darkos 4 314 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 No ja bym dodał kilka gier których tam nie ma, Punishera, X-Meny czyli takie chodzone Final Fight w innych uniwersach. To miałbym ubaw z żoną wieczorami. Dlatego i tak kupie tylko nie za tysiaka Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 21 kwietnia 2019 Opublikowano 21 kwietnia 2019 Jakby się ktoś zastanawiał dlaczego jest tylko 16 gier i nie ma flagowych i np zamiast SF2Turbo jest SF2Hyper Fighting to już tłumaczę. Sprzęt zostanie wypuszczony przez Koch Media i Deep Silver(niemieckie firmy?) prawdopodobnie tylko w europie i gry które się tam znajdą to te na które było ich stać żeby wykupić na nie licencje od Capcomu. Prawdopodobnie resztę będzie można wrzucić przez wejście USB: Jeszcze jedno. Design tego controllera chyba chwycił bo Sony ma przygotować PS5 w podobnym stylu: Spoiler 4 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Digital Foundry mieli już to w łapach: 3 Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Opublikowano 18 sierpnia 2019 2 godziny temu, devilbot napisał: Digital Foundry mieli już to w łapach: Widziałem materiał dzisiaj rano przy porannej kawie^ wykonanie za tą kase nie urywa moim zdaniem, szczególnie ilość gier tragiczna! Moim zdaniem przesada że nie ma Cadillacs and Dinosaurs czy Punishera Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2019 Punisher to teraz bardzo problematyczna licencja. C&D nie wiem do kogo należą prawa Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Zamówiłem Nacon arcade sticka, skonfiguruje pod emulatory pc jako pada i bede mógł grać w co zechce. Cena niższa a granie stickiem takie same jak na automatach. Tylko żeby jeszcze był slocik na wrzucony pieniążek Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Ktoś zakupił to cudeńko? Jak wrażenia? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Tutaj masz dobry materiał: 1 1 Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 13 godzin temu, bid0n napisał: Ktoś zakupił to cudeńko? Jak wrażenia? Cudeńko? Recenzje kiepskie zbiera. Ani to ładne, taki sobie dobór gier, wysoka cena (chociaż wierzę, że usprawiedliwiona jakością wykonania i zastosowanych elementów). Zaorać. 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 Ja też się zawiodłem. Liczyłem ,że da się to podpiąć pod PC a tu lipa. W sumie taki dobry sprzęt się marnuje. Bo dać tyle hajsu za dobrej jakości sprzęt do arcade i nie móc go podpiąć do konsol czy PC ;/ Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 Ale zaraz pewnie wyjdą hacki. Genesisa już spiracono. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 Połowa ceny, możliwość wgrania całego MAME i reszty gier z CPS 1, 2 i 3 i biegnę do sklepu 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 (edytowane) Ja bym to zmodował tylko pod CAPCOMowy soft. Cały CAPcade czyli wszystkie CPSy. Podobnie zrobiłem z NESem mini. Nie "zaśmiecałem" go innym setem, niż ten NESowy. Edytowane 29 listopada 2019 przez ciwa22 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 listopada 2019 Opublikowano 30 listopada 2019 W dniu 29.11.2019 o 14:57, ciwa22 napisał: Podobnie zrobiłem z NESem mini. Nie "zaśmiecałem" go innym setem, niż ten NESowy. To samo myślałem. Potem na snesie mini miałem i gry z nes i snes (i inne 8 i 16 bitowe). Aż w końcu robię na playstation classic kolejkę retro gier do czasów playstation i nowszych. I ta minikonsolka jest najsilniejsza i najtańsza, wiec ją polecam. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 Wyszedł firmware 1.4 Here are the patch notes for todays 1.4 update; Optimisation - Lag improvement (USB polling rate change) Optimisation - Lag and frame stability improvement (SDL texture update change) Optimisation - Slight improvement to scrolling of games menu Optimisation - Moved to HTTPS from HTTP Optimisation - Longer WiFi list (scrolling) Optimisation - De-duplication of WiFi networks (2.4 and 5GHz) Bug - SPF2T hi score not saving fixed Bug - WiFi space in access point name issue fixed Bug - Potential crash in WiFi selection fixed Bug - Removed password from WPA_Supplicant.conf comment Bug - Removed password from Capcom binary config file Bug - Added reference of libmnl OSS license to Legal Notices Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi