Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To Alaska będzie miła odskocznią od Rosji. Na początku Rosja spoko ale pod koniec robienia 100% już miałem lekko dość. Zawiodłem się w uj na Azov Arctic - spodziewałem się czegoś więcej a jest słaby confused.gif bez opcji siodła, i w sumie bez szału sobie radzi z błotem. Samo prowadzenie tez pozostawia wiele do życzenia.

Co polecacie z ciężkich sprzętów do zadań specjalnych, w Alasce z tego co wiem czeka mnie kontrakt na dostarczenie elementów wiertniczych (w uj wielkie naczepy) i najlepiej do tego podejść czymś z ciężkich ciężarówek. W Rosji sprawdzał się DAN to pewnie i na Alasce da radę, tylko pojeździłbym czymś innym

Opublikowano

Plotki głoszą że w ramach rekompensaty za straty moralne związane ze skopanym modelem autwspomagania, w nowym update firma udostepni graczom Maz7094 12X12 do gry multiplayer.

FB-IMG-1592347036341.jpg

W jednej z kabin bedzie siedział gracz operujacy gazem, hamulcem i wyciągarką a w drugiej gracz nr.2 odpowiadający za skręcanie i manewry pojazdu :Coolface:

• Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
To Alaska będzie miła odskocznią od Rosji. Na początku Rosja spoko ale pod koniec robienia 100% już miałem lekko dość. Zawiodłem się w uj na Azov Arctic - spodziewałem się czegoś więcej a jest słaby confused.gif bez opcji siodła, i w sumie bez szału sobie radzi z błotem. Samo prowadzenie tez pozostawia wiele do życzenia.

Co polecacie z ciężkich sprzętów do zadań specjalnych, w Alasce z tego co wiem czeka mnie kontrakt na dostarczenie elementów wiertniczych (w uj wielkie naczepy) i najlepiej do tego podejść czymś z ciężkich ciężarówek. W Rosji sprawdzał się DAN to pewnie i na Alasce da radę, tylko pojeździłbym czymś innym
Azov 10 kołowy, ze skrętną tylną osią. Dla mnie najlepsza furka w grze.
  • Lubię! 1
Opublikowano

Wszystkie zlecenia wykonane po prawie 2 miesiącach rewelacyjnego pykania.

Dużo dobrych, mocnych, ale niepozornych maszyn przetestowanych / Voron Grad, Royal ( mimo, że ten nie ma blokady dyfra ) , czy Zikz, to prawdziwe cuda motoryzacji.

Na Alasce tylko te mniejsze przecisną się przez przesmyki pomiędzy skałami. Taiga odstawiona dawno, bo przez nią w zestawie z tymi balonowymi oponami gra staje się banalna. 

PS-Messages-20200619-014900.jpg

Taki misiek spoko uciągnie taaaki ciężar ;)

Na pewno na minus wszelkie Azowy i inne mało zwrotne ciągniki. Jako ciekawostki - ok, ale nic nadto.

Czekam na nową zawartość!

• Plusik 2
Opublikowano

Oni nie potrafią ogarnąć zwykłych świateł od dnia premiery, więc jeśli chodzi o resztę to nie byłbym taki pewien że się im uda szybko ogarnąć. Studio chyba pierwszy raz wleciało z tak dużą grą i widać, że ich to przerosło. Ta gra wyszła o rok za wcześnie niestety. Jest cudowna, ale również cholernie niedorobiona, nie mówiąc już o coopie.

Opublikowano
18 minut temu, gtfan napisał:

wydaje mi się że teraz widzisz tylko te zadania do których podjechałeś i zaakceptowałeś.

Ale wcześniej gdy odrywało się teren podjeżdżając pod wierze to pojawiały się wszystkie zadania na odkrytym terenie w liście zadań + czasówki, aktualnie widzę tylko czasówki, nie wyświetlają się zadania, pomimo tego że na mapie je widzę, muszę więc jechać specjalnie na drugi koniec mapy żeby zobaczyć jakie materiały potrzebuje a później wracać specjalnie z tymi materiałami, nie podoba mi się to, przeinstalowałem nawet grę ale to nic nie zmieniło.

Opublikowano

U mnie nie zawsze, jak wyjdę z mapy to się odrzutowiec włącza, po chwili zwalnia ale dalej głośno. Przed patchem aż takich jaj nie było.

Wiem ze pierwsze prosiaki głośne, ale czyszczony był i na innych grach chodzi normalnie.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie uszkodzonych aut.
Jeśli dojedziemy na uszkodzonym silniku do garażu, to automatycznie się naprawia?

Mailem przygodę w drodze do pierwszego garażu i zalałem silnik. Wyciągnąłem auto z wody innym autem i zauważyłem, że w tym zalanym paliły się kontrolki na czerwono ale auto było na chodzie, więc postanowiłem nim odkryć pierwszy garaż. Teraz wygląda , że auto jest już całkowicie sprawne. Czyli auta są naprawiane automatycznie w garażach?