Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, gtfan napisał:

nie wiem czy to już sprawdzałeś i pisałeś o tym (jak tak to sorry), ale wydaje mi się że trzeba zbudować zestaw taki że na ciężarówce jest jedna część do trzymania kłód i ją montujesz w garażu do ciężarówki, a drugą część doczepiasz chyba w sklepie z przyczepami - takie coś co ma same koła i taki jakby wał doczepiony nie do siodła ale do haka ciężarówki. 

o takie coś:

1739387134_Screenshot2021-05-26at14_15_57.thumb.png.cf4163ba6a3f77e9cf243a232405a002.png

To jest tylko na długie kłody, średnich na to nie wrzucisz, wiem próbowałem. Musi pasować to na ramę, więc albo Aleks coś źle robi, albo nie wiem o co chodzi. 

Może Ci się pomyliły długie kłody ze średnimi? Kiedyś robiłem kontrakt i pomyliłem beczki z paliwem z beczkami z ropą, jedne są niebieskie, drugie czarne bodajże, 2 dni dochodziłem co jest grane i czemu zadania mi nie zalicza. 

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano (edytowane)

Do średnich kłód można rozważyć ten zestaw z modów-Pak_Lunx

I fotka z akrobacją po wjechaniu na znak drogowy:thumbsup:

SnowRunner_20210522232943.jpg

SnowRunner_20210526171303.jpg

SnowRunner_20210523104112.jpg

Edytowane przez rah
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Oj pamiętam tę misję. Musiałem ją resetować ze dwa razy tak się zagrzebałem. 

Pytanko odnośnie modów. Czy włączenie ich w grze blokuje trofea?

Edytowane przez LukeSpidey
Opublikowano

Ależ mi się podoba jaki ta gra przeżywa boom i renesans. Fajnie się czyta te wszystkie Wasze postynze zmaganiami w błocie. :thumbsup:Nawet Pan Mateusz z TVGry zrobił o tym materiał z kilkoma zabawnymi filmikami ze swojego gameplayu:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Dowlekłem WWS fleetstarem do tych dwóch jebanych kamieni i teraz go chyba muszę naprawić i może wtedy pójdzie dalej 

Jak tam? Ja właśnie go wyciągnąłem :D 

d089169a-5d3a-4927-918f-b901480038cd.png

Łatwo nie było - musiałem trochę zmienić trasę. Męczyłem się z 60 minut.

Nie mam dla żadnej mojej ciężarówki tej żółtej ramy do przewozu średnich kłód. :/

Edit: @messer88 nie widziałem wcześniejszej wiadomości. 

Edytowane przez Aleks
  • Plusik 1
Opublikowano

Ja dziś zamierzam robić kłody z pierwszej mapy długie i średnie na farmę itp ale trochę się cykam że będzie dużo kombinacji, nie wiem nawet które zestawy trzeba kupić żeby się później nie wracać. Dźwig do kłód jest potrzebny do ładowania z tartaku?