Opublikowano 29 maja 20195 l Niepokojący, ale hipnotyczny serial. Ten odcinek zmienia trochę klimat, akcja z żołnierzami przywiodła mi na myśl mini Kompanię Braci. A scena z usuwaniem grafitu na dachu z pikającymi licznikami niczym w Obcym Trudny temat, ale wart zobaczenia przez każdego.
Opublikowano 29 maja 20195 l 14 minut temu, ragus napisał: Jakieś dobre książki w temacie polecacie? Nie chce mi się przepisywać - tu fajna lista http://bardziejlubieksiazki.pl/ksiazki/5-ksiazek-ktore/11-ksiazek-o-czarnobylu/ Czranobylska modlitwa - nie radzę czytać w tygodniu bo ciężko zasnąć potem... Instrukcje przetrwania i Spowiedź reportera polecam.
Opublikowano 29 maja 20195 l Ten monolog żołnierza przy wódeczce i kiełbasie No niesamowity serial, nie zapomnę go nigdy.
Opublikowano 29 maja 20195 l wiadomo co to była za piosenka którą nucił wania przy scenie ze zrzutem zwierząt do mogiły ?
Opublikowano 29 maja 20195 l 47 minut temu, Rudiok napisał: Czranobylska modlitwa Ta jest. Ragi nawet Ćwiąkała polecał na tt xd
Opublikowano 29 maja 20195 l Ja też zaraz biorę ebooka. 1 godzinę temu, Rudiok napisał: Spowiedź reportera polecam. Gdzie to można dorwać? Bo wszędzie niedostępny
Opublikowano 29 maja 20195 l 1 godzinę temu, MaiorZero napisał: Zamówiłem sobie Czarnobylską Modlitwę. Czeka już na poczcie. W zasadzie wszystko od Swiatłany Aleksijewicz jest godne polecenia.
Opublikowano 29 maja 20195 l dla najtmera drazliwy temat, w końcu jego pizza również jest ofiarą czarnobyla
Opublikowano 29 maja 20195 l 3 minuty temu, Figaro napisał: o co ci chodzi. za duże ilości narkotyków
Opublikowano 29 maja 20195 l Ojezu, ta pizza moja dieta kuuurqwaaaaaaaaaa nie wklejac poza smakoszem takich dzieł sztuki
Opublikowano 29 maja 20195 l Godzinę temu, sprite napisał: Ja też zaraz biorę ebooka. Gdzie to można dorwać? Bo wszędzie niedostępny W bibliotece jeszcze poszukaj
Opublikowano 29 maja 20195 l No chyba tylko to zostało. Ebooków nigdzie nie ma. Ostatnia aukcja na alledrogo za 640zł xdd
Opublikowano 29 maja 20195 l 18 minut temu, ragus napisał: dla najtmera drazliwy temat, w końcu jego pizza również jest ofiarą czarnobyla Aż 3 odcinek się przypomniał
Opublikowano 29 maja 20195 l W kwestii 3 odcinka jeszcze ... Spoiler też się baliście, że pokażą tego typa, co go ta babeczka określiła - "on nie ma twarzy" ? Dawno już nie miałem tego charakterystycznego ścisku w żołądku, który pojawia się jak się ogląda naprawdę nieprzyjemne rzeczy, a tutaj wystąpił, szczególnie w 3 epizodzie właśnie.
Opublikowano 29 maja 20195 l Podobno twórcy nakładali na aktorów pizze najtmera żeby osiągnąć tak realistyczne efekty obrażeń skóry
Opublikowano 30 maja 20195 l Jak hbo nie rozbije banku z nagrodami za całą oprawę audiowizualną to się mocno zdziwię. Na spotify (pewnie i nie tylko tam) jest podcast z twórcami serialu odnośnie każdego odcinka: Edytowane 30 maja 20195 l przez MBeniek
Opublikowano 30 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 4 czerwca 20195 l przez Bartg