LukeSpidey 929 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Więc zmieniłem klimaty z zimowych na Alasce na błotniste w Tajmyrze. Pierwsze wrażenia pozytywne. Chciałem również zmienic trochę ciężarówki, bo amerykańskie trochę mi się już znudziły. Zacząłem od YARa i o matko. Ten skaut to cudeńko. Póki co nic go nie może zatrzymać. Bez problemu przedziera się przez błoto, a jak zaczyna się męczyć wrzucam trzecią oś i po kłopocie. Myślę, że mój dotychczasowy faworyt, tj. HAMMER nie ma z nim szans. Rusek jest bardziej stabilny i chyba mocniejszy. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 Wczoraj wleciało 13gb patcha. Łatka skupia się na naprawieniu kilku błędów głównie w kooperacji, więc widać, że chłopaki walczą dalej. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 (edytowane) Muszą walczyć bo przy ostatnim update poza nową lokacją dodali nowe bugi np wywalanie z gry podczas odkrywania wież obserwacyjnych lub finalizowania misji. To co zwalili w update to teraz szybciutko naprawiają, wygląda to raczej na to że tak, walczą. Ale o to aby gra nie była zyebana i popsuta zmianami bardziej niż do tej pory. Edytowane 17 września 2020 przez SebaSan1981 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 17 września 2020 Opublikowano 17 września 2020 To ja muszę mieć szczeście, bo poza wywaleniem do dasha dwa razy jakoś na początku maja i dwoma pojazdami, które rozpłynęły się w powietrzu też jakoś zaraz na początku to nie nieuświadczyłem żadnych błędów. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 https://forums.focus-home.com/topic/54283/dlc-the-chevrolet-apache-38-is-here?fbclid=IwAR1wW3JDN50_EhsVVY49jwUHPB-fwnfROFSteBRW_CHJPDQUX7xdCn4W3pE Niestety płatne i nie w season pass. Chevrolet Apache 6x6. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 22 września 2020 Autor Opublikowano 22 września 2020 W trakcie trwania SP wypuszczanie osobnego dlc za hajsy to już ruch, którego nawet EA by nie wymyśliło... Nie potrafią gry załatać od premiery, ale hajsy to wyciągać łapy potrafią. Uwielbiam tę grę, ale to studio coraz bardziej schodzi na psy. Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 Raczej nie, bo, nawet przyczepy żadnej nie pociągnie Cytuj
gtfan 3 190 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 22 września 2020 Opublikowano 22 września 2020 To jest skaut więc kupowanie go za realną kasę nie ma sensu skoro w grze mamy "bączka" albo Tatarina, nie wspominając już innych ciekawych pojazdów do eksploracji. Cieszył bym się jakby dodali jakąs fajną mapę ulokowaną w norweskich fiordach lub gdzieś w highlands lub na wygwizdowiach północnej Szkocji 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 22 września 2020 Autor Opublikowano 22 września 2020 Memy już schodzą Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 września 2020 Opublikowano 24 września 2020 Największe z(pipi)y dostali, bo Apache był w zwiastunie Season One, a teraz się tlumaczą niby, że nie nie to dodatkowy nieplanowany pojazd Chyba ich PR był na stażu w Electronic Arts. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Postanowiłem zabrać się za kilka pucharków i okazało się, że może być problem z "What's a mile?", gdzie trzeba rosyjskich (dość starym i słabym) pojazdem dostarczyć 10 ładunków w Michigan lub na Alasce. Pomyślałem sobie, że będzie hardcore, bo na Alasce ten złom na pewno sobie nie poradzi, a na ten moment miałem zrobione wszystko w Michigan. Na szczęście w jakiejś aktualizacji musieli dorzucić kilka zadań i tak mam akurat duży kontrakt na dostarczenie cementu na wszystkie mapy w Michigan. Problem jednak dalej w mocy rosyjskiej maszyny. W dodatku cement trzeba odebrać z kamieniołomu, gdzie jest wąsko, stromo i mamy sporo ciasnych zakrętów. I nie zapominajmy, że mój ZikZ (czy jakoś tak) jest bez ulepszeń, więc silnik słaby i zawieszenie niskie. Już widzę jak będzie się topił w błocie i zdychał na podjazdach. Wymyśliłem więc sobie, że Pacific z naczepą będzie dowodził towar pod cel podróży, tam będę przeładowywał Western White Starem na ruskiego (bo Pacific nie może mieć małego dźwigu), a ten kilka metrów to już chyba da radę. W ten sposób pucharek powinien wpaść bez problemu. Oczywiście będzie trochę jeżdżenia, ale podziwianie jak pracuje w tej grze zawieszenie to prawie jak okład z młodych, jędrnych piersi na oczy, więc nie będę narzekał. 1 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Boziu, jedna z gier życia w moim prywatnym rankingu . Jakże absorbujaca to produkcja. Cały tydz siedzę w domu na rewirze, a tak sie złożyło,ze zakupilem w promocji na psn. Gram jak za bajtla,jak opętany po 8 godz. Jedynie spojrzenie z zmarszczona bawią z nad ksiazki partnerki mnie na chwile do porządku przywołuje. Az żal jutro iść do roboty wszystkie Cuszimy, Last of Asy 2,Metra Exodusy i kilka innych wielkich hitow lezy. Nie żałuję ani złotówki wydanej. Baaa myślę nad SP . Toż to off raodowe soulsy. Ile razy, wywrotkę mi pojazd zaliczył,a drugi jadący mu na ratunek tez nie podolał wywracajac się obok. Oczywiscie ładunek wywrócony. Często w takich sytuacjach zaczynałem od ognis...tfu z garażu,czesto będąc zmuszony do pokonywania tej samej drogi ponownie . Teraz mam Azova za 93tysie który już w stocku rwie do przodu jak zły i jest łatwiej. Liżę Michigan do końca i aż mnie rwie na Alaske . Do tego bardzo relaksującą jest ta pozycja,a i moje zboczonie growe "włóczykijostwo" legancko tego zaspakaja. Polecam każdemu z dużym stażem gracza,tym samym tym którzy szukaja czegoś innego od mainstreamowych gierek. Przed Snowem pleja od tygodni nie wlaczalem,a teraz plej "suszy" mi pokój po 10 godz. 1 2 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Wjechałem na Alaskę. Jak to wygląda slicznie W Michigan nie przepadałem za jazdą w nocy. A tu, kapitalna sprawa. Od Mudrunnera podobaja mi sie mapy, i tu sa bardzo naturalne i plastyczne. Jazda w głębokim śniegu to nowe doswiadczenie. Musiałem pożegnać mojego dopakowanego Chevy pick upa bo nie dawał rady i zakupiłem Yara na 6 kołach Cisnie jak szatan ta ruska g klasa. Na dziś koniec bo spina sie połówka Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 Uwielbiam czytać posty podekscytowanych użytkowników z zapałem odkrywającymi nowe dla nich gry i gameplaye. Miałem tak samo z SR a obecnie też przeżywam "jak żaba błoto" zupełnie inną nieco starszą już grę. Ale tak, SnowRunner jest świetny, najfajniejszy w niej jest mega relaksujący i uspokajający gameplay. Od premiery gra nieco się zmieniła, część błędów została usunięta a inne dodane Za jakiś czas powrócę na błotniska i bezdroża bo mam z SR niedokończone porachunki. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 3 tyg durś w to gram. Wczoraj nawet SP zakupilem gdzie jeszcze w podatawce mam mase do roboty. Gra generacji jak dla mnie razem z Bloodbornem <3 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Bo to jest zayebysta gra. Pytanko. Dzisiaj chciałem ruszyć trochę fabułę (), ale od początku gry jadę cały czas na amerykańskich ciężarówkach. Chciałem spróbować coś z Rosji, ale nie jakiegoś przebyka tylko coś średniego i się piąć po drabince. Jaki pojazd polecacie? Warto coś kupić, czy może na początek da się coś znaleźć w świecie gry? Cytuj
rah 153 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 (edytowane) Jeżeli jeździsz już w Tajmyrze to w Zalanych Terenach masz do naprawy i zdobycia Taygę niedaleko garażu. Moja ulubiona ciężarówka. Edytowane 10 października 2020 przez rah Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Ja po czasie trochę się znudziłem, ale też grałem jak wściekły 8h dziennie przez dobrych kilkadziesiąt dni. Teraz bym znowu pograł, ale pleja sprzedałem i w ogóle ch.uj, dupa i kamieni kupa. Kupię chyba na series x, bo gierka świetna, w mam nadzieję 60fps będzie kosa. Cytuj
rah 153 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 (edytowane) Grał już ktoś na mapach Yukon? Czy tereny są ,,zielone'' czy ,,białe''? Jakoś bardziej mi się podobają mapy bez śniegu i to mnie wstrzymuje z zakupem dlc. Już zerknąłem że Yukon jest zielony, czas kupić bo mam już prawie wszystko z podstawki zrobione. Jeszcze pytanie czy poziom 30-ty jest maksymalny? Edytowane 10 października 2020 przez rah Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Niestety jeszcze nie, trzeba czekać pewnie 2 miesiące na update na konsole Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 W sieci jest już info z 2. fazy Season Passa. Zapowiada się zacnie. Są już testy na odpowiednim serwerze, więc pewnie jeszcze ze 2-3 tygodnie i trafi na konsole. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 23 października 2020 Opublikowano 23 października 2020 Gram dalej . Michigan, Alaska porobione,koncze Tajmyr. Mam zamiar sie obrobic z polwyspem Kolskim nim wyjdzie Sezon 2. Gra "miut" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi