Opublikowano 10 kwietnia 20204 l 53 minuty temu, Wredny napisał: No chyba, że @Dave Czezky nagle włączy ten niszowy tytuł do swojej oferty - reszta sklepów i tak będzie rozsyłać po premierze, jak zwykle. No to ciśnij go brachu, ja też wezmę. 54 minuty temu, Wredny napisał: cyfrowe wabiki, nieprzydatne gówienka, byle tylko dostać kasę z góry Nie, kupujesz i nigdy nie odzyskujesz kasy. Jak zbiorę kilka płytek, to po TOTALNYM ograniu je wymieniam w np games4you za nówkę na premierę jakiejś gry. Dlatego wydawcy są przeciwni fizycznym nośnikom.
Opublikowano 11 kwietnia 20204 l https://m.euro.com.pl/gry-playstation-4/focus-home-interactive-snowrunner-ps4.bhtml W euro można już zamówić za 179 zł. Odbiorę osobiście rano w dzień premiery jak otworzą sklep. Więc wolę w ten sposób niż czekać np na wysyłkę. Jeżeli ktoś wie, że weźmie gierkę na premierę to chętnie online w 4kę zagram.
Opublikowano 11 kwietnia 20204 l 53 minuty temu, andre_maks_PL napisał: W euro można już zamówić za 179 zł. Odbiorę osobiście rano w dzień premiery jak otworzą sklep. Więc wolę w ten sposób niż czekać np na wysyłkę. No ja też bym wolał, ale sytuacja jest jaka jest - u mnie EURO jest w galerii, a te są zamknięte, więc...
Opublikowano 11 kwietnia 20204 l Siedze i ogladam na youtube filmy z symulatora jezdzenia po błocie. Kurde wyglada to całkiem niezle
Opublikowano 11 kwietnia 20204 l 1 godzinę temu, Dave Czezky napisał: Rozejrze sie w przyszlym tyg. i dam znac. No, informuj bo szkoda człowiekowi takie euto rtv , czy inne elektro... wspierać, jak tu dobry człowiek interesa dobrze kręci.
Opublikowano 14 kwietnia 20204 l Teraz obejrzałem ten najnowszy trailer i dobrze to wygląda, bardzo dobrze Pierwszego Mud Runnera ograłem w game passie, ale po jakieś 10 godzinach mega surowość tej gry i mała różnorodność zadań mnie znudziła, a tutaj zapowiada się bardzo dużo rzeczy do roboty.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Jak faktycznie będzie tyle misji, zadań i zleceń to będzie petarda. Od czasów Screamera 4x4 lubię pojeździć po terenie, pobawić się blokadami mostów itd.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l O matko! Jakież to jest z a j e b i s t e. Doprawdy dostaję palpitacji na samą myśl o tej cudnej gierce. Swoją drogą ciekawe czy to było na Xbox One X czy na potężnym PC z kontrolerem od X-pudła.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l W dniu 11.04.2020 o 18:59, Dave Czezky napisał: Rozejrze sie w przyszlym tyg. i dam znac. Przyszły tygodniu ... nadchodź proszę!!!
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Jedna firma na allegro sprzedaje w takiej cenie, ze nie ma opcji zeby sie zblizyc nawet. 199 powinno to kosztowac. Za 169 jest nierealne, wiec chyba bedzie trzeba olac No chyba, ze to jest blad i cena im sie zmieni, wtedy tez zamowie. Na razie - nie da rady.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l 49 minut temu, Dave Czezky napisał: Jedna firma na allegro sprzedaje w takiej cenie, ze nie ma opcji zeby sie zblizyc nawet. 199 powinno to kosztowac. Za 169 jest nierealne, wiec chyba bedzie trzeba olac No chyba, ze to jest blad i cena im sie zmieni, wtedy tez zamowie. Na razie - nie da rady. @Dave Czezky - od Ciebie nawet za 220 wezmę - zamawiaj
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Elektromarkety po 179 robią preordery, kurde korci korci, dobrze, że rocznica ślubu 30 kwietnia #KroiSięPrezent
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Powinni w tej grze zrobić co--opa na 10 graczy, bo widzę, że szykuje się niezła ekipa.
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Godzinę temu, Bartg napisał: Elektromarkety po 179 robią preordery, kurde korci korci, dobrze, że rocznica ślubu 30 kwietnia #KroiSięPrezent 26 kwietnia syn ma urodziny... Ale on inne tytuły 6 minut temu, LukeSpidey napisał: Powinni w tej grze zrobić co--opa na 10 graczy, bo widzę, że szykuje się niezła ekipa. Szczerze? Uwielbiam samotnie odkrywać, przemierzać i szukać metody na błota. Spoiler Btw, ciekawe, czy będzie trofik za płoszenie kaczek klaksonem i rozjeżdżanie dyń
Opublikowano 15 kwietnia 20204 l Osiągnięcia do gry są już w sieci od kilku tygodni. Na razie tylko na Xboxa, ale myślę, że trofea będą te same. Na szczęście wszystkie pucharki do wbicia solo.
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l Autor Mam koło, ale jednak zostaje przy padzie. Za dużo rzeczy tu jest do roboty poza samą jazdą.
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l 6 godzin temu, Patricko napisał: The Last of US 4WD Zayebisty trailer w klimatach DS xD
Opublikowano 16 kwietnia 20204 l 4 godziny temu, Patricko napisał: Mam koło, ale jednak zostaje przy padzie. Za dużo rzeczy tu jest do roboty poza samą jazdą. W sumie tak, to obracanie kamerą i linki wyciągu.
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Żeby tylko z tej opcji nie zrezygnowali: SI rewelacyjnie dawało radę. Btw, nie macie wrażenia oglądając gameplaye/trailery na YT, że gra zapowiada się jakby bardziej sztuczna, plastikowa od MudRunnera? Kurde, coś mi tu nie pasuje.
Opublikowano 22 kwietnia 20204 l Powiedziałbym, że bardziej kolorowa. MudRunner przytłaczał wypranymi, ponurymi kolorami. Do tego dochodziły samochody ZSSR i pełna komuna pachniała jak nigdy. Miało to swój klkmat. Już dodatek American Wilds poszedł w inny styl, bardzie amerykański.