Czezare 1 448 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Może ktoś mi pomoże i podeśle linka do rysunku lub sam rysunek. Jest on dość stary i bardzo znany.Widziałem go wywieszonego na tablicach korkowych w kilku biurach i moim zdaniem najlepiej oddaje istotę podległości służbowej w korporacji. Rysunek przedstawia kilku, sześciu lub siedmiu facetów. Największy z nich to gigant, przedstawiający najwyższego bossa. Podaje on rękę do pocałowania swojemu nieco niższemu podwładnemu. Ten podwładny ją całuje, ale jednocześnie drugą rekę podaje do pocałowania niższemu w hierarchii (i wzrostem również), ten z kolei całując rękę podaje następnemu jeszcze niższemu itd. Na końcu przewodu pokarmowego stoi przedostatni całujący rękę wyższemu szefowi, a temu z kolei tyci tyci mikrus na czworakach całuje...tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 To ten? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Wpisywałem w google Corporate + funny + hierarchy + kissing + kombinacje i nie znalazłem. Jak Ci się nie uda to pozostaje narysować to od nowa, bo koncepcja jest chyba dobrze opisana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Wpisywałem w google Corporate + funny + hierarchy + kissing + kombinacje i nie znalazłem. Jak Ci się nie uda to pozostaje narysować to od nowa, bo koncepcja jest chyba dobrze opisana. Też dokładnie taj jak Ty próbowałem po polsku i angielsku. Bez rezultatu, a talentu do rysowania niestety nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 kissing+ass i wpadło...nauczcie się internetów... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Carles 84 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nie chce wiedzieć przez jakie rysunki musiałeś przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Żeby widzieć gołe pedalskie dupy w google musiałbym dodatkowo wpisać "nude". Tu miałem wszystko grzecznie podane. edit: same hakery na tym forum Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dzięki maestro ornit! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi