Boomcio 4 026 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 (edytowane) . Nie mogę wkleić prawidłowego linku nwm czemu, 26 minut temu, SebaSan1981 napisał: Co to za aplikacja z tymi czasami gier? https://www.ppe.pl/news/154102/playstation-2020-sony-prezentuje-statystyki-graczy-gratuluje-kupna-ps5-i-rozdaje-prezent.html Edytowane 3 lutego 2021 przez Boomcio 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Podziękował, działa. Sieeet! Prawie 300h nabite w błocie a zleciało nie wiadomo kiedy. Na dlc-kach pewnie pierdyknie kolejne 100h. Drugie miejsce Simsow to troszkę zaskoczka ale fakt, kilka trofików do platyny było trudnych, zwłaszcza spłodzenie trojaczków. Poza tym trenowałem wirtualną żonkę na agentkę kosmiczną, mistrzynię fitness, malowania obrazów, wędkowania i grania na fortepianie, stąd aż tyle godzin natrzaskane 1 Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 13 minut temu, SebaSan1981 napisał: Sieeet! Prawie 300h Hoł hoł hoł, gdzie mi tam do mastera Tylko te simsy... Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 3 godziny temu, Boomcio napisał: No, tym brejkpointem to się wybroniłem trochę o_0 Tak średnio bym powiedział, bo wbrew pozorom to bardzo podobny typ gier - niespieszne wykonywanie zadań na dużej, pięknej mapie - wszystkie trzy pozycje z Twojej listy wpisują się w pewien schemat. Nie żeby to było coś złego, broń Boże - np ja aktualnie też przeplatam Cyberpunka z Breakpointem właśnie, od czasu do czasu dorzucając MudRunnera (jeszcze) - po prostu po męczącym dniu pracy tego typu gierki dają niesamowity relaks, a chyba o to w tym wszystkim chodzi. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 16 minut temu, Boomcio napisał: Tylko te simsy... Co Ty chcesz od simsów? Fajna chillowa gierka. Możesz sobie stworzyć kogo chcesz, fajne postacie lub całkiem spaczone charaktery. Nic nie stoi na przeszkodzie aby stworzyć dumnego maestro muzycznego, rodzinę kosmitów, wampirzycę nimfomankę bzykającą się ze wszystkimi po sąsiedzku, socjopatę śmierdziela zamykającego niewinnych gości w piwnicy głodząc ich na śmierć albo samotnego nerda simpa gawędziarza piszacego na kompie bajki dla dzieci. Wbrew stereotypom że Simsy są dziecinne, muszę stanąć w obronie gry bo ta jest bardzo sympatyczna choć nie dla każdego A wracając do SR to czekam też jeszcze aż kiedyś dodadzą jakieś mapy ulokowane w Ameryce Poludniowej, w Chile lub Boliwii np droga śmierci wraz z tymi kolorowymi ozdabianymi na bogato ciężarówkami. Niby są jakieś mody z nowymi lokacjami ale jednak wolałbym dostać coś od twórców. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 Michigan zrobione, kończę już Alaskę czyścić i zrobię przerwę przed Rosją. Lekki przesyt czuję. Gra jest świetna, niby można się przy niej zrelaksować choć ja nie raz kurwami rzucałem jak furę na boku kładłem, a na mapie brak garażu Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 lutego 2021 Opublikowano 3 lutego 2021 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: A wracając do SR to czekam też jeszcze aż kiedyś dodadzą jakieś mapy ulokowane w Ameryce Poludniowej, w Chile lub Boliwii E, tam, Bieszczady brateńku ! To było by coś. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Ciekawe, co przyniesie 4. faza. Tylko tutaj twórcy wciąż jeszcze nie pokazali kart. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Ja czekam z nadzieja na patcha pod nowa generacje i znowu coś czuje wsiąknę na kilkadziesiąt godzin. 1 1 Cytuj
rah 153 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 (edytowane) Jest zapowiedź czwartej fazy(niepotwierdzona jeszcze oficjalnie) Jakucja 3 mapy. Mam nadzieję że nie będą śnieżne bo jakoś wolę błoto zdecydowanie w dotychczasowych. Edytowane 7 lutego 2021 przez rah 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 lutego 2021 Autor Opublikowano 7 lutego 2021 Ja czekam z nadzieja na patcha pod nowa generacje i znowu coś czuje wsiąknę na kilkadziesiąt godzin.Coś mówili już w tym temacie? Bo od dawna nie śledzę już SnowRunnera. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Godzinę temu, Patricko napisał: W dniu 4.02.2021 o 16:43, eX4cT_PL napisał: Ja czekam z nadzieja na patcha pod nowa generacje i znowu coś czuje wsiąknę na kilkadziesiąt godzin. Coś mówili już w tym temacie? Bo od dawna nie śledzę już SnowRunnera. Kiedys mi odpisali ze nie maja aktualnie zadnych informacji na ten temat, podobno community ich troche cisnelo i zmienili troche swoje stanowisko na moze cos sie pojawi, ale nic oficjalnego Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Też bym przytulił next genowego patcha, ale z drugiej strony, na series x z hdr gra już wygląda pięknie, odpuszczać sobie taką gierkę, bo nie ma 60fps? Ta gra jest tak wolna, że te 60fps w tym przypadku nie są żadnym deal breakerem i w niczym nie przeszkadza 30 klatek. 1 Cytuj
rah 153 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Graficznie jest bardzo ładnie(PS5) natomiast doczytywanie tekstur przy wyborze opon itp. jak najbardziej do poprawy. Ja chciałbym obsługę wibracji dualsensa przynajmniej na poziomie WRC 9 gdzie dla mnie to był najlepszy aspekt gierki(reszta niestety mnie rozczarowała). Czy zapamiętuje wam zmiany w ustawieniach po wyjściu z gry? Zawsze zmieniam odległość kamery w obydwu widokach a po ponownym włączeniu nie pamięta. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 lutego 2021 Autor Opublikowano 7 lutego 2021 Bardziej bym wolał 4K + obsługę Dualsense. 1 Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Opłaca się aktualnie kupić tego sezon passa za stówkę, jeżeli gra skończona bez niego? Dużo rzeczy doszło w odniesieniu do podstawki? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 6 map - 2 w Rosji, Kanadzie i Wisconsin, także nie mało Chociaż często są promocje na season passa, niedawno jakoś był po 60 pare złotych. 1 Cytuj
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 A, faktycznie dużo. Ale gra skonczona na plejstesztejn, czyli na xsie musiałbym chyba grać od nowa, żeby dotrzeć do nowego kontentu. Cytuj
rah 153 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Wczoraj Wisconsin wjechał na konsole. Przy próbie odpalenia wywalało mi komunikat że mam za mało pamięci ram (chodzi o mody) i dopiero jak usunąłem wszystkie mogłem kontynuować rozgrywkę. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 Kapitalna jest ta gra. Mówię to ja-chłop z prawie 30sto letnim stażem jako gracz. Po imandrze myślałem,że sobie odetchnę w Kanadzie,ale gdzie tam, zadania robię po 2-3 dni czasu rzeczywistego. CZasu na granie dużo mniej niż jak za bajtla było. Ale micha cieszy mi się podczas tych sesyjek,jak za gowniaka właśnie. Gra poprzedniej generacji jak nic, przebiła soulsborny. Idę wozić cement nim jeszcze na nockę do roboty pójdę 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2021 Opublikowano 28 lutego 2021 Powiedzcie mi koledzy ciężarowcy, czy da się przy tej grze odprężyć, czy to jest Dark Souls Gier o Ciężarówkach? Obecnie jest promka w Playstation Store, 177 zeta za edycję premium (podstawka + season pass; pudełkowe gołe wersje tyle kosztują) i kurde no potrzebuję się na czymś wyluzować, po stresie jaki daje mi Rainbow Six Siege i rogaliki. Czy warto? Jak gra działa na podstawowej Czarnuli 4? Czy jest zabugowana? Czy jest kurde sztosem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi