SebaSan1981 3 580 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Albo przed wizytą w garażu pokręcić się nią po placu na kapciach aby wpadł trofik za przejechanie kilometra na przebitych oponach Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 46 minut temu, SebaSan1981 napisał: Azovem 46 minut temu, SebaSan1981 napisał: Dźwig 46 minut temu, SebaSan1981 napisał: Tayga Ło panie. Zayebista taktyka, nawet chyba twórcy tego nie przewidzieli Ja spartańsko - najsłabszą bryką w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Nienajgorszym pomysłem jest też sprawdzenie sobie wszystkich zadań i spisanie na kartce ile danego typu materiału/ładunku potrzebujemy. Potem już pozostaje tylko wydobycie naraz potrzebnej ilości płyt, cegieł, kontenerów i dostarczenie ich i położenie na ziemi w jakimś łatwo dostępnym miejscu lub wręcz tuż pod samym punktem konstrukcyjnym questa. Można to zrobić nawet gdy quest jest nieaktywny. W momencie aktywacji po prostu podwozi się ładunki kawałeczek po łatwiejszej trasie i gotowe! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Na kartce, to ja wolę w papierowe eRPeGi pykać z ekipą przy piwku prawilnie, a snowrunner polega na jeżdżeniu w te i we wte cnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 jak się wstaje rano i myśli gdzie dziś pojedzie w gierce to wiadomo że to jest dobry tytuł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 (edytowane) Wczoraj wieczorem wróciłem. Oj panie, co to był za wieczór. Wykonałem dwa kontrakty w Zimnogórsku i stwierdzam, że Tayga na tych mega szerokich opona to jest tur nie do za-trzy-ma-nia. Jedzie przez wszystko i wszędzie. Będę musiał spróbować teraz kilku pojazdów z USA, bo doszły w zawartości sezonowej no i wreszcie trzeba będzie się zabrać za dodatki z pierwszego sezonu, bo raptem odkryłem tylko wieże i pozbierałem ulepszenia na jeziorze Kovd na Półwyspie Kolskim. Edytowane 22 maja 2021 przez LukeSpidey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: ...i stwierdzam, że Tayga na tych mega szerokich opona to jest tur nie do za-trzy-ma-nia. Jedzie przez wszystko i wszędzie. Oj tak, Tajge używam do dzisiaj i tak samo się jaralem nią na szerokich błotnych oponach. Miło poczytać jak chłopaki odkrywają tą grę. Dla mnie to gra minionej generacji o czym już pisałem. Pisałem też o wodzie jak genialnie się zachowuje. Mody używam na własną odpowiedzialnosc,jak są przegięte to kasuje. Są spoko Kamazy nie przegięte, jest fajny scout BTRGAZ wjedzie wszędzie,choć jest trochę OP. Jak tylko chatę posprzątam po tygodniu pracy to odpalam i będę się taplał w zatopionym Winsconsin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Na modach jest fajna Super Tayga która ma dodatek w postaci długiego haka montowanago z tyłu gdy mamy założony HDS I platformę co pozwala podpiąć przyczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Na jakiej zasadzie te mody działają? W trakcie gry można je załadować do rozgrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 (edytowane) Przed kontunuacją wchodzisz w zakładkę mody i kwadratem subskrybujesz moda a jak się załaduje to aktywujesz x. Po wejściu do gry samochody są w sklepie z dopiskiem MOD. Kupujesz testujesz i zostawiawsz bądź po następnym wyjściu do menu kwadratem dezaktywujesz moda i tyle, przed dezaktywacją chyba lepiej sprzedać dany samochód jak nie podszedł co by kapusta została na koncie. Tak jak Szajka ja też testuję i zostawiam tylko bardziej kosmetykę niż ułatwienia. Warto posprawdzać bo sporo jest już tego (ponad 200 modów) i każdy może coś znajdzie dla siebie. Testowałem jedną mapę zimową ale mi nie podeszła więc teraz tylko samochody nowe sprawdzam. Ilość miejsca na mody jest ograniczona. 45 minut temu, Boomcio napisał: Na jakiej zasadzie te mody działają? W trakcie gry można je załadować do rozgrywki? Edytowane 22 maja 2021 przez rah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 ale mnie wkurwia ten błotnisty zakręt przy garażu w michigan jak się jedzie w stronę depo Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Ja tam jeżdżę całkiem po prawej stronie, tylko trzeba tam uważać na leżącą kłodę, bo jej nie widać na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Specjalnie kupiłem małą przyczepę do Chevroleta i jeżdżę tamtędy z jednym slotem na cargo jak ciota xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Tam można tę drogę albo most naprawić po lewej stronie i tamtędy jeździć, można omijać to błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 54 minuty temu, messer88 napisał: ale mnie wkurwia ten błotnisty zakręt przy garażu w michigan jak się jedzie w stronę depo Przyzwyczajaj się. Będzie już tylko trudniej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Dobra a co mogę zrobić jak się gdzieś zakopałem i chciałbym się wyciągać drugim autem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Mapa i jeśli masz samochód poza garażem to wybierasz go z listy po lewej. Jeśli masz wszystkie wozy w garażu, to z tej listy wybierz (chyba) brama garażu. Mało to intuicyjne. Też szukałem dobrych kilkanaście minut tej opcji. Dopiero YT pomógł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 A holowanie auta bezpośrednio do garażu? Czy traci się ładunek wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Dzięki faktycznie mało to intuicyjne bo łaziłem tam po menu a nie wpadłem na to że tam można skakać po pojazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 8 minut temu, Faka napisał: A holowanie auta bezpośrednio do garażu? Czy traci się ładunek wtedy? Tak. Chyba, że masz dźwig i zrzucisz sobie na ziemię / tam zostaje/. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Powiem Wam że po odkryciu ze zmianą pojazdów znacznie sprawniej się teraz gra i planuje rzeczy do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 19 godzin temu, SebaSan1981 napisał: spisanie na kartce ile danego typu materiału/ładunku potrzebujemy Generalnie, jakby przejrzeć zlecenia na danej mapie, nawet te jeszcze nieaktywne i rozpisać w kajecie i dobrze rozplanować, to gra kurczy się do rozmiarów kampanii z przeciętnego call of duty Btw nadal przejazdy z mapy na mapę Są upierdliwe. Mogli by te loadingi wyeliminować już i ew tunelem przez górę przejeżdżać by się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Póki co to się taplałem w wodzie w łazience z racji przytkanej rury, 3 krety i spirala własnej roboty sprawę załatwiły. Teraz tylko doprowadzę łazienkę do stanu z przed awarii,szybki szałer i wsiadam za kółko Urala (z modow-sentyment z wojska) i podbijam Winsconsin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Testowy post <nie bijcie> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 20 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Nienajgorszym pomysłem jest też sprawdzenie sobie wszystkich zadań i spisanie na kartce ile danego typu materiału/ładunku potrzebujemy. 20 godzin temu, Boomcio napisał: Na kartce, to ja wolę w papierowe eRPeGi pykać z ekipą przy piwku prawilnie, a snowrunner polega na jeżdżeniu w te i we wte cnie? Ale to wcale nie jest taki głupi pomysł. Kiedyś w wielu gierkach stosowałem taki patent, a i teraz też sie zdarzy - może niekoniecznie kartka, ale już np notatnik Word na laptopie obok jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi