Gość ragus Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 jednak przy Douglasie w cgi większe ciareczki. producenci filmów, nie idźcie tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ale Kapitanka świetnie wyglądała w nowej fryzurze <3 Szkoda tylko że się ociągała do finałowej walki, pomijając ze powinna się zjawić wcześniej, nawet przed wypadami w przeszłość. (pipi) ze na jowiszu ktoś ukradł torebke, chyba jednak priorytet to thanos do ch,uja. Będę wymieniał tylko rzeczy które mi nie podpasowały, bo poza tym to uczta dla fanów uniwersum jak i komiksów. Jeden komentarz jeszcze: DC xDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 No super temat, tylko że jak ktoś otwiera nową zawartość forum, to w pierwszych dwóch linijkach widać spoilery XD Nie będę wszystkiego edytował chyba, więc jutro poleci wsio w pyzdu, chyba że każdy ospoileruje swojego posta. A film pięknie zwieńczający 11 lat MCU. Jutro napiszę więcej, bo idę spać, ale już wyczuwam ten epicki zawód wśród młodych fanów filmów z superherosami. 'Bo za mało akcji i rozpyerdolu a za dużo dramatu i nudnych scen'. Zobaczcie, tak będzie. Idę spać szczęśliwy, dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Pogrzeb bohatera w Marvelu Pogrzeb bohatera w DC 2 minuty temu, Masorz napisał: No super temat, tylko że jak ktoś otwiera nową zawartość forum, to w pierwszych dwóch linijkach widać spoilery XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 6 godzin temu, Masorz napisał: No super temat, tylko że jak ktoś otwiera nową zawartość forum, to w pierwszych dwóch linijkach widać spoilery XD To niech zmieni wyświetlanie nowej zawartości na kompaktowe jak Pan Forumek przykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zawsze jak kończy się coś dużego to łapie mnie nostalgia i zastanawiam się teraz, co dalej z MCU? Będą kolejne części pantery i strange'a, będzie trzecia część strażników ale co zrobią z avengersami? z kim będą walczyć? kim jesteśmy? dokąd zmierzamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 W (pipi) mi sie nie podoba ze kapitan jest starym ch.ujem i ze Tony nie zyje. Lezka pociekla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 A, kolejna scena, która mi się podobała to twarz Thanosa jak Marvelówna rozje,bała mu statek, lekko zaskoczony był. No a co do filmu o Marvelównie to rzeczywiście, może być ciężko, chociaż przecież komiksą, przygody ma. No ale jejku, ta Olsenówka musi mieć film. Musi zaspokoić mojego mrocznego pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Było tyle śmiesznych źartów że mona by zrobić z tego 2 komedie, naprawdę dali radę. i zaznaczam że kompletnie nie kumam tej całej idei podrózy w czasie, głupi scott lang stwierdził ze jezeli w kwantowym swiecie czas biegnie inaczej niż u nas, to tak samo można by się cofnąć. I Tony nagle stwierdził że można. Czyli Pym albo był debilem albo nie chciał wynależć wehikułu by ocalić swoją żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 To jest w ogóle trochę naprędce zrobione, Tony wymyśla w jednej scenie wehikuł czasu i cyk, za chwilę wszyscy w kombinezonach gotowi do podróży. Końcówka z Capem pomijając fakt, że przyjemnie zamyka jego wątek to jednak też się nie klei. No bo skoro Cap został w przeszłości z Peggy to jakim cudem nagle znalazł się na ławce akurat w tym momencie? A, no i skoro milaneze wspomniał to też wkurza trochę zrobienie z Langa kompletnego błazna. To zawsze była śmieszkowa postać ale w endgame poszli już w full-retard mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Mnie kompletnie nie odpowiada Retarded Thor, można było z niego zrobić fajnego luzaka, ale nie debila. Antman tak samo. Guardiansi są od tego, że są zabawni. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) No sądziłem że po rozmowie w jego twierdzy thor stwierdzi że asgardowa siłka i jazda zayebac thanosa, dialog w zamku z królikiem to była żenada, z boga zrobili zwyklego Lebowksiego xDDDD Lebowski xD Ale za Korga mają moje serduszko, genialny jak zawsze. Największa masakra w tym filmie, to fakt że marvel ma już TYLE postaci, że taka czarna pantera dostała może 2 kwestie, Drax nic nie powiedział, Quill niestety musiał iść w tło, Hulk zero demolki, i mnóstwo innych postaci latający z boku. Trochę już ta Valkyria na koniu psuła obraz bo myślałem ze oglądam niekończąca się opowiesci czekałem az wielki biały pies wleci xD Ale scena zabicia thanosa na początku filmu, coś pieknego. Czyli kto nie żyje? Vision, Black Widow, Gamora, Iron man i tyle? Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Co do Gamory i Black Widow to jakoś mam przeczucie, że to nie ich ostatni występ. Zresztą w ostatniej scenie Quill szuka Gamory na mapie kosmosu. Fajnie wyszły im też te emocjonalne sceny: Lang z córką, Stark z ojcem, Steve na spotkaniu grupy wsparcia, Clint i Wdowa. Bez cringe'u i dobrze zagrane. Najsłabiej chyba wypadła śmierć Starka, Parker próbował coś ratować płaczem, ale Pepper to tak jakby go do snu kładła. @mcpRogers po prostu przeżył życie dwa razy, raz do momentu jak skacze w czasie oddać kamienie i dwa jak zostaje z Peggy i potem wie co się stanie i gdzie będą na niego czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Gamora żyje, tzn ta z przeszłości przybyła razem z ekipa Thanosa i była na końcu na statku w scenie z Thorem. Ee zaraz, to tam nie było Gamory?? Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No to jest chyba jedyny film, w którym Tony Stark mnie nie irytował. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Szukać to sobie może, po pstryknięciu chyba cała ekipa zniknęła. Inaczej by tam była z nimi. Jakoś tak dziwnie teraz oglądać kolejnego spidermana, po walce o wszechświat będzie pozgał nieogolonego brata brzydkiej siostry. A scena śmierci Tonyego świetna, ale mnie skręcało w gardle jak widziałem jego smutną córeczkę, biedak pewnie przeczuwał że widzi ją ostatni raz. WIELKA OKEJKA DLA Tony'ego. Szkoda ze kapitana nie wysłali do Vermir, pewnie by chętnie spizgał red skulla jeszcze raz xD 2 minuty temu, puszkin napisał: Gamora żyje, tzn ta z przeszłości przybyła razem z ekipa Thanosa i była na końcu na statku w scenie z Thorem. Ee zaraz, to tam nie było Gamory?? No jak ją widziałeś to spoko, ja szukałem i nie widziałem, zresztą pewnie dlatego szukał jej na komputrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dobra, pomieszałem. To była końcówka i potrzeba oddania moczu odwracała moją uwagę ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) 18 minut temu, Rudiok napisał: Rogers po prostu przeżył życie dwa razy, raz do momentu jak skacze w czasie oddać kamienie i dwa jak zostaje z Peggy i potem wie co się stanie i gdzie będą na niego czekać. Chyba słabo oglądałem. Skoro w końcówce Cap przywrócił kamienie do pierwotnych linii czasowych (wg zaleceń Ancient One, inaczej te linie czasowe zostałyby zniszczone) to co powstrzymywałoby Thanosa od powtórnego ich zebrania i powtórki z IW? I co się właściwie stało z Lokim? Asgardczycy zabici przez Thanosa na początku IW nie zostali przywróceni do życia więc i Loki został martwy ale przy skoku do Nowego Jorku Loki uciekł z sześcianem. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez mcp Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ciekawe jakim problemem dla Starkowej byłoby użyć płynu Pyma i robić wypady do Tonyego z córką chociaż na parę godzin dziennie by mógł z nią być. Fani Endymiona wiedza o czym mówie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 kurde jak przez sikanie nie widziałem rozmowy wdowy i hawkeye z tym czerwonym ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Przywraca sie do zycia tylko tych co zgineli od pstryka, nie czytasz instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 52 minuty temu, mcp napisał: Chyba słabo oglądałem. Skoro w końcówce Cap przywrócił kamienie do pierwotnych linii czasowych (wg zaleceń Ancient One, inaczej te linie czasowe zostałyby zniszczone) to co powstrzymywałoby Thanosa od powtórnego ich zebrania i powtórki z IW? I co się właściwie stało z Lokim? Asgardczycy zabici przez Thanosa na początku IW nie zostali przywróceni do życia więc i Loki został martwy ale przy skoku do Nowego Jorku Loki uciekł z sześcianem. Pierwotna linia czasu nie została zmieniona. Thanos zawsze pstryka w 2018 a oni potem w 2023 roku odpstrykują. Time Stone musiał zwrócić do Ancient One, żeby w tamtym momencie nowo powstała odnoga czasu pozostała bezpieczna. Tłumaczyła to niczym Doc Brown ze swoim wykresem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Bzduras napisał: To niech zmieni wyświetlanie nowej zawartości na kompaktowe jak Pan Forumek przykazał. Aha, czyli niech całe forum zmienia domyślne ustawienie, bo 10 osób chce spoilerować film? Super logika. Co jeszcze, może ogłosić to na głównej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jak dogadasz się z Rogerem to i w PSX Extreme można machnąć ogłoszenie zamiast wstępniaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 uważaj Bzduras bo zaraz dostaniesz hawajską z podwójnym serem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi