Opublikowano 16 grudnia 20204 l Zobaczyłem te mody i nie ma tam absolutnie nic dla mnie. Pojazdy dziwaczne - nierealne lub z zmienionymi kolorkami, mapy z gorszymi teksturami, do tego jakieś tory przeszkód. No dla mnie nie tym Snowrunner stoi.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l No dla mnie jakieś wehikuły z kosmosu też są daremne, ale tego Azova sobie obadaj, bo to normalny 73210 z kilkoma ulepszeniami. Wystarczy mi, że raz na jakiś czas jakaś perełka się pojawi.
Opublikowano 21 grudnia 20204 l Ostatnio była tu mowa o wyciąganiu ciężarówki z rzeki (Derry Longhorn 3194) Kiedyś na PS4 też jechałem wzdłuż rzeki i gdzieś tam dalej wyjechałem. Ale teraz pomyślałem, że z ciekawości spróbuję Azovem 73210 po modach wyjechać pod tą skarpę zaraz przy drodze po której zjeżdżałem i dało radę. Ciężko szło, ale z pomocą wyciągarki dało radę. Aha, jeżdżę Azovem z modami i achievementy normalnie wpadają. Edytowane 21 grudnia 20204 l przez Wooyek
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Heja... Spadła mi z siodła naczepa budowlana i teraz stoi na schowanych podporach (za nisko by pod nia podjechać wózkiem). Ciężki żuraw jej nie bierze Jakieś pomysły??? Da sie ją jakoś zresetować???
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Da się zresetować zadanie. Wchodzisz w listę zadań i w lewo na d-padzie masz zrestartuj.
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Nadmiernie duży ładunek ze statku? W Zimnogorsku? Jeśli tak to mały "fakap" bo nadmiernie duży ładunek da się tam pobrać nie tylko ze statku ale także garażu, który sobie budujesz w jednym z kontraktów. Wtedy wystarczy przejechać dwa razy czymś solidnym z naczepą przez tą błotną drogę tuż za tunelem do Kamieniołomu i zrobione w godzinkę No ale jeśli robiłeś to w Michigan to faktycznie, jest tam problem w paru miejscach. Tak czy siak gratsy że się udało. Miłego urlopowania! Edytowane 30 grudnia 20204 l przez SebaSan1981
Opublikowano 30 grudnia 20204 l U mnie 100% w Michigan i Alasce oraz 60% w Rosji i ostatni 30 lvl wbity. Mogliby tych leveli więcej dać, żeby exp z zadań nie przepadał, bo jest ich jeszcze sporo, expa będzie od groma, 2 nowe lokacje nawet nie ruszone i co? Cały exp pójdzie w kosmos? Trochę słaboMam nadzieję, że myślą coś w tym aspekcie i przy kolejnych aktualizacjach coś dodadzą. W końcu dopiero 2 części DLC wyszły, a mają być bodaj 4? Leveli do 50 zwiększyć, dodać jakichś fajnych pojazdów za poziomy 30+ i będzie malina. Jak gtfan napisał wyżej, zdecydowanie gra roku dla mnie, a nawet i generacji, nic mnie tak nie wciągnęło jak SnowRunner. Kupiłem tą grę 2x a kupił bym i trzeci jeśli byłaby taka potrzeba. Edytowane 30 grudnia 20204 l przez Wooyek
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Mam złe przeczucia że oni po udostępnieniu modów już niewiele contentu będą wrzucać jeśli chodzi o pojazdy i mapy. Na jakimś community obczajałem co ludzie robią modami z tą grą, no dramat. Jakieś wielkie monstertrucki, wozy strażackie, samochody ośmiornice.. ehh tak jak Lukespajdi wspominał, nie tym Snow Runner stoi. Już zdecydowałem że Yukon i Kolski będę robił w wersji vanilla bez brudzenia gry bzdetami. Jakby co to mogę nawet pojeździć w co-opie choć do grania online zraziłem się ostatnio po crashu w Everybody'sGolf podczas mistrzostw świata
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Też mi się nie podoba jak wrzucają jakieś z du.py pojazdy w tych modach, ale też wcale nie musimy z nimi grać. Ja tylko ściągnąłem Azova zmodowanego, bo jest ulepszoną wersją swojego oryginalnego odpowiednika i na oponach Tajgi świetnie wygląda. Content wrzucać będą, w końcu w DLC były tylko dwie części, Search & Recover i Explore & Expand. Ma być jeszcze Locate & Deliver i 4 cześć New Expansion, ale na razie niewiele wiadomo co tam będzie. Generalnie myślę, że będzie dobrze i contentu nie braknie. Edytowane 30 grudnia 20204 l przez Wooyek
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Mi troche brakuje manualnego ladowania klod drzewa I oleistych plam, ktore zostawial nasz pojazd na wodzie z mudrunnera Poza tym dla mnie rowniez jest to gra generacji. Nie pogniewalbym sie jakby dodali tez dodatkowe pucharki/osiagniecia za nowe sezony. Poza tym przydalaby sie jakas warstwa fabularna, ktora nadala by zycia temu swiatu. Musialaby ona byc jednak dobrze przemyslana I napisana aby nie zepsuc odbioru calosci. Np. radiowy dj, ktory od czasu do czasu komentuje nasze dzialania I sle dedykacje od ludzi ktorym pomoglismy. Taki Chris o poranku z Przystanku Alaska Ktos wie czy jest planowany jakis next genowy update pod nowe konsole?
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Godzinę temu, Tommy Dee napisał: Ktos wie czy jest planowany jakis next genowy update pod nowe konsole? Na Twitterze zapytani o to, napisali, że w przyszłości będą mogli coś więcej na ten temat powiedzieć.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Witam. Gdy ładuje coś żurawiem na przyczepę i wszystko leży prawie idealnie, przechodzę do menu i gdy wciskam "zapakuj ładunek" wyskakuje ostrzeżenie "w samochodzie nadal jest wolne miejsce". Nie mogę zrobić misji bo nie widzi ładunku. Co trzeba zrobić?
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Daj zrzut ekranu. Mi się nigdy nic takiego nie pojawiło, ale może dlatego, że zawsze ładują automatycznie.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Też nie kojarzę takiej sytuacji, a masterowałem ten tytuł od premiery. Faktycznie wrzuć screena.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 4 godziny temu, Boomcio napisał: Też nie kojarzę takiej sytuacji, a masterowałem ten tytuł od premiery. Faktycznie wrzuć screena. To przy następnej takiej akcji zrobię screena. Na razie ładuję automatycznie to nie ma tego problemu. Wywaliłem żurawia z auta
Opublikowano 3 lutego 20214 l 21 minut temu, Boomcio napisał: U mnie najwięcej godzin w 2020 spędzonych w tej grze. Cudowne zestawienie - od razu widać, że gra facet w podeszłym wieku
Opublikowano 3 lutego 20214 l 12 minut temu, Wredny napisał: Cudowne zestawienie - od razu widać, że gra facet w podeszłym wieku No, tym brejkpointem to się wybroniłem trochę o_0 24 minuty temu, gtfan napisał: i u mnie też na pierwszym miejscu z dużą przewagą nad pozostałymi Popracuj trochę jednak
Opublikowano 3 lutego 20214 l Co to za aplikacja z tymi czasami gier? Jakiś dodatek do PS App czy oddzielny sofcik? Te nowe pojazdy i długie zestawy do wożenia kłód drewna wyglądają interesująco, obadamy