Opublikowano 18 kwietnia 20195 l No ja bym dodał kilka gier których tam nie ma, Punishera, X-Meny czyli takie chodzone Final Fight w innych uniwersach. To miałbym ubaw z żoną wieczorami. Dlatego i tak kupie tylko nie za tysiaka
Opublikowano 21 kwietnia 20195 l Jakby się ktoś zastanawiał dlaczego jest tylko 16 gier i nie ma flagowych i np zamiast SF2Turbo jest SF2Hyper Fighting to już tłumaczę. Sprzęt zostanie wypuszczony przez Koch Media i Deep Silver(niemieckie firmy?) prawdopodobnie tylko w europie i gry które się tam znajdą to te na które było ich stać żeby wykupić na nie licencje od Capcomu. Prawdopodobnie resztę będzie można wrzucić przez wejście USB: Jeszcze jedno. Design tego controllera chyba chwycił bo Sony ma przygotować PS5 w podobnym stylu: Spoiler
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, devilbot napisał: Digital Foundry mieli już to w łapach: Widziałem materiał dzisiaj rano przy porannej kawie^ wykonanie za tą kase nie urywa moim zdaniem, szczególnie ilość gier tragiczna! Moim zdaniem przesada że nie ma Cadillacs and Dinosaurs czy Punishera
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Autor Punisher to teraz bardzo problematyczna licencja. C&D nie wiem do kogo należą prawa
Opublikowano 31 października 20195 l Zamówiłem Nacon arcade sticka, skonfiguruje pod emulatory pc jako pada i bede mógł grać w co zechce. Cena niższa a granie stickiem takie same jak na automatach. Tylko żeby jeszcze był slocik na wrzucony pieniążek
Opublikowano 28 listopada 20195 l 13 godzin temu, bid0n napisał: Ktoś zakupił to cudeńko? Jak wrażenia? Cudeńko? Recenzje kiepskie zbiera. Ani to ładne, taki sobie dobór gier, wysoka cena (chociaż wierzę, że usprawiedliwiona jakością wykonania i zastosowanych elementów). Zaorać.
Opublikowano 29 listopada 20195 l Ja też się zawiodłem. Liczyłem ,że da się to podpiąć pod PC a tu lipa. W sumie taki dobry sprzęt się marnuje. Bo dać tyle hajsu za dobrej jakości sprzęt do arcade i nie móc go podpiąć do konsol czy PC ;/
Opublikowano 29 listopada 20195 l Połowa ceny, możliwość wgrania całego MAME i reszty gier z CPS 1, 2 i 3 i biegnę do sklepu
Opublikowano 29 listopada 20195 l Ja bym to zmodował tylko pod CAPCOMowy soft. Cały CAPcade czyli wszystkie CPSy. Podobnie zrobiłem z NESem mini. Nie "zaśmiecałem" go innym setem, niż ten NESowy. Edytowane 29 listopada 20195 l przez ciwa22
Opublikowano 30 listopada 20195 l W dniu 29.11.2019 o 14:57, ciwa22 napisał: Podobnie zrobiłem z NESem mini. Nie "zaśmiecałem" go innym setem, niż ten NESowy. To samo myślałem. Potem na snesie mini miałem i gry z nes i snes (i inne 8 i 16 bitowe). Aż w końcu robię na playstation classic kolejkę retro gier do czasów playstation i nowszych. I ta minikonsolka jest najsilniejsza i najtańsza, wiec ją polecam.
Opublikowano 5 stycznia 20205 l Wyszedł firmware 1.4 Here are the patch notes for todays 1.4 update; Optimisation - Lag improvement (USB polling rate change) Optimisation - Lag and frame stability improvement (SDL texture update change) Optimisation - Slight improvement to scrolling of games menu Optimisation - Moved to HTTPS from HTTP Optimisation - Longer WiFi list (scrolling) Optimisation - De-duplication of WiFi networks (2.4 and 5GHz) Bug - SPF2T hi score not saving fixed Bug - WiFi space in access point name issue fixed Bug - Potential crash in WiFi selection fixed Bug - Removed password from WPA_Supplicant.conf comment Bug - Removed password from Capcom binary config file Bug - Added reference of libmnl OSS license to Legal Notices