Patricko 1 403 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2023 Jeśli jakiś temat jest w złym dziale to właśnie ten. Gra offroadowa? Tak. Samochodówka? Tak. W dodatku są eventy z czasówkami i dodali ciężarówkę z Dakaru. Więc nie wiem kto go tu przeniósł... Tak w ogóle to Kącik Wyścigowy powinien nazywać się Kącikiem Samochodowym (czy jakaś inna uniwersalna nazwa dla samochodówek), bo równie dobrze można uznać, że wszystkie gry rajdowe tam nie pasują, bo co mają wspólnego z wyścigami, prawda? Najwyższa pora to ogarnąć. Żeby nie było, że offtop to twórcy twierdzą, że nadal będą wspierać SnowRunnera po wyjściu Expeditions, co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że Expeditions to będzie tylko mały poboczny projekt. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Nie specjalnie mnie interesuje Expeditions. Wyglada mi to na jak ktoś tu (czy tam) wspominał na zrobienie osobnej gry na kilku wyciągniętych i rozwiniętych pomysłach które faktycznie mogły być zaimplementowane w Snowrunnerze. Ja jeszcze Year 3 nie wykupiłem,baa jeszcze farmerskiej mapy nie ukończyłem. Chciałbym za to coś Ala mudrunner-fizyka,trudność,symulacyjnosc,ala jako nowy tytuł tworzony z myślą TYLKO o obecnej generacji. 2 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Dokładnie, ten Expeditions wizualnie wygląda identycznie jak Snowrunner, mogliby już zaktualizować ten silnik pod next geny. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 28 sierpnia 2023 Opublikowano 28 sierpnia 2023 13 minutes ago, smoo said: Dokładnie, ten Expeditions wizualnie wygląda identycznie jak Snowrunner, mogliby już zaktualizować ten silnik pod next geny. To niestety tani skok na kasę, o żadnej aktualizacji nie ma mowy, bo to wyjdzie też na PS4, Xbox One i Switcha Cytuj
Chewie 147 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Jak wydostać te wszystkie pojazdy z wody na pierwszej mapce? Bo wszystko co mam po prostu nie daje rady i się zatapia. Nie wiem czy mam po prostu olać na razie te zadania i czekać aż będzie hajs na jakąś amfibie Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Potem zyskasz ulepszenia które pozwolą Ci się do tych pojazdów dobrać. Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 Jak grasz na PS5 to mogę Ci pomóc z tymi pojazdami w sesji online. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Wczoraj zacząłem hard mode, ale to chyba za dużo dla mnie. Tutaj nie wystarczy robić tego samego, co na standardowym poziomie trudności, bo może się okazać, że tak się zablokujemy, że wymagany będzie start gry od samego początku. Planowanie i dobra strategia to oprócz niezwykłej koncentracji najważniejsze czynniki przy wykonywaniu zadań. Pojeżdżę jeszcze trochę, ale chyba będę ten tryb traktował bardziej jako ciekawostkę, niż główne poletko działań. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 22 września 2023 Autor Opublikowano 22 września 2023 Dziwne jest to, że nawet jak Ty masz hardcore to ja mogę dołączyć do Ciebie z moimi z normalnego trybu i Cię wspomóc. Więc to taki pół hardkor jeśli wliczamy coopa. Jak się wdupisz to piszesz o pomoc do kogoś i po problemie. Cytuj
Chewie 147 Opublikowano 25 września 2023 Opublikowano 25 września 2023 W dniu 19.09.2023 o 21:49, SebaSan1981 napisał: Jak grasz na PS5 to mogę Ci pomóc z tymi pojazdami w sesji online. Niestety xbox. W dniu 19.09.2023 o 19:10, Szajka napisał: Potem zyskasz ulepszenia które pozwolą Ci się do tych pojazdów dobrać. Masz na myśli opony? Chyba muszę wbić 8 rangę. Już w swoim fleetstarze dałem awd zawieszenie i co tam się dało. Mam jeszcze 2 trucki z darmowego dlc ale one się nie nadają na błoto Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 25 września 2023 Autor Opublikowano 25 września 2023 Gra ma chyba crossplay z tego co pamiętam? Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 Nowy sezon już jutro. Tym razem na talerzu skandynawia! 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 W nowym patchu dodali efekty kurzu ciągnącego się za autem, co jeszcze bardziej dodaje klimatu i immersji Brakuje tu jeszcze większej ilości dźwięków wynikających z kontaktu kół z podłożem, w tym zakresie Mudrunner był chyba lepszy. 2 Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Małe ogłoszenie dla błoto-śniego maniaków. Do 17go stycznia 2024 dodatek Skandynawia kosztuje na Plajstajszon o 20% taniej więc raczej się opłaca. Samo dlc jest nieduże w porównaniu z takimi np Polami (Glades), których ukończenie zajeło mi ponad 200h ale dwie mapy w Szwecji są bardzo konkretne. Gorąco polecam i pozdrawiam! 1 Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Kolejne ogłoszenie dla fanów błotka i śniegu! Dnia 31 stycznia ukaże się 12ty sezon, tym razem będzie to Karolina Północna w USA Pojawią sie także dwa nowe pojazdy, jak na załączonych obrazkach powyżej. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia To fakt, sam ostatnio skupiam się na mapach błotnych, Pola ogarnięte na 100%, teraz robię te pożary. Gra ma tyle dlc-ków nawalonych że zrobienie wszystkiego zajmie kolejne setki godzin. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia no obecnie jest promocja na caly pakiet, wsyztskie dodatki (około 190 zł) - ch.j ze nie wyjechałem jeszcze z Michigan, a na Alasce zrobiłem pare kursów na krzyż. Uwielbiam tą grę, nigdy jej nie przejdę, ale wypada ją mieć! Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Ehh, gdyby tak dodali do gry dynamiczne warunki pogodowe zmieniające warunki na drodze typu gruba ulewa czy śnieżyca, to była by perfekcja. Biorąc pod uwagę, że dopiero niedawno dodali efekt kurzu, to może za 2 lata dodadzą i to . Btw te screeny powyżej wyglądają dużo lepiej niż to nowe Expeditions, a to dosłownie ta sama gra. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Bo jak jest dużo roślinności, brak tego gówna śniegu to gra potrafi wyglądać bardzo ładnie. ALE to są specjalnie skadrowane fotki, pewnie jeszcze przejechane mocnym photoshopem. Expeditions na filmikach wygląda znacznie lepiej. 15 godzin temu, Crazy Horse napisał: Nareszcie odpoczynek od śniegu Kończę 6 DLC i już mam dosyć tego białego gówna xD 1 Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Ja bym chciał jakąś fajną dziewuchę za kierowcę, nie wyłacznie tego brodacza. Oraz jakiś ruch fauny na mapach. Ale tego to się pewnie nigdy nie doczekam. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego troszkę wkurzyłem się na grę najpierw zmieniłem ps4 na ps5 i oczywiście nie przeniosło mi save'a, ale trochę to moja wina bo nie zwróciłem uwagi że nie mam akurat tego save'a zsynchronizowanego z chmurą, no i w sumie uznałem że ok, mogę zacząć przygodę od nowa. po miesiącu grania gdzie w sumie niewiele grałem, ale jednak odblokowałem wszystkie zablokowane przejazdy w pierwszej mapie i zrobiłem sporo zadań, przez przypadek zauważyłem że jest darmowy upgrade gry do wersji ps5 - po instalacji którego wywaliło mi błędem że sorry ale nie mogą przenieść save'a także znowu muszę zaczynać od nowa... Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Ileż tu jest roboty, a za rogiem expedycje Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Po ostatnim patchu zniknęły mi dźwięki silników, jakbym elektrykami jeździł Jeszcze ktoś z Was tak ma? Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Nie, ale czytałem o tym dosyć popularnym błędzie. Nie jesteś sam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi