Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narkotyk, a nie gra. Na pierwszej mapce już chyba wszystko zrobione i lecę z taskami w smithville. Te pozostałe dwie mapy w michigan są mniejsze/maja mniej zadań? Z informacji w necie wynika, ze nie ma tam garaży, to bylaby lipa, gdyby trzeba bylo tyle jezdzic :/

Opublikowano

Do długich nie jest czasem log carrier front plus przyczepa? To jest logging frame add on

długie teraz załadowałem log carrier front plus ta przyczepka log rear. To na screenie wyżej chuj wie w takim razie do czego służy. 

18ea91bd-0478-45eb-bdd3-ebe4835f4027.png

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Narkotyk, a nie gra ...

Zacząłem się zastanawiać czemu ta gra tak przyciąga. Padło tu już, że jest  relaksująca. Ja wskazałbym na jeszcze dwa aspekty, które rzadko spotykane są  w grach.

Po pierwsze - fizyka świata. W obrębie dziedziny którą porusza SnowRunner jest świetnie. Różne typu nawierzchni, świetna praca samochodów - miodzio. Nawet oddziaływanie na roślinność wypada co najmniej przyzwoicie. 

Po drugie - brak porażki. Może nam coś nie wyjść, ale taka wpadka, to jest kolejne zadanie do wykonania. Są jeszcze jakaś gra co tak podchodzą do rozgrywki? 

9 minut temu, messer88 napisał:

Coś tu jest nie tak żeby wozić średnie kłody x1

Pisałem wcześniej o tym i też mam ten problem. Podobno się da, ale ja nie umiem. Próbowałem na różnych ciężarówkach z Michigan i nic. A teraz mam ostatnie zadania z tej kompani i tam jest chyba z kilkadziesiąt kursów ze średnimi kłodami + długie. 

:dunno:

• Plusik 1
Opublikowano

Niestety tylko na przyczepie, trzy razy. Starałem się zabierać na pakę ciężarówki jakieś inne zadania po drodze. 

Tu w temacie inni pisali, że się da. 

Ja dokopałem się do info, że ta rama z Twojego zdjęcia, to na małe kłody. Tyle, że nie ma takich. Mogą się pojawić w przyszłych sezonach. 

Opublikowano
59 minut temu, messer88 napisał:

To co na 3 razy jeździłeś tak? Jutro sobie poszukam do czego dokładnie służy ten stelaż z mojego pierwszego screena. 

No kurde mówię, że wożenia długich kłód xD 

Tylko są bliżej kabiny i łatwo się zmieścić w zakręt 

E:

Mój błąd. Myslimy o innych naczepach 

:dafuq:

IMG_20210604_214647.jpg

IMG_20210604_214603.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Aleks napisał:

Ja dokopałem się do info, że ta rama z Twojego zdjęcia, to na małe kłody. Tyle, że nie ma takich. Mogą się pojawić w przyszłych sezonach. 

Wygląda na to że są w dodatku 

https://www.reddit.com/r/snowrunner/comments/niilrt/quick_logging_addons_guide_how_to_transport_every/

tutaj dobrze wszystko wyjaśnione 

• Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
22 godziny temu, Aleks napisał:

Zacząłem się zastanawiać czemu ta gra tak przyciąga. Padło tu już, że jest  relaksująca. Ja wskazałbym na jeszcze dwa aspekty, które rzadko spotykane są  w grach.

Po pierwsze - fizyka świata. W obrębie dziedziny którą porusza SnowRunner jest świetnie. Różne typu nawierzchni, świetna praca samochodów - miodzio. Nawet oddziaływanie na roślinność wypada co najmniej przyzwoicie. 

Po drugie - brak porażki. Może nam coś nie wyjść, ale taka wpadka, to jest kolejne zadanie do wykonania. Są jeszcze jakaś gra co tak podchodzą do rozgrywki? 

Pisałem wcześniej o tym i też mam ten problem. Podobno się da, ale ja nie umiem. Próbowałem na różnych ciężarówkach z Michigan i nic. A teraz mam ostatnie zadania z tej kompani i tam jest chyba z kilkadziesiąt kursów ze średnimi kłodami + długie. 

:dunno:

Chyba się da wozić 2x średnie.

E: 

to jest mod :/