Skocz do zawartości

Snow*Runner

Featured Replies

Opublikowano

W SR wszystko zależy od opon i stanu zawieszenia. Przy niewłaściwych oponach lub rozwalonym zawieszeniu pojazdy zachowują się zupełnie inaczej.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 194,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Faza 6 to moim zdaniem fajne mapki(nawet ta śniegowa), dwa samochody Aramatsu fajnie wygląda i tyle a Tayga stara top moich ulubionych wózków. Zadania ok. od prostych po złożone. ,,Krazik i Kamazik w

• SebaSan1981
    SebaSan1981

No dobra.. w poście tym, w spoilerze umieszczę mikro solucję jak zdobyć najlepszego scouta w grze czyli Tatarina. Po kilku zadaniach na drugiej mapce Michigan (tej z Zaporą Smithville) uznałem że pora

Opublikowano

W SR pojazdy są lekko za lekkie, takie mam wrażenie.

Opublikowano

No taki Scout podskakuje jak resorak na najmniejszych kamyczkach

Opublikowano

To prawda, nie czuć wagi pojazdów, te wielotonowe bydlaki podskakują jak balony na nierównościach (w Taymyrze są takie kłody poukładane w błocie, jak się po tym jedzie to niezła komedia jest).

Opublikowano

To pewnie trochę pozostałości z Mudrunnera, a trochę specjalnie, żeby było trudniej ;)

Opublikowano
5 hours ago, Bartg said:

To pewnie trochę pozostałości z Mudrunnera, a trochę specjalnie, żeby było trudniej ;)

Akurat Mudrunner nie ma tego problemu i tam czuć moc i masę pojazdów bardziej niż w Snow. Myślę, że te skaczące auta to pokłosie tego , że gra miała być bardziej dynamiczna niż właśnie Mudrunner i faktycznie - jest szybciej i bardziej dynamicznie, no ale łatwiej jest się wywalić na bok.