Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, Wredny napisał:

No chyba, że @Dave Czezky nagle włączy ten niszowy tytuł do swojej oferty - reszta sklepów i tak będzie rozsyłać po premierze, jak zwykle.

No to ciśnij go brachu, ja też wezmę.

54 minuty temu, Wredny napisał:

cyfrowe wabiki, nieprzydatne gówienka, byle tylko dostać kasę z góry

Nie, kupujesz  i nigdy nie odzyskujesz kasy. Jak zbiorę kilka płytek, to po TOTALNYM ograniu je wymieniam w np games4you za nówkę na premierę jakiejś gry. 

Dlatego wydawcy są przeciwni fizycznym nośnikom.

Opublikowano
53 minuty temu, andre_maks_PL napisał:

W euro można już zamówić za 179 zł. 

Odbiorę osobiście rano w dzień premiery jak otworzą sklep. Więc wolę w ten sposób niż czekać np na wysyłkę.

No ja też bym wolał, ale sytuacja jest jaka jest - u mnie EURO jest w galerii, a te są zamknięte, więc... :reggie:

Opublikowano
1 godzinę temu, Dave Czezky napisał:

Rozejrze sie w przyszlym tyg. i dam znac.

No, informuj bo szkoda człowiekowi takie euto rtv , czy inne elektro... wspierać, jak tu dobry człowiek interesa dobrze kręci.

• Lubię! 1
Opublikowano

Teraz obejrzałem ten najnowszy trailer i dobrze to wygląda, bardzo dobrze :obama: Pierwszego Mud Runnera ograłem w game passie, ale po jakieś 10 godzinach mega surowość tej gry i mała różnorodność zadań mnie znudziła, a tutaj zapowiada się bardzo dużo rzeczy do roboty.

Opublikowano

O matko! Jakież to jest z a j e b i s t e. :banderas:

Doprawdy dostaję palpitacji na samą myśl o tej cudnej gierce. :obama:

Swoją drogą ciekawe czy to było na Xbox One X czy na potężnym PC z kontrolerem od X-pudła. 

Opublikowano

Jedna firma na allegro sprzedaje w takiej cenie, ze nie ma opcji zeby sie zblizyc nawet. 199 powinno to kosztowac.

Za 169 jest nierealne, wiec chyba bedzie trzeba olac :(

No chyba, ze to jest blad i cena im sie zmieni, wtedy tez zamowie. Na razie - nie da rady.

Opublikowano
49 minut temu, Dave Czezky napisał:

Jedna firma na allegro sprzedaje w takiej cenie, ze nie ma opcji zeby sie zblizyc nawet. 199 powinno to kosztowac.

Za 169 jest nierealne, wiec chyba bedzie trzeba olac :(

No chyba, ze to jest blad i cena im sie zmieni, wtedy tez zamowie. Na razie - nie da rady.

@Dave Czezky - od Ciebie nawet za 220 wezmę - zamawiaj :D

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Elektromarkety po 179 robią preordery, kurde korci korci, dobrze, że rocznica ślubu 30 kwietnia #KroiSięPrezent

26 kwietnia syn ma urodziny...

Ale on inne tytuły ;)

6 minut temu, LukeSpidey napisał:

Powinni w tej grze zrobić co--opa na 10 graczy, bo widzę, że szykuje się niezła ekipa. :ohboy:

Szczerze? Uwielbiam samotnie odkrywać, przemierzać i szukać metody na błota.

Spoiler

Btw, ciekawe, czy będzie trofik za płoszenie kaczek klaksonem i rozjeżdżanie dyń :)

Opublikowano
4 godziny temu, Patricko napisał:

Mam koło, ale jednak zostaje przy padzie. Za dużo rzeczy tu jest do roboty poza samą jazdą.

W sumie tak, to obracanie kamerą i linki wyciągu.

Opublikowano

Żeby tylko z tej opcji nie zrezygnowali:

492164b2733e2fab.jpg

SI rewelacyjnie dawało radę.

Btw, nie macie wrażenia oglądając gameplaye/trailery na YT, że gra zapowiada się jakby bardziej sztuczna, plastikowa od MudRunnera? Kurde, coś mi tu nie pasuje.

Opublikowano

Powiedziałbym, że bardziej kolorowa. MudRunner przytłaczał wypranymi, ponurymi kolorami. Do tego dochodziły samochody ZSSR i pełna komuna pachniała jak nigdy. Miało to swój klkmat. Już dodatek American Wilds poszedł w inny styl, bardzie amerykański.