Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym załadunkiem kłód jest faktycznie jakiś błąd, bo mając przyczepę do kłód i dodatek na ramę nie idzie ich załadować bez kombinacji. Wpierw trzeba załadować przyczepę, później odpiąć ją, dopiero załadować kłody na dodatek na ciężarówce i na koniec podpiąć przyczepę. 

Opublikowano

Ja pierdziuuu :obama:

Grałem ponad 4 godziny,a ledwo z biedą jeden most odbudowałem w Amurze.

Chciałem odmiany od zieleni Winsconsin i na śnieg mnie poniosło. Myślałem,że tajgą i kilkoma innymi pojazdami ogarnę co nieco. Niestety teren to zweryfikował. Mozolne brodzenie w głębokim śniegu/śniegu z błotem szybko opróżnialo baki moich trucków. Próby dowiezienia paliwa kilkukrotnie kończyły się akcją ratownicza pojazdu który miał nieść pomoc :gayos:.

W końcu zapadła decyzja,najmocniejsze trucki z Winsconsin do magazynu i sru do Rosji. Jutro nimi podbije te mroźną dzicz :shotgun:.

Coś wspaniałego te doświadczenia, soulsowate trochę. 

• Plusik 2
  • Haha 1
Opublikowano

Amur to jest piękny hardcore, też kiedyś grałem tam pół dnia i gówno zrobiłem tak na prawdę, mosty ciągle nie odbudowane, a myślałem, że na szybko wjadę, przejdę sobie do drugiej lokacji i odblokuję tą nową ciężarówkę, cóż no... nie pykło :D

Opublikowano (edytowane)

Dwa mosty odbudowane, ale najłatwiej było przejechać po tej dziczy Azovem Antarcticiem, szedł jak dzik w żołędzie, wszystkie inne ciężarówki tutaj średnio dawały radę głównie przez małe koła, a Antarctic jednak ma największe koła w grze i czuć różnice na tej mapie - robią robotę w tym terenie. Polecam spróbować. 

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano

Kawa zaraz będzie zaparzona i wbijam w Amur jak cygan po zasiłek:claptrap:.

Ten Azov antarctic nie specjalnie mi podchodzi przez ramę skrętna,kilka razy głupio mi się wywrócił na bok. Potem też testowałem Bobika z modów,też skrętna rama,ale jakoś nie podchodzą mi te trucki. Mam nadzieję,że Ural z modów i mój Azov 64131 okiełznają te dzicz :ohboy:

Opublikowano

Jeżdżąc Antarktikiem to non stop mam wrażenie że on się gibnie na bok przy byle skręcie. Fakt, idzie przez błoto jak dzik ale nie mam do niego zaufania w 100% jak do wspominanej wielokrotnie Taygi. Tak czy inaczej nowe mapy znów zmuszają do taktycznego ruszenia głową i planowania. A to bardzo lubię!

Opublikowano

Tak są, niektóre trucki są dodawane automatycznie do garażu (wystarczy przenieść się od otwartego garażu w danej lokacji), a inne trzeba odnaleźć na mapach.

• Plusik 1
Opublikowano

Dobra, przez 4 h grania zbudowałem 3 mosty,albo 2 :scratch_one-s_head:. Nie ważne, czuję się jakbym zbudował z 10 :master:. Ależ ten Amur jest mozolny,ale szczerze to tak uczciwie mozolny, jak poziom wyzwania w Soulsach,że tak porównam. Strategiczne rozmieszczenie 2/3 cystern wydaje mi się koniecznością. Paliwo znika w oczach w truckach. Polecam Lynx/Lunx pak z modów, są to 3 trucki Ural,ale nie są OP. Jest też dobry pakiet Kamazow,zowie się jakoś Mustang Pak. Też uczciwe pojazdy nie przegięte. A pasują do klimatu :banderas:.

Opublikowano

Też robię te mosty w Amurze, tam jest fajny patent z generatorami prądu, który wzbogaca rozgrywkę. Wyjątkowo mozolnie faktycznie idzie zwłaszcza, że robię zlecenia m in Taygą na najsłabszych oponach. Ale jak tego hummera h2 wydobyć z rzeki, to nikt nie wie. Nawet żurawiem tam pojechałem. I nic.

Opublikowano

Kurde, nie wiem co jest w tej grze, ale wciąga pomimo że to tylko symulator dostawczaka. Sprzedalem jedna z ciezarowek z anniversary dlc i kupilem azova i od razu można grac i przedzierac sie przez błoto. Najlepiej bawie się scoutem odkrywajac wiezyczki. W coopie zabawa pewnie bylaby jeszcze lepsza.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

symulator dostawczaka

Symulator dostawczaka byłby wtedy, kiedy jeździłbyś tylko po asfalcie. Tu jest walka z trudnym terenem na pierwszym miejscu.  Mocny off road bro!

• Plusik 1
Opublikowano

Ale jak tego hummera h2 wydobyć z rzeki, to nikt nie wie. Nawet żurawiem tam pojechałem. I nic.

Ja tego Hummera na Alasce wyciągałem chyba Tatarinem. Myślę, że ANK na błotnych też da radę.
  • Lubię! 1
Opublikowano

Swoją drogą właśnie oglądam materiały instruktażowe do tej gry. Na tvn turbo leci Pomoc drogowa 24h i stawiają wywróconą ciężarówkę.

Opublikowano

Przekonałem się do Azova Arctica. Musiałem :gayos:,w miarę idzie w tej sowieckiej dziczy,a i tak nie ma lekko. Mosty pobudowane :sir:, jutro nadal będę mozolnie po kawałku podbijał te nie przyjazne tereny. Cysterny też rozmieszczone,a mimo to nadal nie czuje "komfortu" w jeździe po mapie. Zdecydowanie ciężki teren.

Opublikowano

Panowie tylko koła na błoto + wysokie zawieszenie, no i jeśli jest taka możliwość to można ominąć kiepski teren. Ja już się nauczyłem obserwować drogę i omijać większe dziury czy kamienie.

Gra jest fantastyczna, relaksująca, spokojna dlatego tak czas przy mniej ucieka.  Ja dodatkowo puszczam sobie w tle playlisty Country Hits na Spotify :banderas:taka Dolly Parton czy stary Milley Cyrus robią robotę.