genjuro 85 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Pierwsze koty za płoty na kierownicy gra się bardzo fajnie. Ustawiłem shifter pod zmiany biegów, bo skrzynia biegów jest "inna" niż w normalnych samochodowkach. No nie powiem, ciekawe doznania brnięcia w błocku. Gra mnie zaciekawiła i tak jak wyżej wspomniano, na mnie też działa chillout'owo. Będzie dobrą odskocznią od innych gierek. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Dokładnie, do tego dobra muzyczka w tle i można zapomnieć o bożym świecie. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ja się będę musiał wrócić do Michigan kiedyś, bo wtedy nie chciało mi się odwozić przyczep i spokojnie będzie za free kilkadziesiąt tysięcy jak to pozbieram. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Oooo, jak bym pozbierał przyczepy z wszystkich dotychczas odwiedzonych lokacji to byłbym milionerem. Kilka nawet tych najcięższych pod siodło leży w gęstwinie drzew. Dali by harvestera pod wycinkę drzew i przemodelowanie mapy. Chociaż na mapach z obróbką pola tak średnio się chciało kosić. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca No, to też teraz jak wróciłem do gry to se już sprzedaję na bieżąco te co mi akurat nie są potrzebne ewentualnie strategicznie gdzieś zostawiam żeby potem można było szybko coś zgarnąć. Ale nie obraziłbym się na opcję żeby wszystkie sprzedać przez wybór jednej opcji tak jak jest z ich usuwaniem 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 2 godziny temu, Boomcio napisał(a): Chociaż na mapach z obróbką pola tak średnio się chciało kosić. Tam na polach jest jedna misja z zasiewami i zbieraniem upraw, którą można przechodzić wiele razy i farmić kasę. Jest to czasochłonne ale da się. Choć kasy mi nie brakuje (jakieś 2.680.000$ zarobione legitnie na koncie) to przetestowałem robiąc tą misję trzy razy. A naczepy, przyczepy zawsze zbieram z map i sprzedaję jak już mam wbite 100% danego dlc. Na "sprzątanie" sprzętu schodzi ok 2-3 ha ale dla kasy zdecydowanie warto. 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Sezony 1-4 robić później tak jak wychodziły czy warto w któryś wskoczyć może na chwilę bo gdzieś będzie jakiś fajny truck żeby zgarnąć do garażu? W ogóle wczoraj odpaliłem na chwilę coś sprawdzić i znowu musiałem więcej pojeździć, aż mi się odechciało grać w Eldena. friendship ended with rycerzyki nów ciężarówki is my best friend Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Poziom frustracji będzie podobny momentami do Eldena Chyba najlepiej znaleźć na Amurze ZiKZ 605R, nie wiem czy nadal jest taka OP jak była bo dawno nie grałem, ale kiedyś była. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Ja tam mam dobry czil przy tej grze, piwko i jeździmy Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 6 godzin temu, Bartg napisał(a): Poziom frustracji będzie podobny momentami do Eldena Chyba najlepiej znaleźć na Amurze ZiKZ 605R, nie wiem czy nadal jest taka OP jak była bo dawno nie grałem, ale kiedyś była. Zikz605R jest nadal mega kozakiem, nie został znerfiony. Nadal mój namber łan jako ciężarówka do targania wszystkiego oraz jako scout. A Amur, tak jak Elden Ring - wymaga odpowiedniego podejścia. To dlc oddziela niedzielnych snow runnerowców od prawdziwych expertów wirtualnego offroadu Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca A se chyba pojadę po Forda f750 i przy okazji przetestuję zikz612 bo kupiłem ale jeszcze nim nie śmigałem nigdzie. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Mastodon jest świetny, co prawda czasami zaczepia przodem o przeszkody ale ciężko go wywalić na bok i przejedzie przez wszystko. No i ma dziwne brzmienie silnika, podobnie jak Tatra ryczy jak krowa haha Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca W dniu 19.06.2024 o 16:06, Masamune napisał(a): Azov Atom też jest bardzo spoko. Właściwie jeździ po wszystkim, pali śmiesznie mało. A kupiłem sobie, mam dopiero zaczęty Tajmyr i testowo zrobił jakiś większy kontrakt świetnie. I może z 1/3 tylko spalił. Paka na 3 sloty fajna, no i duży plus to opcja na średnie kłody + przyczepa na takie same więc będzie się szybciej robić takie zadania. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Crafting w Wisconsin no ale podoba mi się. Z podstawki mi zostały 2% głównych kontraktów więc sobie eksploruje mapki z year one passa, Kola pozbierane trochę upgrade i mapka zwiedzona ale robić tam mi się nie chce niczego (pewnie przez śnieg a Alaska zrobiona już na 100%), za to właśnie Wisconsin bardzo ładne no i nowa mechanika z generatorami. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 28ho marca tego roku zacząłem DLC w Karolinie Północnej. 100% zrobiłem dopiero teraz i zajęło mi to ponad 270godzin. Miazga, zdecydowanie największy i najbardziej absorbujący czasowo dodatek do Snow Runnera. Jako że gra posiada relaksujący ASMR factor to te godziny mijały bardzo przyjemnie. Podcast w tle z fona, szklanka whisky, pad w łapie i taplanie się w błocie. Czysta growa przyjemność! Pozostało mi tylko przytarganie o sprzedanie wszystkich przyczep/naczep i czas na kolejne dlc, tym razem Kazachstan. 1 2 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Ja ostatniego dlc nie kupiłem jeszcze, a każde poprzednie mocno rozgrzebane. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września U mnie brak year 4 passa. Może kiedyś na dobrej promce (a mogłem brać w Turcji póki się dało) Chociaż to co mam 1-3 to pewnie z rok bym mógł grać jak mnie najdzie na SR znowu. Wyjdzie ROADCRAFT znowu będzie faza na ciężarówy 1 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Wtedy tak i to mocno. Ale nawet jak chwilowo nie gram w SR to uważam, że dlc trzeba kupować i wspierać tych wspaniałych ludzi tworzących go i rozbudowujących Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Hej bracia snow runnerowcy! Kilka dni temu ukazał się nowy, czternasty już sezon: Reap & Sow! Nowa zawartość jest umieszczona.w Austrii, która zajmuje dwie mapy. Mapy są bardzo ładne i urokliwe, momentami przypominają mi lokacje ze Sniper Elite 5. Jest ładnie i klimatycznie, aż by się chciało ojebać jakąś Milkę albo Alpen Golda haha W miarę progresu, dostaniemy nowe pojazdy, min dwa kampery oraz pojazd rolniczy. A to i tak nie wszystko! Polecam z całego serca, cieszy fakt iż twórcy nadal dopakowują SR nową zawartością. 2 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października https://40ton.net/akcja-na-trzy-tatry-force-8x8-dwa-mosty-towarzyszace-i-dzwig-z-krabim-chodem/ tutaj chyba pasuje 1 Cytuj
Chewie 179 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 19 godzin temu, messer88 napisał(a): https://40ton.net/akcja-na-trzy-tatry-force-8x8-dwa-mosty-towarzyszace-i-dzwig-z-krabim-chodem/ tutaj chyba pasuje Przez chwilę pomyślałem, że to wersja PC z jakimiś dojebanymi modami. Po zobaczeniu modów do cyberpunka człowiek już sam nie wie co prawdziwe Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października kurde fajnie wygląda, nie wiem nie wiem pojeździłbym sobie po tej Austrii. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Miałem podobne wrażenie przy pierwszym spojrzeniu. No ale jakby zmrużyć oczy to SR wygląda jak żyćko. Tylko łażących ludzi ma mapie brak. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Jestem całkowicie na początku gry. Przeszedłem samouczka, mam pickup'a i jedną ciężarówkę, co non stop zakopuje się w błocie. Pickup sobie lepiej radzi. Kupilem mu opony na teren, ciężarówka na tą chwilę ma opony terenowe zablokowane. W garażu jest jeszcze jedna popsuta ciężarówka. Co proponujecie na początek żeby w miarę szybko nabyć lepszy sprzęt? Pierwszy raz gram w tego typu grę. Nie wiem czy tu jest taki free roaming nagradzany, czy sztywno trzymamy się tylko zadań? Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 1 godzinę temu, genjuro napisał(a): Nie wiem czy tu jest taki free roaming nagradzany, czy sztywno trzymamy się tylko zadań? najpierw scoutuj mapkę, odkrywaj teren i zbieraj upgrade do pojazdów. Później mosty, zablokowane drogi, i można się zabierać za poważniejsze zadania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi