Patricko 1 397 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 Sam jestem ciekaw. Niech ktoś da znać jak może. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Zobaczyłem te mody i nie ma tam absolutnie nic dla mnie. Pojazdy dziwaczne - nierealne lub z zmienionymi kolorkami, mapy z gorszymi teksturami, do tego jakieś tory przeszkód. No dla mnie nie tym Snowrunner stoi. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 No dla mnie jakieś wehikuły z kosmosu też są daremne, ale tego Azova sobie obadaj, bo to normalny 73210 z kilkoma ulepszeniami. Wystarczy mi, że raz na jakiś czas jakaś perełka się pojawi. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) Ostatnio była tu mowa o wyciąganiu ciężarówki z rzeki (Derry Longhorn 3194) Kiedyś na PS4 też jechałem wzdłuż rzeki i gdzieś tam dalej wyjechałem. Ale teraz pomyślałem, że z ciekawości spróbuję Azovem 73210 po modach wyjechać pod tą skarpę zaraz przy drodze po której zjeżdżałem i dało radę. Ciężko szło, ale z pomocą wyciągarki dało radę. Aha, jeżdżę Azovem z modami i achievementy normalnie wpadają. Edytowane 21 grudnia 2020 przez Wooyek Cytuj
MickeyMouseDied 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Opublikowano 29 grudnia 2020 Heja... Spadła mi z siodła naczepa budowlana i teraz stoi na schowanych podporach (za nisko by pod nia podjechać wózkiem). Ciężki żuraw jej nie bierze Jakieś pomysły??? Da sie ją jakoś zresetować??? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 grudnia 2020 Opublikowano 29 grudnia 2020 Da się zresetować zadanie. Wchodzisz w listę zadań i w lewo na d-padzie masz zrestartuj. Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) . Edytowane 13 sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) Nadmiernie duży ładunek ze statku? W Zimnogorsku? Jeśli tak to mały "fakap" bo nadmiernie duży ładunek da się tam pobrać nie tylko ze statku ale także garażu, który sobie budujesz w jednym z kontraktów. Wtedy wystarczy przejechać dwa razy czymś solidnym z naczepą przez tą błotną drogę tuż za tunelem do Kamieniołomu i zrobione w godzinkę No ale jeśli robiłeś to w Michigan to faktycznie, jest tam problem w paru miejscach. Tak czy siak gratsy że się udało. Miłego urlopowania! Edytowane 30 grudnia 2020 przez SebaSan1981 Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) . Edytowane 13 sierpnia 2022 przez gtfan 3 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) U mnie 100% w Michigan i Alasce oraz 60% w Rosji i ostatni 30 lvl wbity. Mogliby tych leveli więcej dać, żeby exp z zadań nie przepadał, bo jest ich jeszcze sporo, expa będzie od groma, 2 nowe lokacje nawet nie ruszone i co? Cały exp pójdzie w kosmos? Trochę słaboMam nadzieję, że myślą coś w tym aspekcie i przy kolejnych aktualizacjach coś dodadzą. W końcu dopiero 2 części DLC wyszły, a mają być bodaj 4? Leveli do 50 zwiększyć, dodać jakichś fajnych pojazdów za poziomy 30+ i będzie malina. Jak gtfan napisał wyżej, zdecydowanie gra roku dla mnie, a nawet i generacji, nic mnie tak nie wciągnęło jak SnowRunner. Kupiłem tą grę 2x a kupił bym i trzeci jeśli byłaby taka potrzeba. Edytowane 30 grudnia 2020 przez Wooyek 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Mam złe przeczucia że oni po udostępnieniu modów już niewiele contentu będą wrzucać jeśli chodzi o pojazdy i mapy. Na jakimś community obczajałem co ludzie robią modami z tą grą, no dramat. Jakieś wielkie monstertrucki, wozy strażackie, samochody ośmiornice.. ehh tak jak Lukespajdi wspominał, nie tym Snow Runner stoi. Już zdecydowałem że Yukon i Kolski będę robił w wersji vanilla bez brudzenia gry bzdetami. Jakby co to mogę nawet pojeździć w co-opie choć do grania online zraziłem się ostatnio po crashu w Everybody'sGolf podczas mistrzostw świata Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) Też mi się nie podoba jak wrzucają jakieś z du.py pojazdy w tych modach, ale też wcale nie musimy z nimi grać. Ja tylko ściągnąłem Azova zmodowanego, bo jest ulepszoną wersją swojego oryginalnego odpowiednika i na oponach Tajgi świetnie wygląda. Content wrzucać będą, w końcu w DLC były tylko dwie części, Search & Recover i Explore & Expand. Ma być jeszcze Locate & Deliver i 4 cześć New Expansion, ale na razie niewiele wiadomo co tam będzie. Generalnie myślę, że będzie dobrze i contentu nie braknie. Edytowane 30 grudnia 2020 przez Wooyek Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Mi troche brakuje manualnego ladowania klod drzewa I oleistych plam, ktore zostawial nasz pojazd na wodzie z mudrunnera Poza tym dla mnie rowniez jest to gra generacji. Nie pogniewalbym sie jakby dodali tez dodatkowe pucharki/osiagniecia za nowe sezony. Poza tym przydalaby sie jakas warstwa fabularna, ktora nadala by zycia temu swiatu. Musialaby ona byc jednak dobrze przemyslana I napisana aby nie zepsuc odbioru calosci. Np. radiowy dj, ktory od czasu do czasu komentuje nasze dzialania I sle dedykacje od ludzi ktorym pomoglismy. Taki Chris o poranku z Przystanku Alaska Ktos wie czy jest planowany jakis next genowy update pod nowe konsole? 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Godzinę temu, Tommy Dee napisał: Ktos wie czy jest planowany jakis next genowy update pod nowe konsole? Na Twitterze zapytani o to, napisali, że w przyszłości będą mogli coś więcej na ten temat powiedzieć. Cytuj
ArekW36 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Witam. Gdy ładuje coś żurawiem na przyczepę i wszystko leży prawie idealnie, przechodzę do menu i gdy wciskam "zapakuj ładunek" wyskakuje ostrzeżenie "w samochodzie nadal jest wolne miejsce". Nie mogę zrobić misji bo nie widzi ładunku. Co trzeba zrobić? Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Daj zrzut ekranu. Mi się nigdy nic takiego nie pojawiło, ale może dlatego, że zawsze ładują automatycznie. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 Też nie kojarzę takiej sytuacji, a masterowałem ten tytuł od premiery. Faktycznie wrzuć screena. Cytuj
ArekW36 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Opublikowano 24 stycznia 2021 4 godziny temu, Boomcio napisał: Też nie kojarzę takiej sytuacji, a masterowałem ten tytuł od premiery. Faktycznie wrzuć screena. To przy następnej takiej akcji zrobię screena. Na razie ładuję automatycznie to nie ma tego problemu. Wywaliłem żurawia z auta Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 U mnie najwięcej godzin w 2020 spędzonych w tej grze. 1 Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 13 sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 21 minut temu, Boomcio napisał: U mnie najwięcej godzin w 2020 spędzonych w tej grze. Cudowne zestawienie - od razu widać, że gra facet w podeszłym wieku 3 Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 12 minut temu, Wredny napisał: Cudowne zestawienie - od razu widać, że gra facet w podeszłym wieku No, tym brejkpointem to się wybroniłem trochę o_0 24 minuty temu, gtfan napisał: i u mnie też na pierwszym miejscu z dużą przewagą nad pozostałymi Popracuj trochę jednak Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Co to za aplikacja z tymi czasami gier? Jakiś dodatek do PS App czy oddzielny sofcik? Te nowe pojazdy i długie zestawy do wożenia kłód drewna wyglądają interesująco, obadamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi