KotFilemon 0 Opublikowano 2 maja 2019 Opublikowano 2 maja 2019 Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat, że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu, to każe mi zainstalować aplikację Spotify, i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić? Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać, bo to by napewno pomogło. Cytuj
KotFilemon 0 Opublikowano 4 maja 2019 Autor Opublikowano 4 maja 2019 W dniu 2.05.2019 o 23:27, KotFilemon napisał: Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat, że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu, to każe mi zainstalować aplikację Spotify, i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić? Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać, bo to by napewno pomogło. POMOCY!!! Czy nikt nie chce mi pomóc??? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Zrób odbudowę bazy danych albo odłącz pleja ok prądu na chwilę i wtedy spróbuj. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 (edytowane) Zobacz w opcjach USŁUGI tam gdzie odnawia się automatycznie PS+, czy nie trzeba zaakceptować czegoś od SPOTIFY. Wczoraj pierwszy raz włączyłem od dłuższego czasu i mnie pytał "next next accept" Nie masz w tym menu gdzie są streaming i zdjęcia ikonki SPOTIFY ? myśle, że gdzieś musisz mieć przejrzyj na spokojnie wszystko Napisz czy coś pomogło Edytowane 4 maja 2019 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi