milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No to musisz isc wyspany drugi raz z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 52 minuty temu, Kalel napisał: Czyli kapitan cofnął się w czasie, wrócił do Peggy, a w przyszłości przeleciał siostrzenice Peggy? no i co z oryginalnym mężem i dziećmi Peggy, bo jakichś miała chyba. Najpierw pukał siostrzenicę, potem cofnął się w czasie i zapiął Peggy. Dwa razy umoczył w tej samej rodzinie. Twist to by dopiero był jakby ten mąż starej Peggy z filmów, którego idzie odwiedzić obudzony Steve był faktycznie Kapitanem, który cofnął się w czasie po wydarzeniach z Endgame Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ja bym się cofnął do momentu walki z Ultronem, uratował brata Scarlet Witch, i posiadał ją do końca świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Właśnie wróciłem z kina. Byłem z panną - obejrzała prawie wszystkie filmy MCU jakiś czas temu i w sumie stała się fanką. Przy przeniesieniu w czasie wiadomo kogo do teraźniejszości i wybuchach, prawie wysypała całe ogromne wiadro popcornu, więc uznała że bezpieczniej będzie mi go oddać. Chińczycy mają tylko słodki popcorn. Rzygać się chce po jakimś czasie. Sam film świetny - niektóre sceny bardzo dobre, Thor bardzo na plus, chociaż wyszedł z niego teraz taki jełop. Ale potem jak się ogarnął, to był całkiem epicki. Ostatnia scena batalistyczna to kurde majstersztyk. Chcieli każdego jakoś wrzucić, więc wiadomo, że dostali mało czasu antenowego, ale i tak super. No i dobrze, że Carol nie wyeksploatowali za bardzo - bo i po co. Aha, Chińczycy to debile. Parka obok mnie gadała bite 3h. Po godzinie kazałem im się zamknąć - gadali dalej, ale już mniej przeszkadzali. Z tyłu jakiś gimbus siedział i komentował KAŻDĄ (pipi)Ą SCENĘ. No debil. A jeszcze z boku był typ, który pisał na WeChacie (taki messenger chiński) z na maksa rozświetlonym ekranem. No paranoja. Za każdym razem w kinie muszę doprowadzać ludzi siedzących obok do porządku. Mam chyba już streak 3 czy 4 filmów z rzędu. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Szwed Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Myślę że niezle pęknie dupa prawicowcom po tej scenie jak Marvelowa brała od Petera rękawice xD do tego jej fryzura jakby specjalnie chcieli potriggerowac te speszyl snowflejki Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 jezu bluber, o czym ty pier,odlisz xD ładnie ci siadło na mózg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 7 godzin temu, milan napisał: Szukać to sobie może, po pstryknięciu chyba cała ekipa zniknęła. Inaczej by tam była z nimi. No ale Thanos poświęcił jej duszę za Soul stone więc ona już nie wróci*, była tylko ta z innej osi czasu, która wyebala kopa w jaja Quillowi bo go nie znała i raczej z nimi nie miała ochoty lecieć * Spoiler Tak samo jak Black Widow 8 minut temu, milan napisał: jezu bluber, o czym ty pier,odlisz xD ładnie ci siadło na mózg Mi siadło na mózg? Chyba nie masz pojęcia co dzieje się w internecie jeśli chodzi o postać Marvelowny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 O ale film poza tym mega dobry, dużo bardziej mi się podobał niż IW Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Ok super, w necie tez sa patostreamy, i jakoś mnie wali co oni będą myśleć o jakimś tam wydarzeniu/premierze. A ty widzę potrafisz wyczuć o co patolka bedzie się kłóciła, wspominając jakieś sekundowe sceny w filmie. Ja widziałem walkę między dobrymi a złymi, a ty widziałeś że kobieta brała rękawice od faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 lul pierwsze strony tematu i też masz że beka z sceny girl power, to co się wydarzy po prawej stronie maniaków komiksów to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No jakieś smieszki z mocnych kobitek, ale bólu du,py nie widzę. Chociaż jak przeczytałem to to nie mogłem skojarzyć o co chodzi, skoro tam ciągle na ekranie byli i faceci i babki i obie grupy dawały rade albo dostawały po du,pie. Niektórzy widzą za dużo między wierszami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No beka z girl power, bo nagle zebrali w jednym miejscu wszystkie laski w chaosie panujacym w bitwie. Za to nie wiem o co chodzi z tym Peterem i Kapitan Marvel. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Współczuje tworcom filmu że musza czytac takie analizy swoich filmów. Było zayebiscie ALE w pewnym momencie było za duzo kobiet na ekranie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Możecie mi przypomnieć co to za scena z girls power? Bo albo przeoczyłem, albo cenzorzy wycięli :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Kapitan była w posiadaniu rekawicy, miała się jej pozbyć i nagle magicznie wszystkie laski znalazły się w tym samym miejscu, zeby jej pomoc a faceci wyparowali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 No imo to było 158% celowe zagranie żeby zagrać na nosie incelskich hejterow Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 To obrażało kobiety tak? że niby mają sprzątac gdy faceci wykonują prawdziwa robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Nie wiem czy miało kogoś obrażać, ale tak samo głupie by było, gdyby się nagle wszyscy faceci zwołali pomijając laski, gdzie tam był totalny chaos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 A może z Was ktoś mi wyjaśnić jakim cudem Cap Amer używał Mjolnira? Nie kumam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Był godzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 bo ma amerykanski zadek a thor dostał polskiego brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 O fhuj dobre wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 1 minutę temu, milan napisał: bo ma amerykanski zadek a thor dostał polskiego brzucha jak pokazali Thora to kobiety na sali zaczely wydawac dziwne dzwieki, chyba nie byly zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 no prawdziwe, już z ultronem młot drgnął jak Cap próbował go podnieść przy scenie z girl power faktycznie można było przewracać oczami ale w dobie tak nachalnie serwowanej pp to było do przełknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 6 minut temu, KOMARZYSKO napisał: O fhuj dobre wytłumaczenie Ale to prawda, tzn tutaj opierając się również na komiksach: https://scifi.stackexchange.com/questions/87008/what-makes-this-character-worthy-to-lift-thors-hammer-mjolnir/87086#87086 A tutaj przypominam, kto jeszcze podniósł: Cyborg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi