Skocz do zawartości

Snow*Runner

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Hubert249 jak nie zobaczę u siebie, to nie uwierzę. ;) 

Żadna z moich ciężarówek zdobytych w Michigan nie ma dostępnej tej ramy na średnie kłody. Z linku który wrzucił messer88 wynika, że Cat 745C to potrafi, ale do niego chyba nie można podpiąć przyczepy. I tak kółko się zamyka - średni kłody X1.

Opublikowano

Jak sobie poradziliscie z paliwem w island lake? Trzeba przywiezc cysternę jakas ciezarową? Wjechalem scoutem, odkrylem dwie wieze, ale paliwa mi nie starczy na objechanie wszystkiego.

Opublikowano

Gdzieś tam kiedyś opisywałem swoją taktykę. Do nowych lokacji pierwszy zmierzał scout a tuż za nim podążała beczka z zupką i przyczepą naprawczą na wszelki wypadek. Pozostawały gdzieś mniej więcej na środku mapy. No i jakiś dźwig w razie zbyt swawolnych harców w błocie. Z taką planową ekspedycją żadna mapa w SR niestraszna :)

• Plusik 1
Opublikowano

W Michigan zostały mi wyzwania (na czas) i dwa kontrakty dla Steel River Township (kłody). Dziś zaliczyłem ostatni transport dla Husky Forwarding, najbardziej spektakularny. Już wyciągnięcie dwuch kontenerów z rozbitego statku było świetne. Dodatkowo ich przewóz dostarczył nie małych emocji. A to wszystko podcziwyn Fleetstarem. 

rsz_f13ea4a4-e531-4764-9a5e-7a3b186cc1d0.thumb.png.a037e0fb9acdf2e4d81f039c981e4eda.png

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

White wester star odkryty (nameczylem sie z wyciagnieciem go), international loadstar 1700 kupiony i stockowy azov pojdzie w odstawke na jakis czas. Zapieprzają te samochodziki. Odkryje im jeszcze offroadowa skrzynie biegów i raised suspension i bedzie banderas.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

White wester star odkryty (nameczylem sie z wyciagnieciem go), international loadstar 1700 kupiony i stockowy azov pojdzie w odstawke na jakis czas. Zapieprzają te samochodziki. Odkryje im jeszcze offroadowa skrzynie biegów i raised suspension i bedzie banderas.

Ja prawie od samego początku cisnę w WWS. Oczywiście blokada i AWD to must have.  Chcę się przesiąść do tych ciężkich z DLC, ale ciągle mam za niski level, żeby im zamontować AWD abez tego ciężko w tym błotku :/ 

Opublikowano (edytowane)

Zimowe mapy mają swój urok i prezencję choć wolę błoto.

A jazda na skóty takim bydlakiem kończy się wezwaniem ,,dźwigowego''.

SnowRunner_20210531210951.jpg

SnowRunner_20210531212214.jpg

SnowRunner_20210531205908.jpg

SnowRunner_20210602134248.jpg

SnowRunner_20210602180513.jpg

Edytowane przez rah
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
22 godziny temu, 20inchDT napisał:

Jak sobie poradziliscie z paliwem w island lake? Trzeba przywiezc cysternę jakas ciezarową? Wjechalem scoutem, odkrylem dwie wieze, ale paliwa mi nie starczy na objechanie wszystkiego.

Czyli się da wozić średnie na pace. 

Opublikowano
W dniu 1.06.2021 o 17:29, Szajka napisał:

Antarctic to gufno obesrane. Skręcanie tym na pochyłościach bocznych kończy się wywrotka w 98% przypadkow.

Tak wracając jeszcze do tego Antarctica, bo Ty chyba jeździłeś tą podstawową wersją, a spróbuj siebie wersji Iceberg z modów. Jeśli korzystasz z modów. 

Opublikowano (edytowane)

Czyżbym został tu ostatnim, który nie tyka modów? Ja rozumiem gry typu Skyrim, Fallout4 gdzie vanilla była fajna ale mody boostowały rozgrywkę. Ale w SR nie są one potrzebne do czerpania radości z gry bo psują balans rozgrywki. Takie mam zdanie na ich temat, z czym nie każdy musi się zgadzać.

Cieszę się że na szczeście w mym ukochanym EGolf nie ma modów, nie zdzierżył bym np biegających ośmiornic lub wilkołaków z kijami bejzbolowymi/hokejowymi do wbijania piłeczek :geek:

Edytowane przez SebaSan1981
  • Plusik 1
Opublikowano

Ja ogólnie nie uznaję modów.
Ale to pewnie ma związek z moim konsolowym wychowaniem i gdybym za dzieciaka śmigał na PC to gadałbym inaczej.
Enyłej, wyznaję zasadę, że grę należy doświadczać taką, jaką stworzyli developerzy, bo tylko wtedy mamy jej prawdziwy obraz.

• Plusik 1
Opublikowano

W zadnej grze nie uzywam modów. Wolę grac tak jak pan developer zaprogramował. 30h za mną, 63% Michigan :obama: Coorva, jeszcze przedłużyli gre tymi kłodami. Jakiegi typu ciezarowy uzywacie do wozenia ich? Heavy?

• Plusik 1
Opublikowano

Króla według plebiscytu na najpopularniejszą ciężarówkę SR na fejsbuku :)

Zaraz tam Boomcio będzie żmędził że inne lepsze bo Azov słabo skręca ale jak widać miłośnikom wirtualnego błota podpasował.

FB_IMG_1623080722204.thumb.jpg.24d36e07ac5553eb3adff91b246a62a6.jpg

Opublikowano

Są mody które nie zaburzają balansu, np Kamazy czy urale. Jak jakiś pojazd z modą jest op to go usuwam bo cóż to za przyjemność. Tak korzystam z modów,ale jak wyżej korzystam z nich z głową.