejętności Emberquake (Inżynier) zależy tylko od poziomu postaci? Wg opisu niby tylko ale trzymając w ręku broń z +500 do ognia oraz "golasa" tylko z fizycznymi obrażeniami wydaje się iż w pierwszym wypadku obrażenia od tej umiejętności są nieco większe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi