Patricko 1 439 Opublikowano 6 maja 2020 Autor Opublikowano 6 maja 2020 Coop na chwilę obecną to tragedia. Wywala jak się szybciej wciśnie przyciski na mapie, materiały lecą z nieba w ilości kilkudziesięciu, znajomemu usunęło cały zapis po crashu, także gra jest w opłakanym stanie jeśli chodzi o multi.W tym tygodniu PODOBNO ma być duży patch, który poza naprawą błędów ma dodać 4 mapę w Rosji, lusterka na konsolach i tekstury 4k. 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Ja się wyśmienicie bawię solo, więc na razie mnie do coopa nie ciągnie. Nie mniej jednak na pewno kiedyś spróbuję. Co nie @Wredny? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 Pewnie, aczkolwiek póki co jak widać, nie mam czego żałować, że jeszcze gierki nie odpaliłem - wciąż sporo do zrobienia w MudRunner, więc zanim się z tym uporam to może SnowRunner będzie połatany. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 6 maja 2020 Opublikowano 6 maja 2020 W solowej grze poza sporadycznym wywaleniem do menu nie ma żadnych bugów. Animacja nie tnie, grafika na najwyższej półce itp, itd Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 No dobra, pierwsze godziny jazdy za mną. Zrobiłem samouczek, dwa zlecenia, odblokowalem dwie ciężarówki, kilka naczep i.. musiałem iść do pracy. Zauważyłem lekkie zmiany w mechanice jazdy i błota, wszystkie na plus. W nocy chyba dzika zwierzyna grasuje bo w kilku miejscach widziałem obserwujące mnie ślepia a raz coś przebiegło mi drogę. Ale nie wiem czy było to chupacabras czy wilki. Standardowe auta mają bardzo kiepskie oświetlenie i ledwo co widać w nocy. Coś czuję że jakis czas teraz spędzę na eksploracji mapy scoutem. Ten mały bączek śmiga po błocie aż miło! Nawet w podstawowej wersji bez ulepszeń. Ogólnie gra podoba mi się tak samo jak MudRunner, a może nawet ciut bardziej. No i fajnie mieć w końcu dwa off-roadowe skarby na Plajstejszyn. Za jakiś czas dojdą nowe DLC zapewne, fajnie by było gdyby dali koło podbiegunowe z pojazdami gąsienicowymi albo Skandynawię 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 7 maja 2020 Opublikowano 7 maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Standardowe auta mają bardzo kiepskie oświetlenie i ledwo co widać w nocy. Eee, tu się nie zgodzę. Pogrzeb w ustawieniach gry/tv. Generalnie na mapie Wyspowe jezioro gra staje się 'niegrywalna' . Wywala co dwie minuty do menu z błędem 34878-0. Czekam na patcha, a Ty Seba się nie śpiesz z gameplayem - wcześniejsze mapy bez zarzutu. Ja mapy odkrywam tym bezwywrotnym skuRkowańcem z mega wypasem pod maską. Edytowane 7 maja 2020 przez MAJOCHEY_PL 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 7 maja 2020 Autor Opublikowano 7 maja 2020 Do aut można dokupić lampy przeciwmgłowe, które dają dużo lepsze światło. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Też pierwsza godzinka za mną i jest miód Dobry soundtrack w tle z własnej playlisty i można jeździć bez końca. Faktycznie gra na standardowych ustawieniach gammy jest troche za ciemna (przynajmniej na mój TV), ale lekkie podbicie i jest akurat nie za jasno w nocy. Cytuj
gtfan 3 300 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 2 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 ktoś wie czy wersja na Playstation obsługuje kierownice z FFB? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tej grze chodzi? Ta gra ms jakiś cel? Czy jeździmy gdzie chcemy i robimy co chcemy? Trochę zaintrygował mnie ten tytuł ale nie łapie kompletnie o co tu biega Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 W dużym uproszczeniu: Wykonujesz zlecenia i rozwijasz swoją firmę. Opcjonalnie sprzedajesz/kupujesz pojazdy i wyposażenie, ale rdzeniem rozgrywki jest przebijanie się przez trudny teren ciężkimi maszynami z mega dużym ładunkiem. W MudRunnerze było inaczej - konkretne cele w obrębie danej mapy. Przewóz drewna z punktu A do punktu B. 1 1 Cytuj
gtfan 3 300 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Cześć, mam małą zagwozdkę. Otóż objeżdżając "bączkiem" teren, znalazłem na jakimś torfowisku fajną ciężarówkę. Nie było z nią żadnych intetakcji, postanowiłem więc zaholować ją do garażu. Z mozołem bo do bazy był kawałek ale udało mi się dostarczyć pojazd pod wjazd do garażu. Po próbie zmiany pojazdu ze scouta na znaleźną ciężarówkę (na panelu wjazdu do garażu i poza nim) nadal nie było z nią interakcji. Pomyślałem więc że może interakcja będzie jak użyję innego pojazdu z garażu. No i niestety nie. Zastanawiam się teraz czy przypadkiem ta znaleźna ciężarowka nie jest elementem jakiegoś przyszłego zadania/kontraktu i interakcja z nią odblokuje się później? Póki co, stoi sobie obok bramy wjazdowej i czeka na lepsze czasy Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Będziesz musiał zapewne zaznaczyć w opcjach to zlecenie, jak już je znajdziesz na mapie. Może wróć bączkiem w miejsce z którego go zabrałeś i tam będzie "obrys" z opisem ? 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Dzięks, obczaję rano po pracy. Aha, ze światłami jest taki myk że na długie przełącza się R1+kółko. Cytuj
gtfan 3 300 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 Gdzie Ci zniknął? Na mapie czy w garażu? Był taki przypadek jakiś czas temu na którymś z community na PS4. Kolesiowi przepadł samochód, po relogach w trzech krainach i zbadaniu garażu, samochód odnalazł się w jednym ze slotów. Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 10 maja 2020 Opublikowano 10 maja 2020 SebaSan mi rowniez ta sama ciezarowka robi jako ozdoba przed garazem. Jesli dobrze pamietam byla ona czescia zadania, w ktorym musiales po prostu ja komus naprawic. Ja tez niewiele myslac podpialem ja po wszystkim na hol I do garazu. Jesli nie zaliczyles tego zadania a na nie natrafisz zresetuj je a ciezarowka powinna sie pojawic na swoim miejscu. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 10 maja 2020 Opublikowano 10 maja 2020 Wczoraj gra drugi raz mi się wykrzaczyła. Znowu na mapie. Pierwsza mapa ok. Kilkanascie godzin i nic, a drugiej mapie w Michigan coś zaczyna świrować. Ktoś wie może, kiedy jakiś patch wychodzi? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 10 maja 2020 Autor Opublikowano 10 maja 2020 Oby w przyszłym tygodniu, bo gra jest w opłakanym stanie. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 10 maja 2020 Opublikowano 10 maja 2020 Jak to jest z naprawianiem auta? Dopiero co zacząłem i dostałem info ze na stacji pali mogę dotankować i naprawić samochód. Tankowanie ok, miałem lekko uszkodzony samochód, wybieram pokaz uszkodzenia i co dalej? Bo albo mam zaćmienie po wczorajszym dniu albo jestem ślepy gdzie i jak się naprawia konkretny element? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 10 maja 2020 Autor Opublikowano 10 maja 2020 Na stacji tylko da się zatankować. Naprawisz w garażu, serwisie, albo przy użyciu naczepy naprawczej. Innych opcji nie ma. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi