messer88 6 450 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Kontrakty z black river są połączone z następna mapką i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Z tym załadunkiem kłód jest faktycznie jakiś błąd, bo mając przyczepę do kłód i dodatek na ramę nie idzie ich załadować bez kombinacji. Wpierw trzeba załadować przyczepę, później odpiąć ją, dopiero załadować kłody na dodatek na ciężarówce i na koniec podpiąć przyczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Ja tak próbowałem i nie dało rady. Zacząłem te średnie kłody wozic pojedyńczo, tylko na przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Też bym się wziął za te kłody tylko nie do końca wiadomo co kupić i trochę szkoda wtopić uzbierane siano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Wtopić kasy nie wtopisz, bo jak nie będzie działać to sprzedajesz wszystko za tyle ile kupiłeś, chyba że gracie na hard mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 A no racja tylko trzeba jeździć na marne wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Ja pierdziuuu Grałem ponad 4 godziny,a ledwo z biedą jeden most odbudowałem w Amurze. Chciałem odmiany od zieleni Winsconsin i na śnieg mnie poniosło. Myślałem,że tajgą i kilkoma innymi pojazdami ogarnę co nieco. Niestety teren to zweryfikował. Mozolne brodzenie w głębokim śniegu/śniegu z błotem szybko opróżnialo baki moich trucków. Próby dowiezienia paliwa kilkukrotnie kończyły się akcją ratownicza pojazdu który miał nieść pomoc . W końcu zapadła decyzja,najmocniejsze trucki z Winsconsin do magazynu i sru do Rosji. Jutro nimi podbije te mroźną dzicz . Coś wspaniałego te doświadczenia, soulsowate trochę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2021 Amur to jest piękny hardcore, też kiedyś grałem tam pół dnia i gówno zrobiłem tak na prawdę, mosty ciągle nie odbudowane, a myślałem, że na szybko wjadę, przejdę sobie do drugiej lokacji i odblokuję tą nową ciężarówkę, cóż no... nie pykło Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 (edytowane) Dwa mosty odbudowane, ale najłatwiej było przejechać po tej dziczy Azovem Antarcticiem, szedł jak dzik w żołędzie, wszystkie inne ciężarówki tutaj średnio dawały radę głównie przez małe koła, a Antarctic jednak ma największe koła w grze i czuć różnice na tej mapie - robią robotę w tym terenie. Polecam spróbować. Edytowane 30 maja 2021 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Kawa zaraz będzie zaparzona i wbijam w Amur jak cygan po zasiłek. Ten Azov antarctic nie specjalnie mi podchodzi przez ramę skrętna,kilka razy głupio mi się wywrócił na bok. Potem też testowałem Bobika z modów,też skrętna rama,ale jakoś nie podchodzą mi te trucki. Mam nadzieję,że Ural z modów i mój Azov 64131 okiełznają te dzicz Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Jeżdżąc Antarktikiem to non stop mam wrażenie że on się gibnie na bok przy byle skręcie. Fakt, idzie przez błoto jak dzik ale nie mam do niego zaufania w 100% jak do wspominanej wielokrotnie Taygi. Tak czy inaczej nowe mapy znów zmuszają do taktycznego ruszenia głową i planowania. A to bardzo lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Na dodatkowych mapach z year 1 i 2 pass są dodane nowe trucki? Bo widziałem też solo do kupienia pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Tak są, niektóre trucki są dodawane automatycznie do garażu (wystarczy przenieść się od otwartego garażu w danej lokacji), a inne trzeba odnaleźć na mapach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Dobra, przez 4 h grania zbudowałem 3 mosty,albo 2 . Nie ważne, czuję się jakbym zbudował z 10 . Ależ ten Amur jest mozolny,ale szczerze to tak uczciwie mozolny, jak poziom wyzwania w Soulsach,że tak porównam. Strategiczne rozmieszczenie 2/3 cystern wydaje mi się koniecznością. Paliwo znika w oczach w truckach. Polecam Lynx/Lunx pak z modów, są to 3 trucki Ural,ale nie są OP. Jest też dobry pakiet Kamazow,zowie się jakoś Mustang Pak. Też uczciwe pojazdy nie przegięte. A pasują do klimatu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Też robię te mosty w Amurze, tam jest fajny patent z generatorami prądu, który wzbogaca rozgrywkę. Wyjątkowo mozolnie faktycznie idzie zwłaszcza, że robię zlecenia m in Taygą na najsłabszych oponach. Ale jak tego hummera h2 wydobyć z rzeki, to nikt nie wie. Nawet żurawiem tam pojechałem. I nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 4 minuty temu, Boomcio napisał: Też robię te mosty w Amurze, tam jest fajny patent z generatorami prądu, który wzbogaca rozgrywkę. Jaki patent ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 9 minut temu, Szajka napisał: Jaki patent ? Kurva, Wisconsin ,a nie Amur. Wisconsin robię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Kurde, nie wiem co jest w tej grze, ale wciąga pomimo że to tylko symulator dostawczaka. Sprzedalem jedna z ciezarowek z anniversary dlc i kupilem azova i od razu można grac i przedzierac sie przez błoto. Najlepiej bawie się scoutem odkrywajac wiezyczki. W coopie zabawa pewnie bylaby jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 1 minutę temu, 20inchDT napisał: symulator dostawczaka Symulator dostawczaka byłby wtedy, kiedy jeździłbyś tylko po asfalcie. Tu jest walka z trudnym terenem na pierwszym miejscu. Mocny off road bro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Ale jak tego hummera h2 wydobyć z rzeki, to nikt nie wie. Nawet żurawiem tam pojechałem. I nic.Ja tego Hummera na Alasce wyciągałem chyba Tatarinem. Myślę, że ANK na błotnych też da radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Swoją drogą właśnie oglądam materiały instruktażowe do tej gry. Na tvn turbo leci Pomoc drogowa 24h i stawiają wywróconą ciężarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 (edytowane) Mam bydlaka Lekko nie było. Edytowane 30 maja 2021 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 408 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Przekonałem się do Azova Arctica. Musiałem ,w miarę idzie w tej sowieckiej dziczy,a i tak nie ma lekko. Mosty pobudowane , jutro nadal będę mozolnie po kawałku podbijał te nie przyjazne tereny. Cysterny też rozmieszczone,a mimo to nadal nie czuje "komfortu" w jeździe po mapie. Zdecydowanie ciężki teren. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 To się nie ma co przekonywać, po prostu wszystko inne tutaj grzęźnie przez małe koła. Jak ktoś jest masochistą to pewnie, niech nawet jeździ na oponach autostradowych, co kto lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Panowie tylko koła na błoto + wysokie zawieszenie, no i jeśli jest taka możliwość to można ominąć kiepski teren. Ja już się nauczyłem obserwować drogę i omijać większe dziury czy kamienie. Gra jest fantastyczna, relaksująca, spokojna dlatego tak czas przy mniej ucieka. Ja dodatkowo puszczam sobie w tle playlisty Country Hits na Spotify taka Dolly Parton czy stary Milley Cyrus robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi