Patricko 1 400 Opublikowano 27 marca 2020 Autor Opublikowano 27 marca 2020 Takie zestawienie nowego że starym: 2 Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2020 Trailer Season Passa, będzie dużo nowej zawartości, nawet pękający lód pod furą! Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2020 No, domyślam się, że to będzie związane z nowym rejonem, więc pewnie tylko w dlc. Darmowo ma wchodzić tylko jakieś wyzwanie, czyli pierdoły. Pytanie ile będzie SP kosztować. Stawiam że koło 120 zł. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Kupi się edycje GOTY jak wszytko powychodzi. Cytuj
Boomcio 4 045 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Opublikowano 7 kwietnia 2020 No szkoda trochę, że idą w SPassa. A tak ich szanowałem... Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Kurcze, ale mi się podoba forma tych zwiastunów. Normalnie jakbym miał do czynienia z grą od Rockstara. Będzie sporo darmowej zawartości, ale ten season pass trochę kusi. Zastanawiam się również jaka cena będzie na PSStore. Liczyłem, że za podstawę trzeba będzie wyłożyć 169 zł, a za edycję premium pewnie 209 zł, ale teraz widzę, że ta cena może podskoczyć i to bardzo. Cieszy fakt, że potwierdzili, że premiera wciąż 28 kwietnia i Coronawirus nie przeszkodzi. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2020 Z ceną niestety wyskoczyli jak za pełnoprawny tytuł AAA. Jeśli dowiozą i content będzie gruby to spoko, ale jak po 20 godzinach nie będzie co robić to trochę lipa. Chociaż jeden z devów na Discordzie mówił, że zrobienie wszystkiego może zająć nawet 100 godzin, pytanie co miał na myśli. Poprzednia część i dodatek były świetne, a tutaj ma być jeszcze więcej wszystkiego, także wyjątkowo jestem optymistycznie nastawiony. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Według niektórych serwisów cena ma być 169,90 zł za podstawkę. W cyfrowej dystrybucji to nie jest cena gry AAA, która na PSStore obecnie wynosi 289 zł. Jeśli tytuł pozwoli mi zachwycać się grą przez 60 godzin to jestem skory wyłożyć nawet 200 zł w dniu premiery. Od wczoraj poważnie zastanawiam się nad droższą edycją gry. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Krótka zajawka: https://www.youtube.com/watch?v=galL2JZ-B4g 1 Cytuj
Boomcio 4 045 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Jestem już mocno zjarany na tą grę. Gdzie kupujecie? Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Kurcze a mi poprzednik kompletnie nie podszedł, to żółwie tempo. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2020 No tu trzeba lubić brodzenie w błocie, śniegu i wyciąganie kogoś przez 2 godziny. Ja to uwielbiam i jest tona beki przy tym. Żółwie tempo to wizytówka tej gry, także jak komuś nie leży to SnowRunner też nie wejdzie za dobrze. Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Coś tej gierki nie ma w ofercie Game do zrobienia pre-orderu. A szkoda bo jedną z nagród jest odblokowanie fajnej ciężarówki. Chyba trzeba będzie szukać gdzie indziej.. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2020 No pisali, że na PS4 nie będzie pre ordera na sklepiku. Jedynie fizyczne kopie. Nie wiem czemu, na Xie można spokojnie zrobić. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Preorder cyfrówki - k#rwa, jaki rak Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Ja bierę z PSStore. Tylko wybija północ i oddaję im swoją kartę płatniczą. Cytuj
Boomcio 4 045 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Albo zrobię, jak z oryginałem - ograłem podstawkę, a po czasie wszystko /oprócz American wilds/ wrzucili za free. 27 minut temu, Wredny napisał: Preorder cyfrówki - k#rwa, jaki rak Preorder cyfrówki? Kurrwaaaaa, to jak by dzieci karmić krupnikiem !!! ZWIERZĘ!!! 7 minut temu, LukeSpidey napisał: Ja bierę z PSStore. Tylko wybija północ i oddaję im swoją kartę płatniczą. Ale boisz się, że na premierę płytka nie dojdzie? Generalnie, to od 29.04 mam urlop... Taki ... bezwyjazdowy, więc będzie wirtualne wielo, wielo, oj wielogodzinne brodzenie w bagnie. Cytuj
Boomcio 4 045 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Generalnie, to szukałem tej gry na necie po sklepach i jestem zdziwiony, że okładka tak nie wygląda: Jakoś tak mi siè utrwaliła w głowie. 1 Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Opublikowano 10 kwietnia 2020 6 godzin temu, Wredny napisał: Preorder cyfrówki - k#rwa, jaki rak 5 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Preorder cyfrówki? Kurrwaaaaa, to jak by dzieci karmić krupnikiem !!! ZWIERZĘ!!! Ale boisz się, że na premierę płytka nie dojdzie? A preorderujący cyfrówkę boją się, że zabraknie na wirtualnych półkach? To miałem na myśli, ale widzę że grubas i tak się zagotował. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Są gry, które wolę na płycie i gry, które wolę w weresji cyfrowej. Poza tym tę gręwygodniej mi posiadać w tej drugiej wersji. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Może użyję capslocka, żeby każdy wiedział o co mi chodzi... Każdy kupuje, jak mu wygodniej - zwłaszcza teraz cyfra wydaje się rozsądniejszym wyjściem (pomijając chorą cenę). Ja po prostu nie rozumiem PREORDEROWANIA CYFROWEJ ZAWARTOŚCI - w jakim celu? Skończą się ilości plików na PS Store i ci co nie złożyli preordera będą musieli czekać na nową dostawę? Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2020 Jedyna wymówka to preload dla kogoś że slabszym łączem. 2 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Czasami preorder oferuje jakieś dodatki, za które później oczywiście trzeba wyłożyć kasę. 1 Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 10 kwietnia 2020 Opublikowano 10 kwietnia 2020 No i to jest właśnie ten rak, o którym pisałem - cyfrowe wabiki, nieprzydatne gówienka, byle tylko dostać kasę z góry - co to jest? Kickstarter? Ogólnie instytucja pre-orderów jest dla mnie poronionym pomysłem (choć jeszcze w przypadku jakiejś rzadkiej edycji Deluxe czy innej kolekcjonerki to ma sens). Enyłej, wracając do samej gierki - przypuszczam, że na premierę jednak nie kupię, bo po prostu nigdzie nie będzie (ja musze mieć pudełko). No chyba, że @Dave Czezky nagle włączy ten niszowy tytuł do swojej oferty - reszta sklepów i tak będzie rozsyłać po premierze, jak zwykle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi