SebaSan1981 3 585 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 Ajj trzeba było screenshoty porobić i wrzucić nam tutaj. Czym ciągałeś te majdoły? Kolobem czy jakimś mniejszym ciągnikiem? Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 (edytowane) Chyba idzie o tą: Spoiler A taki kfjadki po aktualce: Nawet ładumek przenika przez naczepy. Tego wcześniej nie uświadczyłem. Edytowane 13 maja 2020 przez MAJOCHEY_PL 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 14 maja 2020 Autor Opublikowano 14 maja 2020 W coopie już nie wywala po wejściu na mapę, ale reszta bugów nadal w grze. Niby światła poprawili, ale jednak nadal nie działają. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Jest sens zagrać w Mudrunnera, czy lepiej od razu wskoczyć w tę część? Zaciekawiły mnie te motywy jazdy po błotach i wożeniem bułek, wędlinek itp. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 7 minut temu, Faka napisał: Jest sens zagrać w Mudrunnera, czy lepiej od razu wskoczyć w tę część? Zaciekawiły mnie te motywy jazdy po błotach i wożeniem bułek, wędlinek itp. Synu... nie grzesz. Jedziesz w Mudrunner bez pytania. Ta gra jest tak za(pipi)ista, że pominąć ją to tak jakby nie popatrzeć w dekolt piersiastej kobiety. 10 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Chyba idzie o tą: Ukryj zawartość Dokładnie to. 10 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Czym ciągałeś te majdoły? Kolobem czy jakimś mniejszym ciągnikiem? Fleetstarem na offroadowych oponach. Strasznie brakuje mi w tym pojedzie podwyższonego zawieszenie, ale jeszcze nie znalazłem tego ulepszenia na mapie. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 28 minut temu, Faka napisał: Jest sens zagrać w Mudrunnera, czy lepiej od razu wskoczyć w tę część? Zaciekawiły mnie te motywy jazdy po błotach i wożeniem bułek, wędlinek itp. Mudrunner, to jedno z najlepszych growych doświadczeń w moim cholernie długim życiu, brother . I nie bułek, nie bułkuj mi tu. 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 14 maja 2020 Autor Opublikowano 14 maja 2020 Fleetstarem na offroadowych oponach. Strasznie brakuje mi w tym pojedzie podwyższonego zawieszenie, ale jeszcze nie znalazłem tego ulepszenia na mapie. Na pierwszej mapie Michigan, nad tartakiem jest droga przez wodę i za rzeczką będzie na górce po prawej stronie. To jest ukryty upgrade, nie widać go na mapie. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Po update wszystko śmiga jak należy, póki co. Zakup Azova to był strzał w dziesiątkę, wspaniała ciężarowka do uniwersalnego zastosowania. Opłaciło się poświęcić i sprzedać dwie fury na początku gry aby po kilku zadaniach odblokować to cudo. Nawet ludzik kierowca ma zaciesz gdy jedzie tym wytworem rosyjskiej myśli technicznej 2 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Co robię źle? Dostarczyłem zatopiona ciężarówkę na farmę - początek gry. Nie zalicza zadania, chce ja naprawić z przyczepy serwisowej, tez się nieda, nie mam opcji naprawy zatopionej ciężarówki, tylko ewentualnie swoją Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Jeśli dobrze myślę to w miejscu, gdzie tą ciężarówkę wyłowiłeś jest znacznik zadania. Musisz tam wrócić i zaakceptować zadanie i wtedy ci zaliczy jak dostarczysz ciężarówkę we wskazane miejsce. Ta gra tak ma, że nie wystarczy tylko odkryć zadanie, ale trzeba je również zaakceptować, aby zaczęło je zaliczać. 6 godzin temu, Patricko napisał: 9 godzin temu, LukeSpidey napisał: Fleetstarem na offroadowych oponach. Strasznie brakuje mi w tym pojedzie podwyższonego zawieszenie, ale jeszcze nie znalazłem tego ulepszenia na mapie. Na pierwszej mapie Michigan, nad tartakiem jest droga przez wodę i za rzeczką będzie na górce po prawej stronie. To jest ukryty upgrade, nie widać go na mapie. Dzięki, zaraz sprawdzę. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 14 maja 2020 Autor Opublikowano 14 maja 2020 Każde zadanie musisz aktywować z kwadrata na ziemi. Przeważnie jest on obok celu, ale niekiedy nie i można być w ciemnej dupie. Wyjątkiem chyba są blokady dróg, chociaż też nie wszystkie. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 3 godziny temu, gtfan napisał: A co do zawieszenia dla Fleetstar to tutaj jest lokalizacja: Już znalazłem. Pojazd od razu lepiej się sprawuje na bezdrożach. Zawieszenie robi jednak różnicę w tej grze. Tak samo jak opony. Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 Dobrze że ogarniam gierke w singlu bo online bywa nadal zabugowane i pełne niespodzianek. Powyżej screenshot z community i sesji online. Latające Navistary hoo! 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 Piękny widok, jak się skupić to można dostrzec ukryte ulepszenie do pojazdów. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Przysiadłem wczoraj na dłużej w końcu i kilka obserwacji: 1) W końcu zrobiłem fajną playlistę piosenek drogi i od razu +30 do miodności, kompilacja utworów ze stacji z GTA czyli Los Santos Rock Radio, Radio X + trochę dodatkowo lżejszego rocka i jeździ się cudnie 2) Gra jest na początku niewiarygodnie wręcz nieczytelna jeśli chodzi o aktywowanie zadań, znaczniki, możliwości itd. Nie wiem na ile to jest by design, a na ile wynika to z momentami niezbyt dokładnego tłumaczenia z angielskiego, ale próg wejścia jest bardzo wysoki (i pomijam tu samą jazdę). Na szczęście już pierwsze parę godzin za mną, więc teraz jest ok. 3) Wszędzie czytałem w poradnikach, żeby nie jeździć nocą, bo za trudno, bo łatwo w błoto wpaść albo kamienie. No ale kurde, noc, światła ciężarówki oświetlają kawałek drogi, w tle leci Robert Plant – Big Log, no sam miód. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Czy wam też holowanie ciężarówki idzie ociążale? Na pierwszej mamie Michigan wyholowałrm jedną i nie było większego problemu. Natomiast teraz miałem dwa nowe przypadki i holowanie wozy zachowują się jakby miały zaciągnięty ręczny. Nie wiem, czy to kwestia tego, że ciągnik może mieć za słaby silnik, czy może łatka do gry coś zmieniła. BTW - wczoraj zaladowałe zapis i okazało się, że moja ciężarówka gdzieś zniknęła. I trzeba było wydać kolejne 50 tys. aby ją kupić na nowo. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Godzinę temu, LukeSpidey napisał: wozy zachowują się jakby miały zaciągnięty ręczny. Są naprawione i zatankowane? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 16 maja 2020 Autor Opublikowano 16 maja 2020 Jak nie naprawisz silnika to wtedy ciągniemy zwłoki za sobą, dlatego idzie tak ciężko Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: BTW - wczoraj zaladowałe zapis i okazało się, że moja ciężarówka gdzieś zniknęła. I trzeba było wydać kolejne 50 tys. aby ją kupić na nowo. Przerzucaj sejwa na pendrive po każdej sesji profilaktycznie i nie będziesz się martwił znikającym progresem lub pojazdami Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 W sumie to nie sprawdziłem, czy wozy są naprawione czy nie. Będę musiał w takim razie inaczej ubierać swoją ciężarówkę do takich zadań - tj. wrzucać ładunek serwisowy na plecy. Z tym pendrivem to będę musiał zadziałać. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 17 maja 2020 Autor Opublikowano 17 maja 2020 Jak jadę coś naprawić to cysterna na pake i podczepiana przyczepa naprawcza. Ta łączona żółto czerwona jest do dupy, bo ma mało punktów naprawczych.Ewentualnie możesz bawić się w wysokie siodło, ciężka ostatnia naczepa i wrzucić fure na pake i przewieźć sobie pod garaż. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 (edytowane) W dniu 16.05.2020 o 10:45, Bartg napisał: próg wejścia jest bardzo wysoki No jest. Generalnie jest trochę zabawy na początku z odcyfrowaniem tych symboli surowców, albo z dopasowaniem przyczepy, siodeł - wysokich, niskich itp. W dniu 14.05.2020 o 00:27, LukeSpidey napisał: dostarczyć naczepę zayebiscie dużą i szeroką A będzie dużo cięższe zlecenie: Spoiler Transport kontenerów z yebanego kamieniołomu U mnie znowu 9 level po awarii sejwa, którego gra automatycznie nadpisała, bo ponoć był corrupted i teraz prawilnie, jak Seba nakazał zapis leci na pendraka. Edytowane 18 maja 2020 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 12 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: A będzie dużo cięższe zlecenie: Już wykonałem to zlecenie. Nie bawiłem się z przyczepą, bo wiedziałem, że mój ciągnik nie podoła, więc ładowałem na pakę i miałem dwa kursy. Bardzo przyjemne. Chociaż za pierwszy razem się wyyebałem na bok, bo byłem za pazerny i chciałem pojechać na skróty. Ale po raz kolejny gra mi pokazała, że trzeba być cierpliwym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi