Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Nie, podstawkę, bo ma ładniejszą okładkę - AW w PS Store kosztuje 21zł, więc dokupię osobno i wyjdzie mnie taniej niż wersja kompletna :nosacz3:

Ty, to masz łeb...

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się to, że gierka dostała kolorów.
Tzn MudRunner ma swój urok z tą wypraną paletą barw (American Wilds ciut ożywiło ten aspekt, aczkolwiek nieznacznie), ale teraz jest autentycznie ładnie i będzie pstrykane w foto mode (o ile gierka takowy dostanie).
No i widok z kokpitu też dużo lepszy.

Opublikowano

Najważniejsze zmiany dla mnie to te w multi, czyli zniszczenie terenu przez jednego gracza będzie w końcu widoczne przez drugiego. To samo z pojazdami, koniec z duchami.

Do tego będzie sporo możliwości modyfikowania fur za hajs zdobywany w grze. Byle tylko nie przerodziło się to w nudny grind tych samych zleceń w kółko.

Poza tym jestem napalony. Większe i bardziej zróżnicowane tereny, nowe fury, ciekawe (oby) zlecenia, a do tego wsparcie modów. Oby dały radę na konsoli.

Gość suteq
Opublikowano

No te duchy to potrafiły momentami denerwować, bo jak grałem ze znajomym to jemu się przechyliła przyczepa i mógł to wyciągnąć tylko drugim autem. Ja nie mogłem nic zrobić bo widziałem przyczepę jako ducha więc męczył się z tym dobre 30 minut. Gdybym mógł mu pomóc to całość zajęłaby pewnie kilkadziesiąt sekund. 

Podoba mi się jak dużo nowych i ciekawych rozwiązań będzie miał SnowRunner. 

Opublikowano

Zgaduję, że wszystkie zlecenia będą opierały się na transporcie z tym, że już teraz nie tylko drzewa. 

Ja z kolei mam nadzieję, że te modyfikacje nie będą czysto wizualne, ale też poprawiające osiągi pojazdów. 

No tak czy siak czeka nas przednia zabawa.

Opublikowano

Jakby jeszcze dodali transport rakiet balistycznych takim zestawem jak w komedii "Szpiedzy tacy jak my"..

14486772997581710236830.jpg

..to biorę gierkę od razu! Zacząłem nieśmiało przygodę z MudRunnerem i gameplay szalenie mi się podoba.

Opublikowano
Zgaduję, że wszystkie zlecenia będą opierały się na transporcie z tym, że już teraz nie tylko drzewa. 

Ja z kolei mam nadzieję, że te modyfikacje nie będą czysto wizualne, ale też poprawiające osiągi pojazdów. 

No tak czy siak czeka nas przednia zabawa.
Z tego co czytałem to zlecenia będą otwierać nowe drogi, skróty, czy coś w tym stylu. Np. wieziesz sprzęt, aby naprawić most i potem możesz go używać (chyba nawet na trailerze to było).

Modyfikacje będą ulepszać fury. Mocniejsze silniki, zawieszenie, opony, itd.
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

I kolejny, tym razem 3 minutowy, sporo nowych rzeczy pokazują:

Ależ szykuje się giereczka :D Już nie pamiętam kiedy byłem tak podjarany na gierkę.

Edytowane przez Patricko
  • Plusik 2