Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Remasterek wchodzi. Graliście kiedyś? No, a ja grałem i było turbofajnie. Coś jakaś nowa moda na cell shading nadejszła. Bordery, a teraz 13-stka. Edytowane 18 kwietnia 20195 l przez Faka
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Grafika swoją drogą, ale siłą XIII było świetne wplecenie komiksu w grę, te cięcia, dymki, kadry w kadrze. Choć obawiam się, że mechanika trochę będzie trącić myszką.
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Łoo panie, pewnie, że się grało, choć już zapomniałem, że coś takiego istniało. Klimatyczny shooter z fajnym gameplayem.
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Sila 13 byl styl graficzny. Jesli to zmienia to wyjdzie kolejny szuterek a'la bond.
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Swego czasu gierka stała tylko oprawą, bo strzelanie i drewniany gameplay to max 6+/10. Przeszedłem na GC i w sumie niewiele z tej pozycji pamiętam. Sama komiksowa stylistyka jak widać jakoś się nie przyjęła, nie była zbytnio kopiowana. Meh/10
Opublikowano 18 kwietnia 20195 l Ło matko, kiedy ja w to grałem. Ale wspominam pozytywnie. Może i by się zagrało jeszcze raz jak cenowo będzie atrakcyjnie.
Opublikowano 19 kwietnia 20195 l Świetna gierka. Mam na pierwszego X'a, ale tak po prawdzie to się zastanawiam nad sensem tego remastera. XIII jest w stylu komiksowo-cel-shadingowym, więc nawet teraz nie zestarzała się aż tak bardzo, jak inne gry z tej epoki. Chyba że jest to jakiś większy plan na przypomnienie serii i zrobienie kolejnej części. W każdym razie kto nie grał, to mocno polecam.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Ciężko by coś urywał gameplay z 2003. Ten Re-Remaster to próba naprawy grzechów.
Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Chłop wali strzały prosto w pysk z Dragunova, a chłopkowi spada kask xD
Opublikowano 4 marca 20232 l Gra dostała polskie napisy, wczoraj zobaczyłem to w ps store gdy przeglądałem gry z marcowej promocji.
Opublikowano 5 marca 20232 l A zgadza się, 13 Września 2022 roku(?) i to ma być taki nowy początek dla gry. EDIT: Trochę pograłem i zauważyłem że nie ma osiągnięć spolszczonych i w scenkach zamiast pomiń jest wybierz oraz to co widać w prawym dolnym rogu na zdjęciu tj: wchodzić. (Wersja gry PS5) Edytowane 5 marca 20232 l przez Kavka